Je investicija v Sanotechnik Spa bazen pot do popolnega užitka?

08.07.20.
Sanotechnik spa bazen

Masažni bazen blagovne znamke Sanotechnik na vašem vrtu ali terasi nudi idealno priložnost za to, da se sprostite v prijetno topli vodi s tisočerimi mehurčki, ki prihajajo iz masažnih šob, in hkrati poslušate priljubljeno glasbo in uživate v ambientalni osvetljavi, naslonjeni na udobne sedeže in vzglavnike.

V spletni trgovini eMundia ponujamo različne modele zunanjih masažnih bazenov znotraj Sanotechnik Spa kolekcije po imenu Oasis. Izbirate lahko med različnimi modeli, ki se razlikujejo v velikosti, s čimer je povezano tudi število sedežev in vzglavnikov ter število masažnih šob. Prav tako lahko izbirate med različnimi barvami, kot je bela, siva in modra. Vsem modelom jacuzzijev pa je skupna kakovost materialov, napredna tehnologija upravljanja ter LED osvetlitev sistem za glasbo.

Udobje s sedeži, vzglavniki in premičnimi stopničkami

Udobje pri sproščanju v masažnem bazenu vam nudijo dobro oblikovani sedeži. Število sedežev je odvisno od velikosti jacuzzija, pri čemer lahko izbirate med dvema, tremi ali petimi sedeži. Nekateri modeli pa imajo dodano tudi ležišče, ki zagotavlja neprecenljivo udobje.

Da bi lahko naslonili glavo in se prepustili blagodejnim učinkom vodnega masiranja, so na voljo tudi trpežni vzglavniki. Da boste lahko varno in brez kobacanja vstopili in izstopili v bazen, pa so kompletu priložene tudi premične stopničke, ki jih lahko pristavite in odstavite kadarkoli želite.

Masažne šobe različnih dimenzij

Število masažnih šob je odvisno predvsem od velikosti zunanjega masažnega bazena. Izbirate lahko med različnimi modeli Sanotechnik Spa jacuzzijev, ki ponujajo 26, 37 ali 48 masažnih šob. Poleg tega so masažne šobe izdelane tudi v različnih dimenzijah. Običajno ima masažni bazen okoli štiri različne dimenzije šob. To vam omogoča, da masirate različne dele telesa, saj manjše šobe nudijo bolj koncentrirano masiranje, večje šobe pa so primerne za masiranje hrbta.

LED osvetlitev in glasbeni sistem

Sanotechnik Spa zunanji masažni bazen ima vgrajen ambientalni sistem LED osvetlitve. Manjši jacuzziji imajo 14 LED lučk, večji pa 17 LED lučk. Romantični in sprostitveni večer na terasi ali vrtu pa si lahko popestrite tudi s poslušanjem priljubljene glasbe, saj ima jacuzzi vgrajen sistem, ki zajema predvajanje glasbe iz radio frekvenc, DVD vtičnika ali pa iz USB ključka. V bazen pa sta vgrajena dva zvočnika.

Digitalni nadzor in filtrirni sistem

Masažni bazen je tehnološko dovršen, saj vam nudi napredni in sodobni elektronski nadzor, pri čemer lahko vse funkcije nastavljate preko digitalne nadzorne plošče.

Veliko prednost nudi tudi kakovosten filtrirni sistem, ki je sestavljen iz skimerja, regulatorjev zraka, kartušnega filtra in pretočne filtrirne črpalke, ki lahko deluje 24 ur. Nekateri modeli imajo tudi dve filtrirani črpalki, kar zagotavlja optimalno delovanje.

Kakovost materialov in druge posebnosti

Zunanji masažni bazen Sanotechnik Spa je izdelan iz kakovostnih in trpežnih materialov, kar nudi dolgo življenjsko dobo in enostavnost vzdrževanja. Dolgo obstojnost daje podnožje, ki je izdelano in nerjavečega materiala, ter nerjavne šobe.

Hkrati boste lahko z lahkoto očistili bazen, saj ima gladek premaz. Posebnost jacuzzija je tudi v sistemu ozonske dezinfekcije in naprednem toplotno izolativnem sistemu. V kompletu je priloženo tudi ognjevarno termo pokrivalo, s katerimi boste lahko enostavno pokrili bazen in preprečili, da bi se voda pospešeno ohlajala in da v vodi ne bi plavalo listje, ki ga nanosi veter.