ALVEUS enojno pomivalno korito Monarch Kombino 50 - zlata, vgradno korito (1120361)

Koda izdelka: 1120361
Predvidena dostava na dom: več kot 14 delovnih dni
€ 522.90
Cena z 22 % DDV
Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: več kot 14 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 11.01.2024
Brezplačno

Opis

Vsaka kuhinja si zasluži čudovit pomivalnik. S skupino pomivalnikov Monarch Collection smo asortimentu pomivalnikov tržne znamke Alveus dodali plemenite odtenke nerjavnega jekla. Določeni modeli pomivalnikov se v vaši kuhinji lahko zalesketajo v različnih odtehkih. Kovinski lesk pomivalnika doda kuhinji mističnost in je zaradi posebne tehnologije nanosa površinske plasti v unikatnem odtenku. Všečnost in funkcionalnost smo dopolnili z dodatno opremo (lesena ali steklena deska za rezanje, nerjavna odcejalna posodica).

Pomivalnike iz skupine Monarch Collection lahko dopolnite z kuhinjskimi armaturami Alveus Monarch ali z armaturami iz standardnega prodajnega programa.

Tehnični podatki:

 • Širina korita: 542 mm
 • Globina korita: 442 mm
 • Velikost posode: 500 x 400 x 195 mm
 • Število posod: 1
 • Oblika korita: enojno
 • Min. širina omarice: 60 cm
 • Globina glavne posode: 195 mm
 • Način vgradnje: Popolnoma vsadni / ploskovno vsadni, vgradni 
 • Material: inox
 • Na voljo v različnih barvah: zlata, antracit, bronasta, baker
 • Priložena oprema: Odtočno grlo

Sifon ni priložen.

f Popolnoma vsadna pomivalna korita se vgradijo na kuhinjski pult. Sistem te vrste vgradnje predstavlja prednost, saj enotna linija roba korita s kuhinjskim pultom omogoča hitro in enostavno vzdrževanje potrebnih higienskih razmer ter zavidljivo estetsko vrednost kuhinjskih površin. Tako odprte možnosti omogočajo uporabniku uresničevanje še tako zahtevnih zamisli. 

sPloskovno vsadna pomivalna korita vgradimo v kuhinjski pult in tako ustvarimo enovito delovno površino. Tanki, skorajda neopazni robovi korit omogočajo hitro in preprosto čiščenje, vgradnja pa je izredno enostavna. Razpoložljivih kombinacij je nešteto, dimenzije posod pa so prav tako lahko povsem poljubne.

vgradniVgradne pomivalne posode omogočajo vgradnjo s spodnje strani kuhinjskega pulta, pri čemer rob posode prekrije kuhinjska površina pulta iz naravnega kamna ali kompozitnih materialov. Taka vgradnja omogoča večje delovne površine, ter hkrati poljubno kombiniranje posod različnih dimenzij. Odsotnost razmejitvenih robov pripomore k preprostemu vzdrževanju visokih higienskih standardov ter veliki všečnosti kuhinje kot celote.

Navodila

Po vgradnji kuhinjsko korito temeljito očistimo od vseh ostankov, zlasti železnih opilkov, ker bi daljši stik takih delcev z mokro površino korita povzročil rjaste madeže na površini! S pravilnim in rednim čiščenjem ohranjamo ALVEUS kuhinjska korita v prijetnem in estetskem izgledu, kar je v zadovoljstvo vsakemu uporabniku. Za čiščenje ALVEUS kuhinjskih korit, ki so izdelani iz nerjaveče pločevine (plemenito jeklo CrNi 18/10), uporabljajte mehke krpe in tekoča čistila za gospodinjstvo. Nikakor ne uporabljajte čistila za srebro, jekleno volno za čiščenje, belila ali abrazivna čistilna sredstva in nikoli ne odlagajte na korito posode ali orodja iz površinsko nezaščitenega (ogljikovega) jekla. To bi lahko povzročilo površinske praske, trdovratne madeže ali celo trajne poškodbe korita. V primeru, da pride korito v stik z močnimi kislinami, ga je potrebno takoj oprati z večjo količino čiste vode. Da bi se izognili nastajanju madežev, na koritu ne puščajte za daljši čas živila ali snovi s korozivnim delovanjem (sadni sok, kuhinjska sol, kis, gorčica, razsol, majoneza in podobno). Priporočamo, da ALVEUS kuhinjsko korito po uporabi osušite s pomočjo mehke krpe, ker boste na ta način preprečili nastajanje madežev vodnega kamna na površini korita.
Vse reklamacije, ki so posledica nespoštovanja teh navodil so neupravičene.

Čiščenje in vzdrževanje pomivalnih (kuhinjskih) korit

Vzdrževanje je enostavno. Pomivalna korita čistimo z običajnimi tekočimi čistili za gospodinjstvo ali s finimi abrazivnimi čistili, ki so primerna za čiščenje posode iz nerjavečega jekla. Vsakodnevne madeže in usedline pri pomivanju preprosto sperite s čisto vodo in nato do suhega obrišite pomivalnik z mehko in čisto krpo. 
Na ta način se izognemo nabiranju vodnega kamna. Madeži (sadni sokovi, kava, čaj,…) takoj pobrišite s tekočim čistilnim sredstvom in mehko krpo ter izperite s čisto vodo. Drugi madeži (vodne barve, črnilo…) takoj pobrišite z krpo namočeno v razredčeni alkohol ter izperite s čisto vodo. Za dnevno odstranjevanje vodnega kamna lahko uporabite jedilni kis, ki ga pustite na površini učinkovati nekaj minut in potem sperite s čisto vodo in obrišite površino s čisto krpo. Nedovoljeno je čiščenje z grobimi abrazivi in grobimi gobicami, ker lahko matirajo ali razijo gladko površino pomivalnika.

Ne izpostavljajte pomivalnik močnim kemikalijam kot so:

 • kisline in baze z več kot 10% koncentracijo
 • čistila, ki presegajo 5% koncentracijo aktivne snovi
 • odstranjevalci lakov
 • čistila za pečice.

Če pride do kontakta, površino  takoj izperite z vodo. Ne postavljajte na ocejalnik ali dno pomivalnika vroče posode, ki jo vzamete direktno iz pečice ali s kuhalne plošče (vroče ponve,kozice, posode).Pri zlivanju vrele vode v pomivalnik naj bo odprta tudi tekoča hladna voda.
Ne režite direktno na površini pomivalnika.

Garancija: 5 let
Način vgradnje: Vgradna
Širina korita: 542 mm
Globina korita: 442 mm
Oblika korita: Enojno
Min. širina omarice: 60 cm
Globina glavne posode: 195 mm
Odcejalnik: NE
Material korita: Inox
EAN: 3838997478741
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: ALVEUS enojno pomivalno korito Monarch Kombino 50

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna