DUNAVOX vinska vitrina DX-57.146DBK

Blagovna znamka: Dunavox

Šifra izdelka: 5999558432379

 • Brezplačna dostava
 • Razdeljena cena

Dobava: od 1 do 7 delovnih dni Dobavni rok predvidevamo glede na logistične podatke izdajnih skladišč ali na podlagi preteklih dobav tega izdelka. V primeru, da pri proizvajalcu zmanjka zaloge, se lahko dobavni rok podaljša.

1.589,00 € (cena z 22% DDV)
ali
12x 137,45 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
18x 93,21 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
24x 71,11 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
Nagradne točke Z nakupom tega izdelka boste pridobili 1589 točk (10,59 €).
 • Pomoč pri nakupu
  059 375 180

Opis

Za 57 steklenic z dvema hladilnima področjema, popolnoma vgradna vinska vitrina s črnim okvirjem vrat - DUNAVOX DX-57.146DBK.

Dunavox vinska vitrina s svojim elegantnim izgledom omogoča enostavno prileganje in izpopolni vsak prostor. Hladilni sistem vitrine zagotavlja nadzorovano in nastavljivo stabilno temperaturo, tako da imate svoje najljubše vino vedno hranjeno pri idealni temperaturi za serviranje ali za dolgoročno hrambo. Dva področja hlajenja vam omogočata hkratno shranjevanje različnih vrst vina pri različnih temperaturah, ki so zanje optimalne.

Osnovne karakteristike:

 • Lesene izvlečne police za vodoravno skladiščenje.
 • Steklena vrata z UV zaščito s črnim ali INOX okvirjem.
 • Aparat je namenjen za vgradnjo v kuhinjske elemente.  
 • Hladilni sistem s kompresorjem z avtomatskim odtajanjem.
 • Digitalno upravljanje s prikazom temperature na LCD zaslonu za enostavno nastavitev in spremljanje temperature.
 • Modra LED luč (z možnostjo izklopa) omogoča lažje iskanje želenih steklenic v prostoru s slabo osvetlitvijo in poudari estetiko vinske vitrine.

Tehnične specifikacije:

 Število steklenic:  57 steklenic (0,75 litra)
 Prostornina:  138 litrov
 Mere V, Š, G:  885, 590, 545 mm
 Temperatura hlajenja:  zgoraj 5-22°C, spodaj 5-22°C
 Energetski razred:  B (195 kWh/leto)
 Glasnost:  42 dB
 Garancija:  3 leti

Dokumentacija:

Download PDFSpecifikacija Download PDFVgradne mere Download PDFNavodila za uporabo Download PDFGarancijski list Download PDFKatalog

Dodatne informacije in opozorila:

 • Aparata ne priklapljajte v omrežje 48 ur po dostavi ali transportu.
 • Garancijo je mogoče uveljavljati le v primeru upoštevnja opozoril.
 • Za napake ne odgovarjamo, pred nakupom preverite točnost podatkov pri prodajalcu.  
 • Možna je sprememba smeri odpiranja vrat. Tovarniško so tečaji pritrjeni na desno stran, priloženi so tudi tečaji za levo stran.
 • Pri zgornjem področju (za belo vino) se vedno nastavi nižja temperatura od spodnjega (za rdeče vino), najvišja dovoljena temperaturna razlika med obema področjema je 8°C.
 • Police so zasnovane za standardne steklenice Bordeaux (0,75) in glede na to je deklarirana kapaciteta steklenic. Če želite shraniti večje steklenice, se zmanjša število steklenic, ki jih lahko shranite v vinsko vitrino.
 • Pri izdelavi pohištva, v katerega boste namestili aparat, morate upoštevati navodila za vgradnjo, da se zagotovi pravilno prezračevanje enote. V nasprotnem primeru lahko pride do pregrevanja naprave, skrajšanja življenjske dobe in resnih okvar.

Garancija je veljavna 36 mesecev od dneva nakupa, ki je naveden na računu. Ob uveljavljanju garancije je potrebno predložiti račun.


Ko se izbira vinska vitrina je najpomembnejši dejavnik število steklenic, ki jih nameravate hladiti. Drugi dejavnik je lokacija postavitve vitrine in kako se prilegala v vaš prostor. Ko veste odgovore na ti vprašanji, lahko preprosto izberete med samostoječimi ali vgradnimi modeli iz široke ponudbe DUNAVOX vinskih vitrin z enim, dvema ali tremi hladilnimi področji.

Dodatne informacije

Blagovna znamka Dunavox
EAN 5999558432379
Teža (kg) 45.0000
Garancija 3 leta
Energijski razred B
Globina (mm) 545
Širina (mm) 590
Višina (mm) 885

Ocene

Napisali boste oceno za: DUNAVOX vinska vitrina DX-57.146DBK

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena