ALVEUS enojno in pol pomivalno korito Stylux 60 - inox satin, desna izvedba (1084296)

Blagovna znamka: Alveus

Šifra izdelka: 1084296

 • - 14%

 • Razdeljena cena

Dobava: do 10 delovnih dni Dobavni rok predvidevamo glede na logistične podatke izdajnih skladišč ali na podlagi preteklih dobav tega izdelka. V primeru, da pri proizvajalcu zmanjka zaloge, se lahko dobavni rok podaljša.

1.239,00 € (cena z 22% DDV)

1.065,54 € (cena z 22% DDV)

Vaš prihranek: 173,46 € (14%)

ali
12x 92,21 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
18x 62,53 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
24x 47,70 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
Nagradne točke Z nakupom tega izdelka boste pridobili 1065 točk (7,10 €).
 • Pomoč pri nakupu
  059 375 180

Opis

popolnomaPopolnoma vsadna pomivalna korita se vgradijo na kuhinjski pult. Sistem te vrste vgradnje predstavlja prednost, saj enotna linija roba korita s kuhinjskim pultom omogoča hitro in enostavno vzdrževanje potrebnih higienskih razmer ter zavidljivo estetsko vrednost kuhinjskih površin. Tako odprte možnosti omogočajo uporabniku uresničevanje še tako zahtevnih zamisli. 

ploskovnoPloskovno vsadna pomivalna korita vgradimo v kuhinjski pult in tako ustvarimo enovito delovno površino. Tanki, skorajda neopazni robovi korit omogočajo hitro in preprosto čiščenje, vgradnja pa je izredno enostavna. Razpoložljivih kombinacij je nešteto, dimenzije posod pa so prav tako lahko povsem poljubne.

S kuhinjskimi pomivalniki družine Stylux boste z vašo ustvarjalnostjo vnesli eleganco v vaš dom. Izbirate lahko med več modeli različnih dimenzij izdelanih iz plemenitega nerjavnega jekla CrNi 18/10 debeline 1mm, obogatenih z inovativno in oblikovno dovršeno široko paleto dodatne opreme. Njihova osnovna lastnost so majhni radiji (10 mm), ki v kombinaciji z 200 mm globine posod zagotavljajo opazno povečanje pomivalnega prostora. Zato so pomivalniki Stylux navkljub svojemu sodobnemu videzu predvsem zelo kompaktni in trdni.

Tehnični podatki: 

 • Širina korita: 860 mm
 • Globina korita: 510 mm
 • Število posod: 1,5
 • Velikost posod: 340x400x200 / 180x400x175 mm
 • Oblika korita: enojno in pol
 • Min. širina omarice: 60 cm
 • Globina glavne posode: 200 mm
 • Način vgradnje: popolnoma vsadni

Izvedba korita: desna 

Material: inox

Struktura materiala: satin

Priložena oprema: Sifon

Navodila

Po vgradnji kuhinjsko korito temeljito očistimo od vseh ostankov, zlasti železnih opilkov, ker bi daljši stik takih delcev z mokro površino korita povzročil rjaste madeže na površini!

S pravilnim in rednim čiščenjem ohranjamo ALVEUS kuhinjska korita v prijetnem in estetskem izgledu, kar je v zadovoljstvo vsakemu uporabniku.

Za čiščenje ALVEUS kuhinjskih korit, ki so izdelani iz nerjaveče pločevine (plemenito jeklo CrNi 18/10), uporabljajte mehke krpe in tekoča čistila za gospodinjstvo.

Nikakor ne uporabljajte čistila za srebro, jekleno volno za čiščenje, belila ali abrazivna čistilna sredstva in nikoli ne odlagajte na korito posode ali orodja iz površinsko nezaščitenega (ogljikovega) jekla. To bi lahko povzročilo površinske praske, trdovratne madeže ali celo trajne poškodbe korita.

V primeru, da pride korito v stik z močnimi kislinami, ga je potrebno takoj oprati z večjo količino čiste vode.

Da bi se izognili nastajanju madežev, na koritu ne puščajte za daljši čas živila ali snovi s korozivnim delovanjem (sadni sok, kuhinjska sol, kis, gorčica, razsol, majoneza in podobno).

Priporočamo, da ALVEUS kuhinjsko korito po uporabi osušite s pomočjo mehke krpe, ker boste na ta način preprečili nastajanje madežev vodnega kamna na površini korita.

Vse reklamacije, ki so posledica nespoštovanja teh navodil so neupravičene.

Čiščenje in vzdrževanje pomivalnih (kuhinjskih) korit


Vzdrževanje je enostavno. Pomivalna korita čistimo z običajnimi tekočimi čistili za gospodinjstvo ali s finimi abrazivnimi čistili, ki so primerna za čiščenje posode iz nerjavečega jekla. 

Vsakodnevne madeže in usedline pri pomivanju preprosto sperite s čisto vodo in nato do suhega obrišite pomivalnik z mehko in čisto krpo. 
Na ta način se izognemo nabiranju vodnega kamna.

Madeži (sadni sokovi, kava, čaj …) takoj pobrišite s tekočim čistilnim sredstvom in mehko krpo ter izperite s čisto vodo.

Drugi madeži (vodne barve, črnilo …) takoj pobrišite z krpo namočeno v razredčeni alkohol ter izperite s čisto vodo.

Za dnevno odstranjevanje vodnega kamna lahko uporabite jedilni kis, ki ga pustite na površini učinkovati nekaj minut in potem sperite s čisto vodo in obrišite površino s čisto krpo.

Nedovoljeno je čiščenje z grobimi abrazivi in grobimi gobicami, ker lahko matirajo ali razijo gladko površino pomivalnika.

Ne izpostavljajte pomivalnik močnim kemikalijam kot so:
-kisline in baze z več kot 10% koncentracijo
-čistila, ki presegajo 5% koncentracijo aktivne snovi
-odstranjevalci lakov
-čistila za pečice.

Če pride do kontakta, površino  takoj izperite z vodo.
Ne postavljajte na ocejalnik ali dno pomivalnika vroče posode, ki jo vzamete direktno iz pečice ali s kuhalne plošče (vroče ponve,kozice, posode).
Pri zlivanju vrele vode v pomivalnik naj bo odprta tudi tekoča hladna voda.

Ne režite direktno na površini pomivalnika.

Dodatne informacije

Blagovna znamka Alveus
EAN 3838997400711
Teža (kg) 3.0000
Širina korita 860 mm
Globina korita 510 mm
Izvedba korita Desna
Oblika korita Enojno in pol
Min. širina omarice 60 cm
Globina glavne posode 200 mm
Odcejalnik DA
Material korita Inox
Struktura materiala Satin
Verzija kof Desna

Vprašanja & odgovori

Ocene

Napisali boste oceno za: ALVEUS enojno in pol pomivalno korito Stylux 60 - inox satin, desna izvedba (1084296)

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena