Robotski sesalnik za lajšanje vsakodnevnih opravil

08.05.16. #Članki
Robotski sesalniki

Dandanes živimo zelo zaposlena življenja, zato je prav, da si poskušamo nujna vsakodnevna opravila čimbolj olajšati. Eno najbolj nadležnih opravil, ki pa je žal nujno potrebno, če želimo živeti v čistem domu, v katerem nam prah ne bo silil v pljuča, je sesanje. V poplavi opravkov, ki si jih vsak dan zadamo, imamo srečo, da obstajajo naprave, ki nam pomagajo pri vsakodnevnih opravilih. Takšne naprave so tudi robotski sesalniki.


Robotski sesalniki, ki jih ponujamo v spletni trgovini eMundia, so odličen pripomoček, ko želite dragocen čas, ki bi ga sicer porabili za sesanje, prihraniti za prijetnejša opravila, na primer uživanje v dobri knjigi ob skodelici kakava. Robotski sesalniki v naši ponudbi so proizvod najkvalitetnejšega ponudnika robotskih sesalnikov, ki so trenutno na tržišču – podjetja iRobot.

Robotski sesalniki v naši ponudbi se ponašajo z najboljšo tehnologijo, ki vam bo zagotovila čist dom brez kančka prahu. Filtri, nameščeni v sesalnikih, so iz mikrovlaken, kar pomeni, da bodo ulovili še tako drobne nečistoče in jih zadržali v sesalniku. Sesalniki v naši ponudbi so idealni za čiščenje tako preprog kot linoleja in parketa ter trdnih površin, kakršne so ploščice in marmor. Njihova baterija je izredno vzdržljiva, ko pa se bo vendarle izpraznila, se bo sesalnik ponovno napolnil kar sam. V svojem delovanju je izredno tih, zato vas ne bo motil pri počitku – tako je, medtem ko bo sesalnik vaš dom do potankosti očistil vsega prahu in nečistoč, boste lahko vi počivali. Tehnologija nevidnih zidov vam bo omogočila, da boste lahko zelo natančno nastavili, katera območja v vašem domu naj robotski sesalnik posesa in katerim naj se izogiba. Dotik stene ali česa drugega ga bo izredno občutljiv senzor preusmeril stran, sesalnik pa se bo brez večjih težav povzpel na preprogo in temeljito očistil še to.

Enostaven za uporabo

Morda si mislite, da je robotski sesalnik zelo zapleten za uporabo in potemtakem ni primeren za v vaš dom, saj z njim ne bi znali upravljati. robotski sesalnikiNaj vas kar takoj pomirimo, da temu nikakor ni tako. Vsakdo se lahko nauči uporabljati robotski sesalnik, saj so zasnovani tako, da je z njimi enostavno rokovati. V večini primerov samo pritisnete na gumb za začetek sesanja in sesalnik bo vse delo opravil kar sam.

Medtem ko so nekateri robotski sesalniki bolj osnovni in namenjeni predvsem pobiranju prahu in drobnih smeti s tal, so drugo mnogo bolj napredni in namenjeni tudi čiščenju in sterilizaciji talnih površin. Odločitev, kakšen sesalnik potrebujete in kakšne so vaše zahteve, je seveda povsem vaša.

Klasični robotski sesalniki se po načinu pobiranja prahu ne razlikujejo bistveno od običajnih sesalnikov – večina jih prah pobira s pomočjo krtačk – ena, montirana na strani sesalne odprtine, umazanijo potiska proti dvema nasproti se vrtečima krtačkama, ki jo pobereta in dvigneta proti sesalniku, ki poskrbi, da se bo vse, kar bo sesalnik posesal, znašlo v zbirni posodi, kjer bo tudi ostalo, dokler je ne izpraznete.

Pametna naprava za še pametnejši sesalnik

Robotski sesalniki so tako že sami po sebi precej dober izum, tehnologija pametnih naprav pa nekaterim modelom celo omogoča, da svoj sesalnik povežete s pametnim telefonom ali tablico in z njim upravljate s pomočjo te naprave. Če si želite, da bo vaš dom sveže posesan, ko se vrnete domov, samo vstopite v aplikacijo, se preko Wi Fija povežete z vašim robotskim sesalnikom in mu ukažete, naj začne čistiti. Tako lahko kjerkoli in kadarkoli začnete s čiščenjem vašega stanovanja, pri tem pa vam samim ne bo treba nikoli več poprijeti za sesalnik.

Svoj robotski sesalnik lahko kupite v naši spletni trgovini. Poslali vam ga bomo po pošti, lahko pa ga prevzamete tudi na lokaciji katere od naših dveh fizičnih poslovalnic, ki se nahajata v Ajdovščini in v Novi Gorici. Naši fizični poslovalnici lahko obiščete tudi, če vam je kupovanje preko spleta tuje in bi se radi artikla dotaknili, preden se dokončno odločite, da ga boste kupili.

Po svoj robotski sesalnik pridite v eMundio in zagotavljamo vam, da ne boste razočarani, saj boste kupili kvaliteten izdelek, ki vam bo ob pravilni uporabi služil še dolga leta. V eMundii vam ob nakupu nekaterih izdelkov nudimo tudi brezplačno dostavo, če je artikel v spletni trgovini tako označen, zagotavljamo pa vam tudi ugodne servise in vzdrževanje.

Možnost vračila v 30 dneh

Če boste ugotovili, da vam vaš novi robotski sesalnik ne odgovarja, imate možnost, da ga brez pojasnil vrnete, mi pa vam bomo povrnili znesek, ki ste ga zapravili za nakup artikla. V roku dveh tednov od nakupa nas obvestite, da bi želeli izdelek vrnite, nato pa boste imeli še dva tedna časa, da ga nepoškodovanega in neodprtega prinesete nazaj. Če izdelek prinesete v katero od naših dveh fizičnih poslovalnic v Ajdovščini ali v Novi Gorici, boste prihranili pri stroških pošiljanja. Izdelku, ki ga želite vrniti, morate priložiti kopijo originalnega računa, sporočite pa nam tudi vaše podatke, da vam bomo lahko nakazali vašo kupnino.

eMundia je pravi naslov za zadovoljitev vseh vaših potreb po čistem domu. Le obiščite nas in si izberite pravi izdelek zase!