Prostostoječi štedilnik lahko postavite, kamor želite, to pa je tudi njegova glavna prednost. Z njegovo pomočjo lahko namreč kuhinjo načrtujete povsem po svoje, saj je postavitev tega štedilnika neodvisna od postavitve drugih elementov. Za prostostoječi štedilnik tudi ne potrebujete vgradne niše, ampak ga preprosto postavite na tla, priklopite in že lahko začnete ustvarjati dobrote po vaših željah, pa naj bo to v kuhinji ali morda na terasi.

Štedilniki so si med seboj zelo različni. Poznamo indukcijski, plinski, kombinirani, steklokeramični in električni štedilnik. V spletni trgovini eMundia vam nudimo kar nekaj različnih štedilnikov, ki se razlikujejo glede na način, kako se segrevajo. Vsi imajo, seveda, tako prednosti kot slabosti, vi pa se morate kot kupec odločiti, kaj vam pomeni največ – izberite štedilnik po svojih željah in potrebah. Več o štedilnikih pa si preberite TUKAJ.

Padajoče

1 artiklov

 • Več o izdelku
  • - 9%

  KöRTING Kombinirani štedilnik KK64W

  349,90 € (cena z 22% DDV)

  316,70 € (cena z 22% DDV)

  ali 24 x 14,23 €

  • Na zalogi
  • Razdeljena cena
  Blagovna znamka: KörtingEnergijski razred: AMere (Š×V×G): 60 × 85 × 60 cmEnergijski razred: AMaterial čelne plošče: Lakirana ploče

Padajoče

1 artiklov

Filtriranje