Kuhinjske nape so naprave, brez katerih danes preprosto ne gre več. Ustvarjene so za to, da vsrkavajo vodno paro in vonjave, ki se naberejo med pripravo hrane. S tem poskrbijo za bolj svež, čist, zdrav in kakovosten zrak v notranjih prostorih, preprečijo pa tudi, da bi se neprijetni vonji zažrli v tekstil ali druge materiale v prostoru. Kuhinjske nape so zato preprosto nujne, še posebej tam, kjer kuhinja predstavlja bolj zaprt prostor in možnosti za naravno kroženje zraka pravzaprav ni veliko.

Oglejte si ponudbo v naši trgovini, kjer boste našli kuhinjske nape po vaših merah in željah. Na voljo so namreč vgradne izvlečne, samostojne otočne, samostojne stenske kuhinjske nape, kotne … Seveda v različnih barvah in dimenzijah, tudi takšne, ki bodo vaši kuhinji prinesle dodatno estetsko vrednost. Dobili pa boste tudi vso pripadajočo dodatno opremo, ki jo kuhinjska napa potrebuje.

Padajoče

1 artiklov

 • Več o izdelku
  • - 12%

  FABER kuhinjska napa THALIA BK MATT F60

  779,99 € (cena z 22% DDV)

  687,26 € (cena z 22% DDV)

  ali 24 x 30,79 €

  • Razdeljena cena
  Stenska kuhinjska napa Faber THALIA BK MATT F60 ima 4 stopnje zmogljivosti. Izdelana je iz inoxa ter črnega jekla. Omogoča pretok do

Padajoče

1 artiklov