ALVEUS enojno pomivalno korito Classic Pro 70 (1130471)

Blagovna znamka: Alveus

Šifra izdelka: 1130471

 • - 2%

 • Razdeljena cena

Dobava: do 14 delovnih dni Dobavni rok predvidevamo glede na logistične podatke izdajnih skladišč ali na podlagi preteklih dobav tega izdelka. V primeru, da pri proizvajalcu, dobavitelju zmanjka zaloge, se lahko dobavni rok podaljša (tudi več kot 60 delovnih dni).

210,60 € (cena z 22% DDV)

206,39 € (cena z 22% DDV)

Vaš prihranek: 4,21 € (2%)

ali
6x 35,03 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
12x 17,82 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
18x 12,08 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
Nagradne točke Z nakupom tega izdelka boste pridobili 206 točk (1,37 €).

Opis

ALVEUS pomivalno korito Classic Pro je izdelano iz plemenitega nerjavnega jekla CrNi 18/10. S svojimi minimalističnimi linijami ter čisto in gladko površino so pomivalniki Classic Pro zagotovo namenjeni modernim kuhinjam. Nekateri modeli so oblikovani kot kuhinjske postaje z ravno odlagalno površino brez naklona proti posodi. Nasadni pomivalniki lahko krasno zamenjajo del vašega delovnega pulta. Vendar, če želite izstopati, ali dodati vašemu pultu nekaj centimetrov, se odločite za montažo pomivalnika neposredno na delovni pult. Izgled vaše kuhinje bo tako drzen, vaš delovni pult pa 3 cm višji.

vsadniVsadna pomivalna korita se vgradijo v kuhinjski pult in so del zvezne delovne površine. Izdela se izrez ustrezne velikosti, korito se vanj vstavi z gornje strani in pritrdi s priloženimi sponami. 

nNasadna pomivalna korita se vgrajujejo kot zgornji zaključni element ene ali več kuhinjskih omaric.

Tehnični podatki: 

 • Širina korita: 1000 mm
 • Globina korita: 600 mm
 • Dimenzija posode: 340 x 400 x 190 mm
 • Število posod: 1
 • Oblika korita: enojno 
 • Min. širina omarice: 50 cm
 • Globina glavne posode: 190 mm
 • Način vgradnje: vsadni/nasadni
 • Teža: 9,3 kg
 • Izvedba korita: Reverzibilna
 • Način vgradnje: Vsadno/nasadno
 • Material: Plemenito nerjavno jeklo
 • Barva: Inox

Priložena oprema: Sifon

Kuhinjska armatura ni priložena !

Navodila

Po vgradnji kuhinjsko korito temeljito očistimo od vseh ostankov, zlasti železnih opilkov, ker bi daljši stik takih delcev z mokro površino korita povzročil rjaste madeže na površini!

S pravilnim in rednim čiščenjem ohranjamo ALVEUS kuhinjska korita v prijetnem in estetskem izgledu, kar je v zadovoljstvo vsakemu uporabniku.

Za čiščenje ALVEUS kuhinjskih korit, ki so izdelani iz nerjaveče pločevine (plemenito jeklo CrNi 18/10), uporabljajte mehke krpe in tekoča čistila za gospodinjstvo.

Nikakor ne uporabljajte čistila za srebro, jekleno volno za čiščenje, belila ali abrazivna čistilna sredstva in nikoli ne odlagajte na korito posode ali orodja iz površinsko nezaščitenega (ogljikovega) jekla. To bi lahko povzročilo površinske praske, trdovratne madeže ali celo trajne poškodbe korita.

V primeru, da pride korito v stik z močnimi kislinami, ga je potrebno takoj oprati z večjo količino čiste vode.

Da bi se izognili nastajanju madežev, na koritu ne puščajte za daljši čas živila ali snovi s korozivnim delovanjem (sadni sok, kuhinjska sol, kis, gorčica, razsol, majoneza in podobno).

Priporočamo, da ALVEUS kuhinjsko korito po uporabi osušite s pomočjo mehke krpe, ker boste na ta način preprečili nastajanje madežev vodnega kamna na površini korita.

Vse reklamacije, ki so posledica nespoštovanja teh navodil so neupravičene.

Čiščenje in vzdrževanje pomivalnih (kuhinjskih) korit

Vzdrževanje je enostavno. Pomivalna korita čistimo z običajnimi tekočimi čistili za gospodinjstvo ali s finimi abrazivnimi čistili, ki so primerna za čiščenje posode iz nerjavečega jekla. 

Vsakodnevne madeže in usedline pri pomivanju preprosto sperite s čisto vodo in nato do suhega obrišite pomivalnik z mehko in čisto krpo. 
Na ta način se izognemo nabiranju vodnega kamna.

Madeži (sadni sokovi, kava, čaj,…) takoj pobrišite s tekočim čistilnim sredstvom in mehko krpo ter izperite s čisto vodo.

Drugi madeži (vodne barve, črnilo…) takoj pobrišite z krpo namočeno v razredčeni alkohol ter izperite s čisto vodo.

Za dnevno odstranjevanje vodnega kamna lahko uporabite jedilni kis, ki ga pustite na površini učinkovati nekaj minut in potem sperite s čisto vodo in obrišite površino s čisto krpo.

Nedovoljeno je čiščenje z grobimi abrazivi in grobimi gobicami, ker lahko matirajo ali razijo gladko površino pomivalnika.

Ne izpostavljajte pomivalnik močnim kemikalijam kot so:
-kisline in baze z več kot 10% koncentracijo
-čistila, ki presegajo 5% koncentracijo aktivne snovi
-odstranjevalci lakov
-čistila za pečice.

Če pride do kontakta, površino  takoj izperite z vodo.
Ne postavljajte na ocejalnik ali dno pomivalnika vroče posode, ki jo vzamete direktno iz pečice ali s kuhalne plošče (vroče ponve,kozice, posode).
Pri zlivanju vrele vode v pomivalnik naj bo odprta tudi tekoča hladna voda.

Ne režite direktno na površini pomivalnika.

Dodatne informacije

Blagovna znamka Alveus
EAN 3838997494871
Teža (kg) 9.3000
Širina korita 1000 mm
Globina korita 600 mm
Izvedba korita Reverzibilna
Oblika korita Enojno
Min. širina omarice 50 cm
Globina glavne posode 190 mm
Odcejalnik DA
Material korita Inox
Struktura materiala Satin
Garancija 5 let

Ocene

Napisali boste oceno za: ALVEUS enojno pomivalno korito Classic Pro 70 (1130471)

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Zraven ALVEUS enojno pomivalno korito Classic Pro 70 (1130471) priporočamo tudi: