Grohe pipe – vrhunska kakovost in brezhiben dizajn v enem izdelku

05.21.20.
Grohe pipe

premljate kuhinjo v svojem novem domu? Morda pa ste si zaželeli v že urejen prostor vnesti nekaj svežine. Ko omenjamo opremljanje ali prenovo prostora, imamo najpogosteje v mislih velike kose pohištva, pozabimo pa na nekatere majhne, a izjemno pomembne detajle. Ti lahko, če so skrbno izbrani, dodajo piko na i že tako čudoviti opremi, v nasprotnem primeru pa pokvarijo videz še tako brezhibne opreme in stila. Eden teh elementov, ki so po krivici pogosto spregledani, je kuhinjska pipa. V trgovini eMundia ponujamo vrhunske Grohe pipe, ki so čudovit dodatek k vsaki kuhinji.

grohe pipe

Podjetje Grohe je eno izmed vodilnih svetovnih ponudnikov kuhinjskih pip in druge sanitarne opreme. V svojem delu v ospredje postavljajo načela visoke kakovosti, vrhunskega izgleda, tehnološke dovršenosti in dolge življenjske dobe. Že več desetletij se zavezujejo k proizvodnji izdelkov, kot so Grohe pipe in drugi, ki niso le funkcionalni, temveč s svojim dizajnom predstavljajo estetski element prostora, v katerega so nameščeni. Nemška izdelava je zagotovilo o kakovosti, ki jo vzdržujejo z visokimi standardi v procesu snovanja in proizvodnje izdelkov.

Izbira kuhinjske pipe je lahko zapleten proces. Upoštevati morate, da je kuhinjska pipa nekaj, kar boste gledali in uporabljali vsak dan, zato mora biti tako estetska kot tudi praktična. Pozorni bodite na velikost pipe glede na dimenzije tako kuhinjskega korita kot kuhinje same, upoštevajte pa seveda tudi izgled in to, kako se pipa, ki jo želite kupiti, sklada s preostalim prostorom. Prevelika pipa vam bo povzročala preglavice predvsem iz praktičnega vidika, medtem ko bo pipa, ki se slogovno ne sklada s prostorom, kazila sicer skrbno izbrano podobo vašega doma. Grohe pipe so na voljo v številnih različnih modelih, izgledih in dimenzijah, tako da vam pri izbiri nikakor ne bo treba sklepati kompromisov ne na področju estetike, ne na področju funkcionalnosti.

Grohe pipe in tehnologija Blue Home – posebnost, ki navdušuje

Si raje kot navadno vodo natočite tisto z mehurčki in si želite, da bi vam prefiltrirana gazirana voda pritekla kar iz pipe? Določene Grohe pipe vam, verjeli ali ne, omogočajo tudi to. Grohe Blue Home tehnologija združuje kuhinjsko armaturo in hladilnik, ki vodo prefiltrira, ohladi in gazira.

Pitje vode je izjemno pomemben del našega življenja. O nujnosti hidracije priča dejstvo, da kjer ni vode, človeštvo ne obstaja in niti ne more obstajati. Voda iz pipe je pri nas sicer popolnoma pitna, a priznajmo si - vseeno bi včasih ponoči mirneje spali, če bi imeli filter, ki bi nam omogočil še dodatno čiščenje vode, s katero kuhamo in se umivamo. Filtracijski sistem Grohe Blue Home uporablja postopek v petih fazah, ki iz vode, preden ta priteče iz pipe, odstrani še tako majhne neželene usedline in tako skrbi, da bo vaša hidracija tudi zdrava.

S pritiskom na gumb lahko celo izbirate med tremi stopnjami gaziranosti – tako se boste lahko vsakokrat znova odločili, ali vam tisti trenutek bolj prija negazirana, srednje gazirana ali gazirana voda. Tehnologija je odlična tudi za ljubitelje drugih gaziranih pijač, saj si lahko doma pripravljen ali kupljen sirup za mešanje enostavno razredčite z gazirano vodo iz vaše Grohe pipe.

Včasih se je kar težko odločiti, ali neko stvar kupiti ali ne, predvsem na račun cene izdelka. A v trgovini eMundia se vam ne bo potrebno spopadati s to dilemo, saj vam za nakup Grohe pipe ne bo treba plačati vsega naenkrat. Poleg konkurenčnih cen vam namreč ponujamo tudi obročno odplačevanje, kar bo močno razbremenilo vašo denarnico in s tem zagotovo olajšalo vašo odločitev o nakupu. Ponujamo tudi hitro dostavo in garancijo na zadovoljstvo.

Grohe pipe in druge čudovite in kakovostne kuhinjske armature vas čakajo v trgovini eMundia. Vabljeni na ogled široke ponudbe izdelkov za kuhinje, kopalnice, vrtove in še mnogo drugega. Vsi ti izdelki vam bodo pomagali urediti dom, kot si ga želite.