Potrebujete kotel na drva? Obiščite spletno trgovino eMundia!

08.28.16. #Članki
Kotli na drva

Tehnologija je do danes napredovala do nekdaj nepredstavljivih mer. Na tržišču se zato dandanes neprestano pojavljajo novi in novi trendi pri najrazličnejših izdelkih in tako je tudi pri ogrevanju – enostavno je treba stopiti v korak s časom. V trgovini eMundia, ki obstaja tako v spletni kot v fizični obliki, lahko kupite kotel na drva, izdelan po najnovejših standardih, ki zagotavljalo tako vrhunsko kakovost kot ekološkost in ugodno ceno.Pri nas, v spletni trgovini eMundia oziroma v naših poslovalnicah v Ajdovščini in Mariboru, lahko dobite prav vse, kar potrebujete, da boste vaš dom v hladnih mesecih ohranjali prijetno topel. Nudimo vam mnogo različnih pripomočkov za ogrevanje, tako peči kot kamine, različne tipe toplotnih črpalk, sončne kolektorje, obtočne črpalke, naprave za ogrevanje z infrardečo tehnologijo, najrazličnejše kotle in še marsikaj. Naša ponudba ogrevalnih kotlov je pestra, kotli, ki jih ponujamo, delujejo na mnogo različnih energentov, tako na pelete kot na sekance, na olje, na plin, na elektriko, kombinirane kotle, ki za svoje delovanje uporabljajo več energentov, nenazadnje pa lahko pri nas za svoj dom kupite tudi kotel na drva.V pestro ponudbo kotlov na drva, ki jih prodajamo tako v spletni trgovini eMundia kot v naših fizičnih poslovalnicah, spadajo klasični koli na drva, uplinjevalni kotli na drva in kotli na drva z bojlerjem.

Uplinjevalni kotli in kotli z boljerjem

Proizvajalci ogrevalnih sistemov danes tekmujejo med seboj, kateri bo ponudil ogrevanje z največjimi izkoristki energije in s tem kupcem pomagal prihraniti nekaj denarja. Pri izkoristkih energije je uplinjevalni kotel na drva zelo učinkovit, saj se v toploto pretvori tudi do 90 odstotkov energije, ki nastane z uplinjanjem lesa. Naenkrat v uplinjalnem kotlu na drva gori le toliko lesa, kolikor je v tistem trenutku potrebno za ogrevanje, in ne ves les, kot je običajno pri navadnih plinskih kotlih, na stenah pa se v uplinjalnih kotlih na drva prav tako ne nabirajo saje, ki lahko izkoristke pri kurjenju znižajo za kar precej odstotkov. Energetsko učinkoviti so tudi kotli z boljerjem, ki za svoje delovanje uporabljajo les, saj se v njih hkrati greje tudi sanitarna voda za uporabo v gospodinjske namene.

Takšni kotli na drva so mnogo bolj ekološki in hkrati tudi prijazni do vaše denarnice, saj, kljub temu, da so začetni stroški nakupa in montaže morda višji kot pri običajnih kotlih, z večjimi energijskimi izkoristki poskrbijo, da se bo investicija povrnila v najkrajšem možnem času.Povsod po svetu je trend izdelkov, prijaznih do okolja, katerih cilj je ohranjanje zdravega in čudovitega planeta za zanamce, čedalje bolj uveljavljen. Dandanes je pri vseh vrstah naprav, med katere seveda spadajo tudi sistemi za ogrevanje, pomembno, da zagotavljajo čimbolj ekološko dejanje. Vsi kotli na drva v spletni trgovini eMundia so izdelani na način, da zagotavljajo kar najvišje izkoristke in s tem pomagajo pri zaščiti naše prelepe narave.V spletni trgovini eMundia in v naših fizičnih poslovalnicah ponujamo kotle na drva najrazličnejših proizvajalcev. Nekateri kotli na drva, ki jih lahko najdete v naši ponudbi, so izdelani v Sloveniji, tako da z nakupom v naših trgovinah podpirate slovensko delo in ekonomijo.

Zagotavljamo osebni stik s stranko

eMundia nikakor ne ustreza definiciji klasične spletne trgovine, kjer imajo stranke opravka le brezosebnimi računalniki in nikakor ne morejo vzpostaviti pristnega stika s sočlovekom. Za vse, ki bi si radi naše izdelke temeljito ogledali in se jih dotaknili, še preden se odločijo za nakup, imamo odprti tudi dve poslovalnici – eno v Mariboru in drugo v Ajdovščini, kjer lahko, seveda, prevzamete tudi izdelke, naročene v spletni trgovini. Ob nakupu nekaterih izdelkov, med katere spadajo tudi kotli na drva, bodo stranko obiskalni tudi naši pooblaščeni strokovnjaki, ki bodo po natančnem načrtu, izdelanem že pred nakupom, montirali kupljeni produkt in ga priklopili na vse sisteme, ki že obstajajo v strankini hiši. Prav tako lahko naši strokovnjaki popolnoma prenovijo vaš dimni sistem ali postavijo novega ali predelajo vaš obstoječi kotel na drva v kotel na olje ali v kotel na pelete, odvisno od vaše odločitve. Za naše izdelke vam po zelo ugodnih cenah nudimo tudi rezervne dele, prav tako pa poskrbimo tudi za servis, če gre kaj narobe, in za redno vzdrževanje kupljenega izdelka.

Dodatne ugodnosti in brezplačna dostava – samo v eMundii

Poleg vseh zgoraj omenjenih storitev, ki jih ponujamo v trgovini eMundia, pa imajo stranke pri nas še dodatno ugodnost – pri nakupu nekaterih kotlov za ogrevanje na drva stranki izdelek, ki ga je kupila, dostavimo povsem brezplačno! Izkoristite vse ugodnosti, ki vam jih nudimo v spletni trgovini eMundia in pri nas kupite kotel na drva, izkoristite brezplačno dostavo in si zagotovite servis, vzdrževanje in nadomestne dele po najugodnejših cenah!Kotli na drva iz eMundie bodo vaš dom ogrevali po nizkih cenah, hkrati pa bodo poskrbeli tudi za varovanje okolja. Obiščite spletno trgovino eMundia ali katero od naših fizičnih poslovalnic in poskrbite, da vam bo toplo tako doma kot pri srcu.