V eMundio po grelnik vode vrhunske kakovosti

07.01.16. #Članki
Grelnik vode

Se sprašujete, kaj vam omogoča, da imate v stanovanju ali hiši toplo vodo pri roki vedno, ko jo potrebujete? Za to najverjetneje skrbi grelnik vode, ki mu drugače rečemo tudi bojler. V spletni trgovini eMundia dobite izjemno kakovostne bojlerje priznanih blagovnih znamk po ugodni ceni.


Kakršen koli grelnik vode si zaželite, trgovine eMundia oziroma njene spletne strani gotovo ne boste zapustili razočarani! Naša ponudba je izjemno pestra.

Nudimo vam namreč prav vse, kar potrebujete za oskrbo vašega gospodinjstva s toplo sanitarno vodo. Pri nas lahko dobite grelec vode na drva, električni bojler, termoelektrični grelnik vode in vso dodatno opremo, ki si jo lahko zamislite, da bo vaša naprava delovala brezhibno, na primer dodatne grelce, pokrove za izmenjevalnik, merilnike pretoka, navojne in prirobniške elektrogrelniške sete in še marsikaj.

Potrebujem grelnik vode! Kako se odločiti za pravega?

Na trgu ne obstaja samo en grelec vode, tako kot ne obstaja samo en, univerzalni kupec. Vsaka stranka ima svoje želje in potrebe glede tega, kakšen mora biti določen izdelek, da se bo odločila za nakup. Da bo vaša odločitev gotovo prava, morate upoštevati nekaj zelo pomembnih dejavnikov:

grelnik vodeAli imate drva?

Grelnik vode na drva je enostaven za uporabo, vendar vam bo v primeru, da nimate nenehnega dostopa do drv, veliko bolj prav prišel na primer električni grelnik.

Grelniki za vodo, ki jih “po domače” s tujko imenujemo kar bojlerji, za svoje delovanje uporabljajo precej različnih energentov. Tako poznamo grelnike na plin, na že omenjeno elektriko in bojlerje na sončno energijo.

Grelniki za vodo, ki jih ponujamo v spletni trgovini eMundia, so nadvse preprosti za uporabo, saj jih le prižgete in nastavite temperaturo vode, ki si jo želite.

Je grelnik vode prijazen do okolja?

Seveda! Nekateri grelniki so še posebej ekološki v delovanju. Takšen sta na primer solarni grelnik vode, ki za svoje delovanje uporablja Sončevo energijo in pretočni grelnik, ki porabi točno toliko vode, kot je potrebujemo.

Lahko zmanjšam porabo tople vode?

Lahko! S tem pa ne boste le privarčevali pri ogrevanju, temveč boste ravnali tudi prijazno do okolja. Tako lahko na primer …

Star grelnik vode zamenjajte z novim, saj so ti varčnejši in tako tudi bolj ekološki.

Posodo pomivajte v posodi. Namesto, da voda iz pipe neprestano teče, je nekaj nalijte v večjo posodo, v kateri nato zdrgnite umazane krožnike, kozarce in pribor. Vodo nato odprite ravno še toliko, kot jo boste potrebovali za splakovanje. Če vam finance to dopuščajo, si omislite varčni pralni stroj, saj bo ta pomenil še manjšo porabo tople vode.

Zapirajte pipo. Kot smo omenili že zgoraj, pipo vedno zaprite, ko je ne potrebujete, saj drugače toplo vodo dobesedno mečete stran. Med ščetkanjem zob, ko si na kožo nanašate gel za tuširanje ali na lasišče nanašate šampon, naj bo voda vedno zaprta. Še en namig, s katerim lahko prihranite pri vodi, ki iz pipe izteče, preden se dovolj segreje za vašo uporabo – natočite jo v plastenke in jo porabite za zalivanje rastlin.

Grelnik vode, ki ga dobite pri nas, je idealna rešitev za oskrbo s toplo vodo tako v bloku, kjer lahko grelec vode priklopite na centralni sistem ogrevanja, kot v počitniških hišicah, da boste lahko tudi na dopustu uživali v toplih prhah.

Pokličite v našo trgovino in naj vam svetujejo strokovnjaki!

Ne veste, kateri grelec vode iz naše ponudbe bi bil pravzaprav najboljši za vašo situacijo? Nič zato! Naj vas neznanje ne ustavi na poti do tople vode! Enostavno pokličite v katero od naših fizičnih poslovalnic, ki se nahajata v Ajdovščini in Novi Gorici, lahko pa se tja, seveda, tudi pripeljete. V poslovalnicah so vedno na voljo naši strokovnjaki, ki vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri pravega grelnika za vodo, poskrbeli pa ne bodo samo za to. eMundiini strokovnjaki se bodo po nakupu izbranega izdelka, če boste to seveda želeli, oglasili pri vas doma in vam po ugodni ceni pomagali z montažo, da bo čim hitreje končana in se boste lahko posvetili pomembnejšim stvarem. Prav tako vam bomo na pomoč priskočili se cenovno ugodnim servisom in rezervnimi deli, če jih boste kdaj potrebovali. Še več, pri nekaterih grelnikih iz naše ponudbe ob nakupu dobite še popolnoma brezplačno montažo, kar pomeni, da vam bomo kupljen artikel pripeljali prav do vašega doma, vi pa s tem ne boste imeli nobenih stroškov.

14 dnevna garancija na zadovoljstvo

Samo za vas, draga stranka, pa imamo še eno prav posebno ugodnost, ki je običajno v trgovinah ne zasledite. Če z artiklom iz kakršnega koli razloga ne boste zadovoljni, nas v 14 dneh od dneva nakupa pokličite, nato pa v naslednjih 14 dneh artikel prinesite nazaj neodprt, nepoškodovan in v originalni embalaži in brez kakršnih koli vprašanj vam bomo vrnili vaš denar.

Z le nekaj kliki vaše računalniške miške nas obiščite v spletni trgovini eMundia in si oglejte našo pestro ponudbo, v kateri boste poleg različnih bojlerjev za vodo in dodatne opreme zanje lahko kupili še marsikaj. Poleg naše spletne trgovine pa lahko obiščete tudi naši poslovalnici v Ajdovščini in Novi Gorici, kjer lahko poleg opravljanja nakupov prevzamete tudi artikle, ki ste jih kupili v naši spletni trgovini.