Kateri so najbolj prodajani izdelki za dom v letu 2020?

11.19.20.
Izdelki za dom

Zbrali smo 10 najbolj prodajanih visokokakovostnih izdelkov za dom v letu 2020. Spodaj si lahko preberete nekaj več o ključnih značilnostih, sicer pa vas bodo povezave pripeljale do vseh potrebnih informacij v spletni trgovini eMundia. Na telefonski številki 05 93 75 180 pa smo na voljo tudi za svetovanje.

1.Klimatska naprava Cooper&Hunter

Za hlajenje in ogrevanje prostorov do 48 m2 v energijskem razredu A++. Klimatska naprava Cooper&Hunter varčuje z energijo, ima vgrajen sistem za široko distribucijo zraka ter ventilator s štirimi nastavitvami hitrosti. Z njo lahko upravljate tudi preko Wi-Fi povezave na pametnem telefonu. Nudimo 5 letno garancijo, izberete lahko tudi možnost montaže.

2.Aktivirna tipka Geberit Sigma

Aktivirna tipka Geberit Sigma iz umetne mase s pritrdilnim okvirjem, dvema distančnima sornikoma in dvema zvočno izoliranima potisnima palicama je namenjena za sprednje aktiviranje varčnega dvokoličinskega splakovanja podometnih splakovalnikov Geberit. Uporabite jo lahko tudi s Sigma vgradnim izplakovalnim kotličkom in s PO splakovalnikom. Na voljo v več različnih barvnih izvedbah.

3.Električna peč Vaillant

Uporaba v toplovodnih ogrevalnih sistemih s prisilnim kroženjem vode. Nudi energetsko varčnost, saj obtočna črpalka deluje le takrat, ko je potreba po ogrevanju. Električna peč Vaillant EloBLOCK omogoča zaporedni vklop ogrevalnih navitij ob modulirajočem delovanju ter možnost povezave z vsebnikom sanitarne tople vode. Nadzorna plošča z diagnostičnim menijem nudi enostavno upravljanje.

4.Bencinska kosilnica GartenXL

Manjša samohodna bencinska kosilnica GartenXL na ročni poteg za vžig, z delovno širino košnje 46 cm in 4-taktnim zračno hlajenim 144 ccm motorjem z močjo 2,5 kW nudi nizko porabo bencina in ročno nastavitev višine košnje. Toplotno obdelano rezilo poskrbi za izvrsten odrez. Kosilnica nudi udobje pri košenju z gumiranim ročajem.

5.Tuš kad Kolpa San MoonWalk

Na voljo za vgradnjo ali postavitev na tla. Tuš kad Kolpa San MoonWalk v osmih različnih dimenzijah s pravokotnim tlorisom je izdelana iz litega marmorja z reliefno površino in je na voljo v beli, bež, antracit in Manhattan barvi. Liti marmor nudi dolgo življenjsko dobo in odpornost na kemikalije.

6.Klimatska naprava Vox

Izjemno tiha Wi-Fi klimatska naprava Vox v energijskem razredu A++/A+ z nazivno močjo hlajenja 3,5 kW in močjo segrevanja zraka 2,4 kW, LED zaslonom s prikazom temperature, programom za čiščenje plesni in samočiščenje ter časovnikom deluje na osnovi tehnologije Inverter Split sistem, ki porabi do 30% manj energije pri enaki učinkovitosti.

7.Prenosna indukcijska plošča Esperanza

Prenosna indukcijska plošča Esperanza z dvema kuhalnima površinama nudi 8 stopenj kuhanja moči od 200 do 2000 W, 4 funkcije za cvrtje, vretje, peko ali pogrevanje, ter 8 nivojev temperature kuhanja. Vgrajen je 3 urni časovnik za kuhanje in cvrtje ter zaslon, ki prikazuje temperaturo in moč kuhanja ter timer.

8.Viseča WC školjka Sanotechnik

Bakterije in druga umazanija se ne nabirajo na robu školjke, saj brez robna bela viseča WC školjka Sanotechnik Uno v modelu Rimless omogoča enostavnejše čiščenje z visokimi higienskimi standardi. WC školjka v viseči izvedbi ima stenski izliv in je opremljena s Soft Close slim desko s počasnim in tihim zapiranjem.

9.Set (korito + armatura) Deante Piva

Atraktivni videz elegantnega seta Deante v modelu Piva zajema granitno pomivalno korito za klasičen način vgradnje z vključenim sifonom. Odtok se odpira in zapira s pomočjo gumba. Enoročna armatura v grafitni črni barvi je primerna za stoječi način montaže, visoka pa je 35,5 cm z dolžino izliva 17,3 cm.

10. Kompresor s 4 delnim setom Metabo

Vzdržljiv in močan kompresor Metabo za enofazni izmenični tok z močjo motorja 1,5 kW, 24 litrsko prostornino tlačne posode, oljnim batnim kompresorjem in sesalnim pretokom 200 l/min je primeren za enostavnejša dela in omogoča nastavitve delovnega pritiska s pomočjo regulatorja, nadzor temperaturnega sistema ter mehak zagon preko zagonskega ventila.