Koda izdelka: DIN28422
Predvidena dostava na dom: do 42 delovnih dni
Dostava: € 9.10
€ 404.91
Cena z 22 % DDV Vaš prihranek: € 45.08 (10%)
Dodatne storitve

Aparat mora biti pripravljen za prevzem na prostem (pred vhodom v hišo ali blok). V nasprotnem primeru aparata ne bodo prevzeli. Prosim, da se držite varnostnih ukrepov in zagotovite varno delo poštnih delavcev.

Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: do 42 delovnih dni
Osebni prevzem v Ajdovščini
24.12.2021
€ 0.00
Osebni prevzem v Ljubljani
24.12.2021
€ 0.00
Dostava na dom
24.12.2021
€ 6.10

Opis

Vgradni pomivalni stroj Beko DIN28422 odlikuje tehnologija ProSmart™ Inverter motorja, ki s pomočjo ostalih naprednih tehnologij kot so tehnologija SteamGloss za sušenje kozarcev brez madežev, AquaIntense, kjer klasično vetrnico na dnu stroja dopolnjuje manjša, ki z vrtljivo glavo 360°C omogoča še 5x boljši učinek pomivanja in Aquaflex, ki z višjim pritiskom vode v spodnji in nižjim v zgornji košari zagotavlja vrhunske rezultate pomivanja. Njegova prednost je, da opere 14 pogrinjkov hkrati, spada med ene tišjih strojev z glasnostjo 44dB, prav pa vam bo prišla tudi nastavitev višine srednje košare. Pomivalni stroj spada v energijski razred E, na voljo pa ima 8 programov in 6 različnih temperatur. Med programi izstopajo samodejni program, pri katerem senzorji samodejno izberejo ustrezen program pomivanja , program GlassCare, ki poskrbi za nežno čiščenje steklovine, program Quick&Shine pri 60°C opere posodo, ki dlje časa stoji v stroju, za vse tiste, ki se vam mudi ali imate obiske, pa bo prav prišel program Mini 30, ki vam opere posodo le v 30 minutah. Dodatna funkcija za polovično obremenitev vam omogoča varčnejše in hitrejše pomivanje pri manjših količinah posode. Pomivalni stroj poleg manjše košarice za pribor nudi še tretji premični predal, kamor lahko zložite pribor, deske za rezanje, pladnje ali pa ga preprosto vzamete ven, ko ga ne potrebujete. Na voljo imate tudi zamik vklopa ter varovalni zaklep za otroke.Tehnologija Aquastop zagotavlja, da se voda iz pomivalnega stroja nikoli ne bo razlila po vaši kuhinji. V času delovanja na tla sveti rdeča lučkapo končanem pomivanju pa se oglasi opozorilni signal in lučka ugasne.

Tehnologija AquaIntense®
Pogostitev prijateljev ob večerji je lahko zelo zabavna. Ampak kdo si po zaključeni zabavi želi očistiti velikanske kupe umazane posode? Tehnologija pomivanja Beko AquaIntense® s svojo posebno intenzivno cono na desni strani pomivalnega stroja prevzame pomivanje najbolj umazanih loncev in ponev, katerih čiščenje je najbolj naporno. Zahvaljujoč 180 ° vrtljivi ročici in 360 ° vrtljivi glavi zagotavlja kar 5-krat boljši učinek pomivanja*. *Testirano v lastnem laboratoriju pri programu “Intenzivno 70”.

Tehnologija Fast+®
Gostitelji zabav potrebujete hitro čiščenje svojih kozarcev in posode, kar pa je lahko zelo zamudno. Program pomivanja Beko Fast+® ponuja kar 3-krat hitrejše delovanje*. To vam lahko prihrani 70 %* vašega dragocenega časa, ki ga zdaj lahko porabite za zabavanje svojih izbranih gostov.

