Nov hišni zvonec dobite v spletni trgovini eMundia

08.06.16. #Članki
Hišni zvonci

Se pogosto zgodi, da vas obiščejo prijatelji, ki pozvonijo, vi pa ne slišite zvonca? Se vam je že kdaj zgodilo, da ste koga ponesreči pustili stati na dežju ali v mrazu? Pogosto preslišite poštarjevo zvonjenje in se morate po pakete vsakokrat znova odpraviti na pošto, kar vam jemlje dragocen čas? Odločite se za nakup hišnega zvonca v spletni trgovini eMundia in the težav ne boste imeli nikdar več.


V spletni trgovini eMundia so vam na voljo najrazličnejši brezžični hišni zvonci, ki kot vir energije za delovanje glavne enote uporabljajo elektriko ali baterije, medtem ko zunanja enota oziroma tipka zvonca v večini primerov deluje na baterije. Klasični brezžični zvonci na baterije so načeloma cenejši od tistih, ki jih morate vklopiti v elektriko, vendar imajo slednji ponavadi večji domet, strošek porabe energije pa je pri njih manjši, saj vam ni treba menjavati baterij.

Brezžični hišni zvonec je odlična rešitev, ko želite v hiši ali v stanovanju dodati še en zvonec, pa ne želite ali ne morete razbijati sten. Situacij, v katerih potrebujete brezžični zvonec, je kar precej:

Dodajanje stanovanja: Večina stanovanjskih hiš v Sloveniji je zgrajena v več nadstropjih, z namenom, da se otroci potem, ko odrastejo, s svojo družino preselijo v zgornje nadstropje hiše in si tam uredijo svoje stanovanje. V hišo, ki je že dokončana, bo izrednoi težko in neprijetno dodajati še en žični zvonec, saj bo za to najverjetneje potrebno razbijati steno. Takšno situacijo boste najlažje razrešili z brezžičnim hišnim zvoncem.

hišni zvonciNova ograja: Brezžičen hišni zvonec vam bo prišel prav tudi v primeru, če ste okrog hiše pred kratkim dodali ograjo, recimo, da svojemu novemu ljubljenčku omogočite raziskovanje, hkrati pa mu preprečite, da bi šel predaleč.

Neslišen zvonec: Se, ko ste doma, največ zadržujete v prostoru, kjer ne slišite že obstoječega zvonca? Brezžično različico si namestite nekam v bližino. Enako lahko storite tudi v primeru, če se ukvarjate s kakšno zelo glasno dejavnostjo (če igrate inštrument, če rokujete z električnimi orodji …) in nikoli več ne boste preslišali zvonca.

Vsi brezžični hišni zvonci, ki vam jih ponujamo v spletni trgovini eMundia, so produkt proizvajalca Emos, ki se ponaša z najkvalitetnejšimi izdelki na svojem področju.

Hišni zvonci v naši ponudbi imajo na voljo več deset melodij zvonjenja, tako da si lahko izbere tisto, ki vam je najbolj všeč. Prav tako so zvonci na voljo v različnih oblikah in barvah, zato se bo izbrani zvonec gotovo ujemal z siceršnjim izgledom vašega doma. V nekaterih primerih se tako glavna enota hišnega zvonca kot njegova tipka napajata z baterijami, spet v drugih primerih pa je potrebno glavno enoto vključiti v električno vtičnico.

Pozor pri izbiri brezžičnega hišnega zvonca!

Pri hišnih zvoncih je potrebno upoštevati dva zelo pomembna dejavnika, če si želite zagotoviti, da bo vaš zvonec kar najbolje deloval. Prvi dejavnik je domet zvonca, drugi pa izraba baterije v mirovanju. Tipka hišnega zvonca oziroma njegova zunanja enota od glavne enote ne sme biti oddaljena bolj, kot je navedeno na embalaži zvonca, saj se sicer med tipko in glavno enoto ne bo vzpostavila povezava in vaš hišni zvonec ne bo deloval. Pozorni morate biti tudi na izrabo energije – pri zvoncih, ki v mirovanju porabijo več energije, boste morali baterije menjati pogosteje.

Brezžični hišni zvonec, ki ga dobite v spletni trgovini eMundia, vam bo ob pravilni uporabi dolgo služil, vendar ga boste morali (oziroma vsaj njegovo zunanjo enoto) zaščititi pred zunanjimi vplivi, ki bi lahko slabo vplivali na njegovo delovanje – vlaga, mraz, vročina … V eMundii vam zato predlagamo, da okrog tipke vašega novega zvonca namestite nekakšno ohišje, ki bo hišni zvonec varovalo vsaj pred vlago in neposredno sončno svetlobo.

Hišni zvonci pa niso edino, kar vam ponujamo v spletni trgovini eMundia. V naši ponudbi so tudi rezervne tipke za zvonec, s katerimi lahko nadomestite pokvarjeno ali izgubljeno tipko, nekateri zvonci pa imajo tudi možnost dodajanja še ene tipke - nekateri hišni zvonci ponujajo dodajanje celo do pet tipk, tako da lahko gostje vstopijo pri različnih vratih.

Obiščite trgovino eMundia in si privoščite brezžični hišni zvonec po vaši meri, ki vam bo služil še mnoga leta. Pričakujemo vas v naši spletni trgovini ali v kateri od naših dveh fizičnih poslovalnic, ki se nahajata v Ajdovščini in v Novi Gorici – v eMundii namreč razumemo, da niso vsi kupci enaki in z veseljem ustrežemo tudi tistim, ki si želijo izdelek ogledati v živo in ga otipati, preden ga odnesejo s seboj domov. Če z vašim kupljenim izdelkom iz kakršnegak koli razloga ne boste zadovoljni, ga lahko v 30 dneh od dneva nakupa vrnete in brez vprašanj vam bomo povrnili kupnino. Če boste izdelek vračali po pošti, ste odgovorni za plačilo poštnine, lahko pa prihranite pri stroških pošiljanja in izdelek prinesete neposredno v katero od naših dveh fizičnih poslovalnic.

Oglasite se torej k nam po svoj novi hišni zvonec. Veselimo se vašega obiska!