Gospodinjski aparati in bela tehnika v trgovini Emundia

07.06.16. #Članki
Gospodinjski aparati

 

V spletni trgovini e-Mundia.si vam na izbiro ponujamo več vrst gospodinjskih aparatov:

HLADILNIKI

 

hladilniki

ŠTEDILNIKI

 

POMIVALNI STOJI

 

pomivalni stroji

PEČICE

 

pečice

 

Veliki in mali gospodinjski aparati so z razvojem tehnologije postali nepogrešljiv del našega vsakdanjega življenja. Sodobni življenjski stil od nas zahteva vse večjo in boljšo organizacijo časa, prosti čas, ki nam ostane, pa si seveda vsak posameznik želi v največji meri ukrojiti po lastnem okusu. Gospodinjski aparati nam pomagajo pri shranjevanju, obdelavi in pripravi živil in hrane, čistoči prostorov, oblačil, posode ter vzdrževanju našega doma na sploh. Ravno zato je izbira primernih ter kakovostnih gospodinjskih aparatov pomembna, saj tovrstni aparati olajšajo naše življenje na vseh področjih. Prihranijo nam kar nekaj časa, ki ga lahko nato porabimo za nam ljubše aktivnosti.

Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo ter med pestro izbiro različnih aparatov z različnimi funkcijami in možnostmi izberete tiste, ki bodo maksimalno ustrezali vašim potrebam in željam. Izbirate lahko med različnimi velikimi in malimi gospodinjskimi aparati cenjenih proizvajalcev. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo tudi preko telefonskega kontakta, kjer vam bomo z veseljem ponudili dodatne nasvete ter odgovorili na vsa vprašanja povezana z različnimi izdelki. Obiščite nas tudi v eni izmed naših poslovalnic, kjer si lahko izbrane izdelke tudi ogledate ter jih prevzamete. Svoje naročilo pa lahko preprosto oddate tudi preko spleta, vaše naročilo pa vas bo pričakalo na domu v najkrajšem možnem času. Pri nekaterih označenih aparatih vam nudimo tudi popolnoma brezplačno dostavo.

Veliki gospodinjski aparati

Ker se gospodinjski aparati ter tehnologija za njihov razvoj neprestano razvijajo, to ustvarja nove trende na področju trajnosti in energetske učinkovitosti. Njihova uporaba je čedalje bolj enostavna ter učinkovita, zaznamuje pa jo tudi zdrav življenjski slog. Uporabniku nadzor in uporabo aparata omogočajo tudi različne inovativne funkcije.

Pomembno je, da naš dom opremimo z aparati, ki porabijo manj energije, vode ter detergentov. Sodobni gospodinjski aparati svoje naloge opravijo tudi popolnoma tiho ter bolj kakovostno. Izdelani so iz kvalitetnih materialov, odlikuje pa jih tudi eleganten dizajn, ki se prilagaja vsakemu domu.

V ponudbi večjih gospodinjskih aparatov v naši trgovini boste našli hladilnike in zamrzovalnike, ki vam bodo omogočili kakovostno ter enostavno shranjevanje živil za vsakodnevno pripravo hrane. Glede na lastne potrebe in želje naj imajo gospodinjski aparati primerno shranjevalno prostornino, preverite pa tudi dodatne funkcije, ki jih aparati nudijo. Odločite se lahko tudi za napravo z združenim zamrzovalnim ter hladilnim delom za večjo vsestranskost. Štedilniki, kuhalne plošče z različnimi kuhališči ter klasične in mikrovalovne pečice vam bodo omogočili enostavno in hitro pripravo ter obdelavo hrane, s katero boste lahko nahranili celotno družino. Nad štedilnik je priporočljivo namestiti tudi kuhinjsko napo, ki bo poskrbela za odvajanje škodljivih dimnih plinov (pri kuhanju s plinom) ter preprečila širjenje neprijetnih vonjav po celotnem stanovanju. Izberite pralni stroj, ki bo vaše perilo temeljito opral. Prednost sušenja perila v sušilnem stroju je, da bo perilo dlje časa ohranilo svojo barvo in obliko. Zamudno obešanje perila bo le še preteklost, skupaj z dolgim sušenjem ter nabiranjem vlage v stanovanju v hladnejših mesecih.

Odločite se lahko tudi za nakup mini kuhinje, ki vam bo prišla še posebej prav v manjših stanovanjih, kjer je prostora za različne samostojne elemente premalo. Odlična rešitev so tudi za posameznike, ki imajo stanovanje v najemu, kuhinja pa ni bila predhodno opremljena. Tako je denarni vložek v nakup kuhinje manjši, omogoča pa tudi možnost enostavnejše odstranitve v prihodnosti. Sestavljene so iz kuhalne plošče, korita, hladilnega dela ter dodatnega večnamenskega shranjevalnega prostora.

Mali gospodinjski aparati

K malim gospodinjskih aparatom štejemo različne manjše gospodinjske naprave, ki nam olajšajo življenje na vsakem koraku. Kdo si še zna predstavljati življenje brez likalnika, ki nam omogoči, da naokrog hodimo z lepo urejenimi oblekami? Ali pa življenje brez kuhinjskih pripomočkov za rezanje, mešanje, ožemanje ter ostala zamudna opravila, ki jih zahteva priprava omamne hrane? Ljubitelji mesa lahko izbirajo med različnimi mesoreznicami ter napravami za mletje in obdelavo mesa, aparati za peko kruha pa nam bodo prihranili zamudno pripravo kruha, ki ga mnogi jedo kot prilogo skoraj k vsaki jedi.

Mali gospodinjski aparati so tudi grelniki vode ter kavni avtomati. Omogočajo nam, da svojo jutranjo skodelico čaja ali kave pripravimo v kratkem času, različni sesalniki ter električne metle pa nam omogočajo, da počistimo vso umazanijo s tal ter ostalega pohištva. Vse bolj priljubljeni pa postajajo tudi kuhinjski roboti oz. univerzalni kuhinjski aparati, ki nam omogoča menjavo različnih nastavkov v delovni posodi in posledično vsestransko uporabnost. Z njim lahko sekamo, stepamo, gnetemo ter strgamo in ribamo.

Energijska nalepka

Z njo so označeni večji ter manjši gospodinjski aparati, ki se štejejo med večje porabnike energije v gospodinjstvih. Energijsko nalepko bomo našli na hladilnikih, zamrzovalnih napravah, pralnih in pomivalnih strojih, sušilnih strojih ter sesalnikih.

Informacije o energijskem razredu, letni porabi energije, proizvajalcu, modelu in glasnosti delovanja posameznih gospodinjskih aparatov najdemo na energijski nalepki. Na njej so te lastnosti prikazane enostavno v grafični obliki. Njen namen je ozaveščanje potrošnikov ter zagotavljanje  točnih in zanesljivih podatkov o aparatu, ki jih je mogoče na preprost način tudi primerjati med seboj – ter na ta način potrošniku omogočiti, da sprejme boljšo ter okolju prijaznejšo odločitev.

Pomembno je, da so gospodinjski aparati, ki jih izberemo varčni (razredi A in B) in tihega delovanja, kar bo udobje našega bivanja le še povečalo.