Program za pomivalne tablete – Auto tablet
Nameravate svojim gostom pripraviti najbolj okusen obrok, ki ste ga kadarkoli skuhali? V tem primeru morate poskrbeti, da bo tudi vaša servirna posoda in kozarci izgledali brezhibno. No, s programom Beko Auto tablet boste sijali ne glede na vrsto čistilnega sredstva, ki ga boste uporabili. Inovativni senzorji samodejno prepoznajo katero vrsto detergenta uporabljate in prilagodijo nastavitve za doseganje najboljših rezultatov sušenja, ki prinašajo bleščeče rezultate. Od zdaj naprej ni več pomembno katero vrsto čistilnega sredstva uporabljate, saj bo vaš pametni pomivalni stroj vedno vedel kaj mora narediti, da bo vaša zabava v vseh pogledih vrhunsko izpeljana.

Pomivanje pladnjev – TrayWash
Če imate radi preprosto življenje in imate pomembnejše stvari, ki bi jih raje počeli, kot drgnili in čistili pladnje, potem imamo odlično novico za vas. Prepričani smo, da boste naravnost vzljubili inovativno tehnologijo TrayWash™, ki s svojo posebno obliko spodnje in zgornje košare omogoča postavitev dveh pladnjev v spodnjo in enega v zgornjo košaro. Poleg prihranka časa in energije bo s pomočjo visokega vodnega pritiska in posebnega dodatka za namestitev pladnjev čiščenje potekalo preprosto in varno, vi pa se boste lahko v miru posvetili svojim najljubšim konjičkom.

Prilagodljiva zgornja košara
Visoka. Majhna. Posebno oblikovana. Vse vaše ponve in posode niso enakih oblik in velikosti, zato njihovo vstavljanje v stroj lahko zahteva veliko kreativnosti. Prilagodljivost pomivalnih košar Beko omogoča veliko prednost, saj so košare zasnovane tako, da omogočajo izjemno fleksibilnost. Zgornjo košaro lahko dvignete in s tem zagotovite 31 centimetrov višine v spodnji košari, medtem ko prilagodljive police za skodelice omogočajo vstavljanje ogromnih skodelic. Popolnoma zložljivi nosilci za krožnike prinašajo rešitev za vse posebno oblikovane ponve in lonce, dodatek za pomivanje vinskih kozarcev SoftTouch™ pa lahko sprejme štiri kozarce različnih velikosti. Torej, ne glede na obliko, velikost ali krhkost vaše posode, je ta vselej pomita učinkovito in skupaj v istem pomivalnem ciklu.

Signalna lučka – LedSpotTM
Pomivalni stroji Beko so tako tihi, da večino časa sploh ne veste, ali pomivalni cikel še traja, in ali je proces pomivanja in sušenja že končan. Za vse tiste, ki ne marate izgubljati časa z ugotavljanjem in preverjanjem v kateri fazi pomivanja je vaša posoda, smo pri Beku razvili signalno lučko LedSpot™. Lučka pri tleh vam bo nakazala ali stroj še obratuje ali ne, saj ob delovanju stroja lučka sveti. Če ni to več kot izvrstno.

Tehnični podatki:

 • Vrsta pomivalnega stroja: Vgradni
 • Število pogrinjkov: 14
 • Število različnih temperatur: 6
 • Število programov: 8
 • Dimenzije (VxŠxG): 81,8 x 59,8 x 55 cm

Varnost:

 • Zaščita proti izlivanju vode: Da
 • Vrsta zaščite: Aquastop+Overflow
 • Sistem zapiranja dotoka vode: Aquastop
 • Indikator soli: Da

Poraba:

 • Energetski razred: E
 • Razred učinkovitosti pomivanja: A
 • Razred učinkovitosti sušenja: A
 • Letna poraba vode (l): 2660
 • Poraba el. energije ( na 100cikl.): 95 kWh
 • Poraba vode na cikel pranja (l): 9,5
 • Poraba električne energije na cikel pranja (kWh): 0,93
 • Glasnost delovanja (dBA): 44

Garancija: 2 + 3 leta jamstva (ob registraciji 45 dni od datuma nakupa). 
Več informacij o podaljšanem BEKO jamstvu najdete TUKAJ!

Število pogrinjkov: 14
Garancija: 2 leti garancije + 3 dodatna leta jamstva
Energijski razred: E
EAN: 8690842109737
Kategorija: Gospodinjski aparati
Višina [cm]: 82
Globina [cm]: 55
Širina [cm]: 60
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: BEKO vgradni pomivalni stroj DIN28422

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna