Kupujete čistilno napravo? Potem ste na pravem mestu !

02.29.16. #Akcije #Članki #Novost
Čistilne naprave

 

Kupujete čistilno napravo?  Potem ste na pravem mestu !

 


Za ponudbo čistilnih naprav KLIKNI TUKAJ !

 

Direktiva evropske unije

Osnovno vodilo je, da morajo vse države članice EU urediti sistem kanalizacije in čiščenja odpadnih voda do konca leta 2017 z izgradnjo novih oz. z obnovo obstoječih javnih sistemov ter zagotoviti ustrezno čiščenje na območjih, kjer odvajanje odpadnih voda ne bo mogoče s sistemom javne kanalizacije. Slednje predvideva izgradnjo individualnih malih ¨hišnih¨ komunalnih čistilnih naprav (MKČN) za posamezne objekte oz. manjše zaselke. MKČN so po slovenski zakonodaji čistilne naprave (odvisno od razvrstitve objekta), in sicer v zmogljivosti od 50 populacijskih enot do vključno 200 populacijskih enot. Problematika malih komunalnih čistilnih naprav je vse bolj aktualna, saj rok za zamenjavo obstoječih greznic poteče najkasneje konec leta 2017. Na temo malih komunalnih čistilnih naprav je sprejetih kar nekaj uredb, od katerih je najbolj pomembna Uredba o emisiji snovi pri odvajanju odpadne vode iz malih komunalnih čistilnih naprav (Uradni list RS, št. 98/07 in 30/10), ki v 19. členu določa prehodne roke za lastnike obstoječih stavb na območjih brez javne kanalizacije.

Brezplačno svetovanje : 080 50 53   ZA BREZPLAČEN OGLED IN SVETOVANJE NA VAŠEMO DOMU POKLIČITE :  080 50 53

 

Pomoč občin pri financiranju male čistilne naprave

 

Izgradnja MKČN je investicija, ki je brez podpore marsikatero gospodinjstvo ne bo zmoglo izpeljati v predpisanih rokih. Čeprav to ni njihova obveznost, se mnoge občine odločajo, da s subvencijami in drugimi ukrepi pomagajo pri izgradnji MKČN, kar prispeva k bolj enakomerni in pravični obremenitvi. S podporo projektu izgradnje malih komunalnih čistilnih naprav bodo občine pomagale občanom in s tem poskrbele za čistejše skupno okolje. Svetujemo vam, da preverite tudi na vaši občini !

Prav tako smo v sodelovanju z Banko Koper in Summit leasingom za vas pripravili možnost obročnega plačila in to kar na 36 obrokov  BREZ OBISKA BANKE. Za vas vse uredimo mi ! 

Pri izdelkih označenih   z " Razrezana cena " krijemo mi vse stroške in obresti obročnega plačevanja !

 

 

Zakaj izbrati nas ?

 

 

 

    •  Zaupa nam že več kot zadovoljnih 1000 kupcev!

 

 

    •  Možnost plačila do 36 obrokov brez obiska banke!

 

 

    •  

       50 let jamstva !

 

 

    •  

       Brezplačna dostava

 

 

    •  

       Enostavna vgradnja + strokovna podpora

 

 

    •  Izjemne cene (izpolnite obrazec in preverite)

 

 

    •  

       Zanesljivo delovanje

 

 

    •  Brezplačnen ogled in svetovanje na vašem domu. Pokličite 080 50 53

 

 

 

Zahtevajte brezplačno svetovanje in 100% informativno cenovno ponudbo KLIKNI in preveri !

cistilne_naprave Brezplačno svetovanje : 080 50 53

Kaj se dogaja v čistilni napravi med obratovanjem?

Delovanje čistilne naprave se prične z dovodom odpadne vode v prvi prekat, kjer se težji in lebdeči delci ločijo od biološko onesnažene vode ter tako prihaja v čistilni napravi do razgradnje dušika in soli.

V drugem, prezračevalnem, prekatu se v odpadno vodo skozi difuzor prisilno vpihuje zrak, ki služi kot stimulator za delovanje mikroorganizmov in pospeši razgradnjo odplak v odpadni vodi.

V zadnjem prekatu se mulj z mikroorganizmi usede in loči od prečiščene odpadne vode, ki po iztočnih ceveh čistilne naprave potuje v izpust-okolje, mulj pa se preko povratnih črpalk vrača v začetek procesa čiščenja, v primarni usedalnik.

Za stalno in optimalno delovanje skrbi puhalo, ki preko sistema črpalk in difuzorjev skrbi za optimalno delovanje naprave.

Jamstvo na vodotesnost posode je 50 let in velja samo ob upoštevanju navodil za pravilno vgradnjo in uporabo čistilne naprave ter pod pogojem vsakoletnega rednega vzdrževanja. Za ostale dele čistilne naprave in puhalo velja 2 leti garancije.