Obtočna črpalka pomaga pri regulaciji temperature vašega doma

07.02.16. #Članki
Obtočna črpalka

Če želite, da je vaš dom v zimskih mesecih topel, nikakor ne smete pozabiti na nakup in montažo toplotne črpalke. Obtočna črpalka je majhen, a pomemben element, ki poskrbi, da vaš sistem za ogrevanje ali hlajenje, ki ga uporabljate, da vam je poleti prijetno hladno, oziroma, da vam je pozimi prijetno toplo, deluje tako, kot je potrebno.


Obtočna črpalka, ki jo dobite v spletni trgovini eMundia, je lahko znamke Wilo ali Grundfos, ne glede na to, izpod rok katerega proizvajalca črpalka prihaja, pa vam lahko mirne duše zagotovimo, da boljše obtočne črpalke, kar se tiče kakovosti in ekološkosti v delovanju, na tržišču enostavno ne boste našli.

Obtočna črpalka naj bo energetsko učinkovita

Marsikatera obtočna črpalka, ki je na voljo v naši ponudbi, je v samem vrhu, kar se tiče varčevanja z energijo in posledične prijaznosti do okolja ter prihrankov pri energiji. Obtočne črpalke, ki spadajo v najvišji energijski razred, torej razred A, namreč porabijo kar 80 odstotkov manj električne energije, kot je to značilno za obtočne črpalke, ki spadajo v nižji energijski razred, na primer energijski razred D.

obtočna črpalkaObtočne črpalke naj bodo priročne in enostavne za uporabo

Na trgu obstajajo tudi obtočne črpalke, ki bodo pravzaprav vse delo opravile namesto vas. Tak primer je obtočna črpalka ALPHA 2, ki analizira sistem, ki ga uporabljate za ogrevanje vašega doma, nato pa se sproti prilagaja njegovemu delovanju, da vedno deluje optimalno.

Obtočna črpalka mora biti, tako kot to velja za vse ostale naprave, ki želijo doživeti komercialni uspeh, narejena tako, da je čim bolj enostavna za uporabo. To lastnost gotovo ima prav vsaka obtočna črpalka, ki jo ponujamo v spletni trgovini eMundia.

Nakup preko spleta ali v fizični obliki

Četudi je eMundia v prvi vrsti spletna trgovina, svojih artiklov nikakor ne ponujamo zgolj preko spleta. Zavedamo se namreč, da, medtem ko v poplavi spletnega nakupovanja ljudje to čedalje bolj sprejemajo kot glavni način pridobivanja vseh dobrin, še vedno obstajajo posamezniki, ki se pred nakupom želijo artikla dotakniti in ga videti na lastne oči. Za takšne stranke smo odprli tudi dve fizični poslovalnici, od katerih se ena nahaja v Ajdovščini, druga pa v Novi Gorici. Za nas gresta splet in fizično nakupovanje z roko v roki – vsaka od dveh fizičnih poslovalnic je hkrati tudi skladišče, kjer lahko stranke prevzamejo artikle, ki so jih naročile preko spletne trgovine eMundia.

Vračilo v 14 dneh – brez vprašanj vam povrnemo kupnino

Naša mantra je, da ima kupec vedno prav, pa čeprav se taistemu kupcu lahko zgodi, da kupi nek artikel, nato pa svoj nakup obžaluje. Zato smo uvedli prav poseben sistem, ki ga v običajnih trgovinah ne boste zasledili – če vam kupljeni izdelek tako ali drugače ne odgovarja, ne ustreza že obstoječim sistemom, ki so nameščeni v vašem domu oziroma vam preprosto ni všeč, nas v roku 14 dni od dneva nakupa pokličite in nam to sporočite. Po tem boste imeli še dva tedna časa, da artikel tudi dejansko pripeljete v katero izmed naših fizičnih poslovalnic ali pa ga vrnete po pošti, pri čemer vam v prvem primeru ne bo treba plačevati dodatnih stroškov vračanja, medtem ko boste morali v drugem primeru seveda vi kriti poštnino.

Če je torej vaš izdelek še v svoji originalni embalaži, v kateri ste ga prinesli iz trgovine, in ni kakor koli poškodovan, ga bomo sprejeli nazaj in vam povrnili celotne stroške nakupa.

Vašo novo obtočno črpalko vam zmontiramo po izjemno ugodni ceni

Prav tako se naše sodelovanje s stranko po nakupu artikla preko naše spletne trgovine ali v fizični poslovalnici še ne konča. Zavedamo se namreč, da lahko tudi v procesu montaže pride do težav in pripravljeni smo storiti vse, da do teh težav ne bi prišlo. Če tako želite, vas bodo po naročilu artikla (in pred dejanskim nakupom) obiskali naši usposobljeni strokovnjaki in naredili podroben načrt za montažo, ki bo po potrebi vključeval tudi integracijo v že obstoječ sistem ali prenovo obstoječega sistema, da bo mogoče z njim uporabljati artikel, ki ste ga kupili. Pomoč vam nudimo tudi še dolgo po tem, ko sta nakup in montaža že davno zaključena. Po izjemno ugodni ceni lahko namreč opravljamo tudi redne preglede in servise artikla, ki ste ga kupili pri nas, prav tako pa vam lahko zagotovimo tudi poceni rezervne dele, v primeru, da jih boste potrebovali. Naši strokovnjaki, ki so vrhunski na svojem področju, vam bodo brez težav okvarjeni del tudi zamenjali.

Obiščite eMundio in se prepričajte, da smo najboljši med najboljšimi!

Obiščite našo spletno trgovino ali pa se oglasite v kateri izmed naših fizičnih poslovalnic in obtočna črpalka, ki jo nujno potrebujete za normalno delovanje vašega ogrevalnega sistema, je lahko vaša po izjemno ugodni ceni – ker vam želimo le najboljše, smo nekatere artikle, med katerimi je tudi marsikatera obtočna črpalka, še dodatno znižali, zato le pridite, izkoristite ponudbo in si zagotovite le najboljše – po izjemno ugodnih cenah!