Čas je za LEGO kocke. Koda: VESELJE5 za dodatni popust

12.21.20. #Akcije
Veselje5 koda

Veseli december je čas za obdarovanje! Praznični zaključek leta je torej kot nalašč tudi za to, da z dobrim darilom navdušite svoje otroke, vnuke, nečake in nečakinje ter druge malčke, ki bodo veseli presenečenja v prazničnem času. Na voljo je nepregledna množica različnih otroških daril, a letos izbira ne bo tako težka – brez skrbi lahko posežete po Lego kockah, ki predstavljajo preverjeno darilo, ki vedno zbudi navdušenje pri malih obdarovancih!

Lego kocke so idealno darilo, s katerim brez težav navdušimo vsakega otroka. Že to, da so na voljo v široki ponudbi, je velik plus, poleg tega pa gre za preverjeno kvaliteto in veliko uporabno vrednost pri otroški igri. Vsekakor so Lego kocke s temi odlikami zelo atraktivno darilo, ki bo imelo boljši učinek kot razne modne muhe na področju igrač.

Široka ponudba Lego kock

Lego pripravlja razgibane komplete svojih kock za otroke vseh starosti, tematsko zasnovane zbirke pa odgovarjajo različnim interesom. Poleg tega so na voljo tako večji kompleti, ki vsebujejo celo več tisoč kock, kot tudi manjši kompleti, s katerimi je možno hitro sestaviti novo igračko ali kak zelo posrečen model. To pomeni, da bo gotovo možno najti idealen komplet za vsakega otroka, ne glede na spol, starost ali interese.

Lego kocke so zbrane v različnih serijah ki že takoj sporočajo o tem, kakšne komplete lahko pričakujemo pod posameznimi oznakami. Zbirka Lego Duplo je recimo namenjena mlajšim otrokom, prilagojena je tudi za tiste, ki so komaj dopolnili dve leti starosti. V tej zbirki so predstavljeni lažji kompleti z večjimi kockami, ki bodo malčkom v izziv in veselje, predvsem pa bodo prijazni do tistih, ki se s kockami šele spoznavajo. Lego Classic združuje komplete vsestranskih kock in zanimive ideje, s katerimi je možno povsem sprostiti otroško domišljijo. Posebej atraktivni so kompleti Lego Technic, ki vključujejo predvsem napredne modele avtomobilov, letal in drugih vozil, Lego City pa prinaša številne motive iz mestnega življenja.

To so le nekatere izmed serij Lego kock. Brez težav najdemo atraktivne komplete za vse malčke, ki se želijo igrati s kockami. Od kock Lego Duplo, ki so namenjene že zelo majhnim otrokom, do serije Lego Architecture, ki ponuja podrobne modele prepoznavnih stavb, kipov in drugih struktur v izziv otrokom starosti 16 let in več!

Lego kocke v akcijski ponudbi

V široki ponudbi kompletov, ki jih nudi Lego, je možno najti izdelke po različnih cenah, tako da so kocke vedno prijazne tudi do družinskega proračuna. A v času prazničnih obdarovanj je seveda pametno paziti na to, da posegamo po ugodnih darilih, ki za svojo ceno ponudijo kar najboljši učinek – Lego kocke prinašajo popolno navdušenje, v naši akcijski ponudbi pa tudi zelo ugodno ceno!

Ob koncu leta nudimo popuste na široko ponudbo daril in drugih izdelkov, s posebnimi prihranki pa so znižane tudi Lego kocke. Izberite komplete Lego kock in ob nakupu vpišite promo kodo Veselje5 za dodaten 5% popust na ceno teh daril. Zagotavljamo vam, da boste s temi darili zadeli v polno!