7 najbolj prodajanih izdelkov za ogrevanje po razdeljeni ceni

11.25.20.
Izdelki za ogrevanje

V spletni trgovini eMundia nudimo raznoliko izbiro različnih sistemov za ogrevanje prostorov in sanitarne vode. Odločili smo se, da vam izbiro nekoliko olajšamo, zato predstavljamo sedem najbolj prodajanih izdelkov za ogrevanje. Pri tem vam ponujamo tudi ugodno ceno, ki jo lahko izkoristite z uporabo kode za popust OGREVANJE3. Izdelke tudi dostavljamo na dom, ob nakupu določenih ogrevalnih sistemov pa nudimo tudi ugodno montažo.

1.Električna peč Vaillant eloBLOCK VE 6 – 28 KW

Vaillant EloBLOCK električna peč, ki jo lahko uporabljate v toplovodnih ogrevalnih sistemih, ki delujejo s prisilnim kroženjem vode, omogoča varčevanje z električno energijo, saj obtočna črpalka deluje le takrat, ko je to potrebno, vklapljanje ogrevalnih navitij pa deluje v enakomernem zaporedju. Upravljanje je preprosto, saj ima naprava vgrajeno nadzorno ploščo z LED zaslonom in diagnostičnim menijem. Električno peč lahko priklopite z vsebnikom sanitarne tople vode.

2.Klimatska naprava Cooper&Hunter Arctic (3,5 KW, Wi-Fi za ogrevanje)

Izjemno tiha klima za prostor do 48 m² oziroma do prostornine 120 m3 omogoča hlajenje prostorov v energijskem razredu A in ogrevanje prostorov v energijskem razredu A . Klimatska naprava Cooper&Hunterz vgrajeno tehnologijo za stabilno delovanje kompresorja in avtomatskim vlažilnikom zraka nudi napredne programe za optimizacijo delovanja ter inovativen sistem proti zmrzovanju. Funkcije lahko nadzirate z daljinskim upravljalnikom ali pa s pametnim telefonom preko Wi-Fi povezave.

3.Peč na pelete Royal by Palazzetti Ilenia air 80

Kompaktna peč na pelete v različnih barvah s trapezno izgorevalno komoro in velikimi steklenimi vrati nudi elektronsko upravljanje z nastavitvami avtomatskega vžiga in izklopa, možnost daljinskega nadzora preko pametnega telefona ter samodejno upravljanje temperature. Peč na pelete Royal by Palazzetti, ki je primerna za ogrevanje prostora do 50 m² in nudi visoke izkoristke, ima vgrajeno gorilno posodo iz večslojne litine, termostat ter odstranljiv predal za pepel.

4.Peč na pelete Emonova Lory 8

Po normativih izdelana peč na pelete Emonova v modelu Lory ima veliko kapaciteto zalogovnika in je sposobna učinkovito ogrevati površino prostorov od približno 56 do 80 m² pri višini stropa 2,5 m. Nudi odlično razmerje med porabo (0,6 do 1,8 kg/h), močjo (2,8 kW/8,0 kW) in izkoristkom do 90%. Na peč na pelete lahko zadaj in zgoraj priklopite tudi dimnik v premeru 80 mm in prilagodite ogrevanje vašim potrebam.

5.Ogrevalna toplotna črpalka zrak-voda LG monoblok

Therma ogrevalna toplotna črpalka zrak-voda proizvajalca LG v modelu monoblok, ki notranjo in zunanjo enoto združuje v celoto, je brez grelca in deluje na plin R32, je zasnovana za energetsko varčno ogrevanje tal, sten, prostorov in sanitarne vode v novogradnjah in starejših objektih. Invertska tehnologija omogoča ogrevanje tudi pri zunanjih temperaturah do -25°C. Motor ventilatorja, toplotni izmenjevalnik in vodna črpalka skrbijo za optimalno delovanje in zagotavljajo odlično energetsko učinkovitost.

6.Infrardeči sevalni panel Sunpower 950 W

Naraven in zdrav način ogrevanja brez prahu in onesnaževanja nudi infrardeči sevalni panel Sunpower z nazivno močjo 950 W, ki zmore učinkovito ogrevati 12 do 15 m² prostora. Infrardeči grelni panel vzdržuje zdravju prijazno toploto, odpravlja plesen in vlago, varčuje z energijo in ne potrebuje vzdrževanja. S segrevanjem trdih predmetov in tekočine ogreva prostor enakomerno in hitro. Pri nakupu grelnega panela nudimo 12 letno garancijo.

7.Električni grelnik vode Ariston Velis Evo

50, 80 ali 100 litrski električni grelnik vode Ariston z zaslonom na dotik in notranjim rezervoarjem iz emajliranega titana nudi Eco Evo funkcijo, ki omogoča nenehen nadzor porabe in najvišji toplotni izkoristek s tem, da si zapomni, kdaj in koliko tople vode uporabiti. Na zaslonu se prikaže simbol, ki nakazuje na to, da je voda pripravljena za tuširanje. Prednost je v tem, da električni grelnik, ki ga lahko postavite vertikalno ali horizontalno, segreje vodo za prvo prhanje v polovičnem času.