Kaj mora imeti moja pečica?

07.20.16. #Članki
Pečice

Štedilniki so sicer nepogrešljivi v kuhinjah, vendar pa obstajajo nekatere stvari, ki jih štedilnik enostavno ne zmore, kot so peka peciva in priprava zahtevnejših jedi, ki jih je potrebno kuhati daljše časovno obdobje, pri tem pa mora vročina prihajati z vseh strani. Temu izzivu so kos le pečice in v spletni trgovini eMundia boste gotovo dobili pravo za vas.


Niso vse pečice enake. In prav je tako, saj obstaja tudi nešteto različnih uporabnikov pečic, od katerih vsak od svoje zahteva nekaj drugega – nekateri v svoji pečici pečejo predvsem piškote, potico in drugo pecivo, drugi se vsak dan lotevajo priprave zahtevnih mesnih jedi, spet tretji pa v svoji pečici največkrat pečejo krompir in drugo zelenjavo, medtem ko četrti pečico uporabljajo le nekajkrat na mesec, da v njej spečejo kruh. Vsakdo ima torej različne potrebe, ki jih samo ena vrsta pečic nikakor ne bi mogla zadovoljiti.

Zahteve uporabnikov pa se ne razlikujejo le glede funkcij posameznih pečic, temveč tudi glede njihovega zunanjega izgleda. V spletni trgovini eMundia ponujamo pečice različnih dizajnov. Ne glede na to, ali iščete pečico preprostega izgleda, pečico z modernim dizajnom ali takšno, ki se bo lepo podala k vaši starinski oziroma “vintage” opremi, bomo v eMundii poskrbeli za uresničitev vaših želja.

Vse pečice, ki jih imamo v naši ponudbi, so izredno visoko kakovostne in prihajajo izpod rok ravno tako visoko kakovostnih proizvajalcev, kot so Bosch, Gorenje in Whirlpool.

Vgradna ali prostostoječa?

Glede na to, kako se namestijo v vašo kuhinjo, obstaja kar nekaj vrst pečic. Vgradna pečica vam pride prav, kadar že imate štedilnik, ki ga (še) ne želite zamenjati. Lahko jo vgradite v omarico na tleh, kamor bi lahko postavili prostostoječo pečico, naravnost idealna pa je za tiste, ki se težko sklonijo, saj jo je mogoče vgraditi tudi v stensko omarico na poljubni višini.

pečiceMarsikatera pečica, ki jo najdete v naši spletni trgovini, je v koraku s časom in vsebuje nekatere funkcije, ki vam bodo močno olajšale peko in čiščenje. Naj vam razložimo nekatere med najbolj iskanimi:

LCD zaslon: Če ste doslej morali v pečici vedno peči na pamet ali s pomočjo priročnika za uporabo, boste zdaj lahko dogajanje do minute in do stopinje natančno spremljali na velikem in preglednem LCD zaslonu in tako boste vedno vedeli, ali morate povišati ali znižati temperaturo v vaši pečici ter koliko časa se bo jed še pekla.

TFT zaslon na dotik: Tudi to je ena izmed funkcij modernih pečic, pri kateri boste lahko s pečico upravljali kar preko zaslona na dotik, kar vam bo močno olajšalo pripravo hrane.

Piroliza: Program pirolize je odličen za tiste, ki veliko pečejo ali pa jim enostavno ni do čiščenja pečice. Pečica se bo s pomočjo pirolize očistila kar sama! Le nastavite in vaša naprava se bo pred začetkom programa varnostno zaklenila, saj bo med čiščenjem postala zelo vroča – tako zelo vroča, da se bodo ostanki maščobe in druge nesnage enostavno upepelili, po končanem programu pa boste pečico le še obrisali in bo kot nova. Pirolizo je priporočljivo zagnati enkrat mesečno, lahko pa tudi redkeje, če ne pečete veliko.

Parna pečica: Peče kot običajna, le da lahko za boljši okus in teksturo pripravljenih živil dodate še paro – to pomeni bolj hrustljav kruh, okusnejšo zelenjavo, ribe, ki po peki niso tako izsušene, da jih ne morete pojesti … Priporočamo kombinirano parno pečico, kjer lahko pečete na tradicionalen način ali z dodajanjem pare. Najboljše kombinirane parne pečice dobite v spletni trgovini eMundia.

Kot vidite, danes pečica ni le naprava, s katero iz surovega živila naredite živilo, pripravljeno za uživanje, pri kateri ste za dober okus odgovorni povsem sami, temveč vam bo dobra pečica celo pomagala pri pripravi okusnega obroka.

Brezplačna dostava!

Nekatere pečice, ki jih ponujamo v spletni trgovini eMundia, vam ob nakupu prinesejo tudi prihranek pri dostavi – tiste, ki so označene z oznako “brezplačna dostava”, vam bomo povsem brez dodatnih stroškov pripeljali na vaš dom.

Če se želite izogniti stroškom dostave pri kateri od pečic, ki vam jih pri eMundii ne dostavimo brezplačno, se lahko ponjo oglasite tudi v eno izmed naših dveh fizičnih poslovalnic, ki se nahajata v Ajdovščini in v Novi Gorici. Poslovalnici seveda nista namenjeni zgolj neposrednemu kupovanju, temveč lahko tam prevzamete tudi artikle, ki ste jih naročili preko spleta – prav tako brez plačila dostave.

Brezplačna dostava pa ni vse, kar vas čaka ob nakupu naših pečic – po ugodni ceni vam nudimo tudi rezervne dele in servis artikla, ki ste ga kupili pri nas.

Obiščite nas torej v Ajdovščini, v Novi Gorici ali na spletnem naslovu www.emundia.si in si izberite pečico, ki bo ustrezala vašim potrebam. Pričakujemo vas!