ALVEUS enojno pomivalno korito More 10 - inox satin (1103108)

Koda izdelka: 1103108
Predvidena dostava na dom: od 2 do 7 delovnih dni
€ 193.00
Cena z 22 % DDV
Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: od 2 do 7 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 20.12.2023

Opis

En pomivalnik, ki zadovolji več želja. Pomivalnik More je odličen model tako za manjše, studijske kot za moderne kuhinje. Prostorna posoda nudi dovolj prostora za preprosto in udobno rokovanje okoli vode, večji radij posode pa poskrbi za enostavno in hitro čiščenje. Glede na to, kateri izgled bi želeli doseči v vaši kuhinji lahko izbirate med različnimi načini vgradnje. 

Tehnični podatki:

 • Širina korita: 560 mm
 • Globina korita: 500 mm
 • Število posod: 1
 • Oblika korita: enojno 
 • Min. širina omarice: 60 cm
 • Globina glavne posode: 166 mm
 • Način vgradnje: ploskovno vsadni, popolnoma vsadni, vgradni
 • Velikost posode: 480x360x166 mm
 • Izvedba korita: reverzibilna
 • Material: inox
 • Struktura materiala: Satin

Sifon je priložen 

Kuhinjska armatura ni priložena !

popolnomaPopolnoma vsadna pomivalna korita se vgradijo na kuhinjski pult. Sistem te vrste vgradnje predstavlja prednost, saj enotna linija roba korita s kuhinjskim pultom omogoča hitro in enostavno vzdrževanje potrebnih higienskih razmer ter zavidljivo estetsko vrednost kuhinjskih površin. Tako odprte možnosti omogočajo uporabniku uresničevanje še tako zahtevnih zamisli. 

ploskovnoPloskovno vsadna pomivalna korita vgradimo v kuhinjski pult in tako ustvarimo enovito delovno površino. Tanki, skorajda neopazni robovi korit omogočajo hitro in preprosto čiščenje, vgradnja pa je izredno enostavna. Razpoložljivih kombinacij je nešteto, dimenzije posod pa so prav tako lahko povsem poljubne.

vgradniVgradne pomivalne posode - Vgradne posode omogočajo vgradnjo s spodnje strani kuhinjskega pulta, pri čemer rob posode prekrije kuhinjska površina pulta iz naravnega kamna ali kompozitnih materialov. Taka vgradnja omogoča večje delovne površine, ter hkrati poljubno kombiniranje posod različnih dimenzij. Odsotnost razmejitvenih robov pripomore k preprostemu vzdrževanju visokih higienskih standardov ter veliki všečnosti kuhinje kot celote.

Navodila

Po vgradnji kuhinjsko korito temeljito očistimo od vseh ostankov, zlasti železnih opilkov, ker bi daljši stik takih delcev z mokro površino korita povzročil rjaste madeže na površini! S pravilnim in rednim čiščenjem ohranjamo ALVEUS kuhinjska korita v prijetnem in estetskem izgledu, kar je v zadovoljstvo vsakemu uporabniku. Za čiščenje ALVEUS kuhinjskih korit, ki so izdelani iz nerjaveče pločevine (plemenito jeklo CrNi 18/10), uporabljajte mehke krpe in tekoča čistila za gospodinjstvo. Nikakor ne uporabljajte čistila za srebro, jekleno volno za čiščenje, belila ali abrazivna čistilna sredstva in nikoli ne odlagajte na korito posode ali orodja iz površinsko nezaščitenega (ogljikovega) jekla. To bi lahko povzročilo površinske praske, trdovratne madeže ali celo trajne poškodbe korita. V primeru, da pride korito v stik z močnimi kislinami, ga je potrebno takoj oprati z večjo količino čiste vode. Da bi se izognili nastajanju madežev, na koritu ne puščajte za daljši čas živila ali snovi s korozivnim delovanjem (sadni sok, kuhinjska sol, kis, gorčica, razsol, majoneza in podobno). Priporočamo, da ALVEUS kuhinjsko korito po uporabi osušite s pomočjo mehke krpe, ker boste na ta način preprečili nastajanje madežev vodnega kamna na površini korita.
Vse reklamacije, ki so posledica nespoštovanja teh navodil so neupravičene.

Čiščenje in vzdrževanje pomivalnih (kuhinjskih) korit

Vzdrževanje je enostavno. Pomivalna korita čistimo z običajnimi tekočimi čistili za gospodinjstvo ali s finimi abrazivnimi čistili, ki so primerna za čiščenje posode iz nerjavečega jekla. Vsakodnevne madeže in usedline pri pomivanju preprosto sperite s čisto vodo in nato do suhega obrišite pomivalnik z mehko in čisto krpo. 
Na ta način se izognemo nabiranju vodnega kamna. Madeži (sadni sokovi, kava, čaj,…) takoj pobrišite s tekočim čistilnim sredstvom in mehko krpo ter izperite s čisto vodo. Drugi madeži (vodne barve, črnilo…) takoj pobrišite z krpo namočeno v razredčeni alkohol ter izperite s čisto vodo. Za dnevno odstranjevanje vodnega kamna lahko uporabite jedilni kis, ki ga pustite na površini učinkovati nekaj minut in potem sperite s čisto vodo in obrišite površino s čisto krpo. Nedovoljeno je čiščenje z grobimi abrazivi in grobimi gobicami, ker lahko matirajo ali razijo gladko površino pomivalnika.

Ne izpostavljajte pomivalnik močnim kemikalijam kot so:

 • kisline in baze z več kot 10% koncentracijo
 • čistila, ki presegajo 5% koncentracijo aktivne snovi
 • odstranjevalci lakov
 • čistila za pečice.

Če pride do kontakta, površino  takoj izperite z vodo. Ne postavljajte na ocejalnik ali dno pomivalnika vroče posode, ki jo vzamete direktno iz pečice ali s kuhalne plošče (vroče ponve,kozice, posode).Pri zlivanju vrele vode v pomivalnik naj bo odprta tudi tekoča hladna voda.
Ne režite direktno na površini pomivalnika.

Material korita: Inox
Min. širina omarice: 60 cm
Oblika korita: Enojno
Globina korita: 500 mm
Izvedba korita: Reverzibilna
Širina korita: 560 mm
Garancija: 5 let
Globina glavne posode: 166 mm
Odcejalnik: NE
EAN: 3838997443695
Struktura materiala: Satin
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: ALVEUS enojno pomivalno korito More 10 - inox satin (1103108)

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna