Akcija na zbiralnike vode

05.19.21. #Akcije
Zbiralniki vode

Pomladna akcijska ponudba vključuje tudi zbiralnike vode, ki postanejo prav v tem letnem času še posebej zanimivi. Spet se namreč posvečamo aktivnostim na prostem, začnemo z urejanjem vrta in zelenice, pa tudi nasploh imamo v okolici hiše veliko dela. Skrajni čas je, da se pripravimo tudi na zbiranje vode, ki jo bomo potrebovali za različne namene preko toplejšega dela leta.

Zbiralniki vode so seveda lahko še bolj pomembni na kakšnih odročnih lokacijah. Pogosto jih uporabljamo ob vikendih, kjer morda zbiramo tudi pitno vodo, lahko pa že deževnico uporabljamo za različne praktične namene. Enako velja za podobne odročne postojanke, recimo planinske koče, ločene kmetijske objekte, kampe …

V vsakem primeru lahko dober učinek prizbiranju in uporabi vode pričakujemo le, če imamo za ta namen ustrezno opremo. Potrebujemo zbiralnik oziroma rezervoar za vodo, v poštev pa pride še cela vrsta drugih pripomočkov in dodatkov za celoten sistem. S pravo opremo lahko uredimo celovit sistem, s katerim bo zbiranje vode povsem avtomatizirano, uporaba pa preprosta.

Nujna oprema sistemov za zbiranje vode

Za uspešno zbiranje vode potrebujemo kar nekaj ključnih kosov opreme. Gotovo najprej pomislimo na same zbiralnike, to so cisterne oziroma rezervoarji. Na voljo so v različnih izvedbah, ločimo jih glede na kapaciteto in način vgradnje, razlikujejo pa se tudi oblike. Na voljo so standardni, samostoječi in vkopni modeli, torej imamo popolno svobodo pri oblikovanju sistema na svoji lokaciji. Prav tako imamo veliko izbire med različnimi oblikami in dimenzijami oziroma kapacitetami. Priljubljene so cisterne, zelo elegantni pa so tudi vkopni rezervoarji, ki jih namestimo pod zemljo. Oprema je združljiva med seboj in omogoča sestavljanje poljubljena sistema.

Potrebujemo seveda še nekaj dodatne opreme, sploh če želimo med seboj združiti več cistern in morda tudi več odjemalcev. Za to skrbijo cevi, podaljški in priključki. Za čisto vodo moramo uporabiti še filter, lahko tudi naprednejšo čistilno napravo, ki nudi pitno vodo. Na koncu pa z ustrezno opremo na zaključku omogočimo enostavno uporabo vodnega vira, sestavimo lahko recimo namakalni sistem ali kakšne druge koristne funkcije.

Nakup zbiralnikov vode in preostale opreme

Možno je torej sestaviti zanesljiv sistem, ki bo odlično opravljal svoje delo, če le posvetimo dovolj truda načrtovanju in oblikovanju, seveda pa tudi izbiri in nakupu prave opreme. Na srečo nam delo na tem področju olajša bogata ponudba, ki je zdaj na voljo po posebnih akcijskih cenah! Prihranek odpira atraktivne priložnosti za pravočasen nakup in namestitev te opreme, tako da boste že pred poletjem pripravljeni na učinkovito zbiranje in uporabo deževnice ali čiste vode.

V ponudbi imamo vse potrebno za takšne sisteme, tudi če imate v mislih kakšne bolj kompleksne rešitve. Posebej privlačna so znižanja pri čistilnih napravah in rezervoarjih za vodo, saj je običajno prav to oprema, ki predstavlja največji finančni zalogaj. A gotovo so dobrodošle tudi nižje cene vseh ostalih elementov sistema, saj lahko zdaj vse potrebno kupite kar v kompletu brez skrbi, da bi s tem nastali visoki stroški. Izvrstno razmerje med kakovostjo in ceno na dolgi rok spremlja še popolno zadovoljstvo pri uporabi opreme za zbiranje vode!