Gospodinjska oprema, ki jo najdete pri nas, je raznolika in kvalitetna. Na naši spletni strani in v fizičnih poslovalnicah boste tako dobili vse od sesalnikov do najmanjših kuhinjskih pripomočkov, ki vam lahko precej olajšajo delo v kuhinji. Oglejte si naše aparate za kavo, aparate za vakuumiranje, aparate za peko kruha, opekače, rezalnike, kuhinjske robote, mešalnike in ožemalnike, različne sesalnike, robotske in parne čistilce, električne ponve, grelce vode, žare, kuhinjske tehtnice in številne druge aparate in pripomočke, brez katerih si življenja ne znamo več predstavljati. Gospodinjska oprema je naravnost nujna za vsak dom!

Naj bo tudi vaša gospodinjska oprema skrbno izbrana. Tudi zato smo vam pripravili širok nabor aparatov in pripomočkov za različne želje in potrebe. Vabljeni ste, da pobrskate po naši ponudbi, tu boste zagotovo našli tisto pravo zase in za svoj dom.

Padajoče

1 artiklov

 • Več o izdelku
  • - 27%

  IROBOT robotski sesalnik Roomba 606

  299,90 € (cena z 22% DDV)

  219,99 € (cena z 22% DDV)

  ali 18 x 12,96 €

  • Na zalogi
  • Brezplačna dostava
  • Razdeljena cena
  • Priporočamo
  Nova Roomba® serije 600 s čisto novo obliko in novim, svežim dizajnom. Model Roomba 606 s 3-stopenjskim sistemom čiščenja, pr

Padajoče

1 artiklov

Filtriranje

Nakup po

 1. Čas delovanja: Odstrani ta izdelek 60 min

Možnosti nakupa

Kategorija
 1. Robotski sesalniki (1)
Čas delovanja
 1. 60 min (1)
 2. 90 min (1)
 3. 75 min (4)
Blagovna znamka
 1. IRobot (1)
Ključne besede artikla
 1. Priporočamo (1)