Katero znamko klimatske naprave izbrati?

06.05.17. #Članki
Klimatske naprave

Ali je blagovna znamka klimatske naprave sploh pomembna? Seveda! Dobra blagovne znamke skrbijo za kvaliteto svojih izdelkov, saj si želijo čim več zadovoljnih uporabnikov, ki bodo ob naslednjem spet kupili izdelek te znamke. To pomeni, da lahko dobrim znamkam popolnoma zaupate in brez skrbi naročite njihov izdelek.


Poleg tega, da garantirajo kvaliteto, vam blagovne znamke lahko pomagajo pri iskanju vašemu proračunu primerne klimatske naprave. Vsaka blagovna znamka namreč zaseda določeno pozicijo na trgu. Nekatere ponujajo izdelke za manj zahtevne kupce, ki so za izdelke pripravljeni plačati manj, druge najbolj napredne izdelke za kupce, ki so pripravljeni plačati največ, tretje pa so nekje vmes.

Pri eMundii smo za leto 2017 pripravili izbor najboljših znamk v določenih cenovnih razredih, tako, da boste, ne glede na to, kateri tip kupca ste, našli kvaliteten izdelek glede na vložen denar.

Vse blagovne znamke v naši ponudbi ponujajo kvalitetne izdelke z garancijo in imajo v Sloveniji usposobljene serviserje, ki bodo poskrbeli, da bo vaša naprava delovala kot je potrebno. Vse klimatske naprave pri nas lahko naročite z ugodno montažo, ki jo za nas opravijo pooblaščeni monterji, ki so posebej usposobljeni za montažo naprave, ki ste jo izbrali.

Daikin

Je en izmed vodilnih proizvajalcev klimatskih naprav in toplotnih črpalk, z dolgo zgodovino inovacij. Daikin je v petdesetih letih prejšnjega stoletja tudi izumil split sisteme klimatskih naprav, ki so še danes med kupci najbolj priljubljene. Vedno poskušajo biti na prvi črti napredka, ponujajo najbolj napredne izdelke z najnovejšimi funkcijami.

Cena pa je primerna kvaliteti izdelave in funkcijam, ki jih te naprave ponujajo in zato višja kot pri ostalih blagovnih znamkah. Ta znamka je namenjena tistim, ki si od klimatske naprave želijo največ in so pripravljeni plačati več za prestižni izdelek, inovacije in tradicijo.

Mitsubishi electric

Mitsubishi electric je še en japonski proizvajalec z dolgo tradicijo izdelovanja klimatskih naprav. Prvo klimatsko napravo so izdelali že leta 1953.

Pri razvoju klimatskih naprav so skušali premagati vedno spreminjajoče se japonske vremenske pogoje, zato so morali razviti sofisticirane vzdržljive sisteme, ki lahko kljubujejo takim razmeram.

Poudarek dajejo na tehnologiji za energijsko učinkovitost in neslišno delovanje z minimalnim negativnim vplivom na okolje. Zato njihove klimatske naprave nudijo maksimalno udobje, so energijsko varčne in ob pravilnem vzdrževanju služijo dolga leta.

Klimatske naprave Mitsubishi so napredne, vzdržljive in tehnično dovršene, sodijo pa v višji do srednji cenovni razred. Če si želite tehnično dovršeno klimatsko napravo z naprednimi funkcijami, bi bili radi brez skrbi in ste za to pripravljeni plačati sorazmerno visoko ceno je klimatska naprava Mitsubishi prava za vas.

Panasonic

Panasonic je, prav ste uganili, japonski proizvajalec elektronike, ki ima na področju klimatskih naprav več kot 60-letno tradicijo. Njihove klimatske naprave združujejo najnovejše tehnologije, ki jim omogočajo varčno delovanje in uporabnikom nudijo maksimalno udobje. Pri Panasonic-u pripisujejo velik pomen varovanju narave in če ste kupec, ki to ceni, si lahko na njihovih spletnih straneh ogledate kakšna je Panasonic-ova vizija za varovanje okolja.

Cenovno je Panasonic v višjem do srednjem cenovnem razredu. Za ta denar pa boste dobili okolju prijazno napravo z najnaprednejšo funkcionalnostjo.

Toshiba

Toshiba je japonsko podjetje z dolgo zgodovino inovacij in proizvodnje elektronskih izdelkov. Svojo prvo klimatsko napravo so izdelali že v 50-ih letih. Vse od takrat se trudijo v svoje naprave prenesti najnovejše inovacije. Njihove naprave opremljene z naprednimi funkcijami, ki omogočajo lažjo uporabo in večje udobje.

Klimatske naprave Toshiba najdemo v srednjem do višjem cenovnem razredu in so namenjene tistim, ki si želijo sodobno klimatsko napravo po rahlo nadpovprečni ceni.

Inventor

Inventor je grška blagovna znamka klimatskih naprav, ki v svoje izdelke poskuša združiti vse tehnologije, ki jih je mogoče ponuditi v klimatski napravi srednjega do nižjega cenovnega razreda. V centru njihove pozornosti ste vi in Inventor se trudi razviti take produkte, ki vam bodo ponudili največ udobja za vaš denar. Za njihove naprave je značilen lep design po meri človeka in enostavno upravljanje. Njihove klimatske naprave morda nimajo vseh funkcij, ki jih ponujajo ostali proizvajalci, ponujajo pa vse, kar potrebuje malo manj zahteven uporabnik in to po zelo ugodni ceni.

Klimatska naprava Inventor je prava za vas, če potrebujete klimatsko napravo, ki bo dobro opravljala svojo funkcijo in zanjo niste pripravljeni zapraviti celega premoženja. In hkrati ne potrebujete vseh najnovejših funkcij, ki jih verjetno tako ali tako nebi nikoli uporabili.

Gorenje

Gorenje je edini slovenski proizvajalec klimatskih naprav. Če imate radi domače potem so klimatske naprave te znamke prave za vas. Proizvajajo klimatske naprave srednjega razreda.

Iščete klimo po najugodnejši ceni?

Za vas smo pri eMundiji pripravili posebno ponudbo v kateri lahko dobite klimatsko napravo TXE 3,5 KW INVERTER + WIFI po znižani ceni 396,50 €. Te klimatske naprave proizvaja svetovno znan proizvajalec klimatskih naprav Gree. Gree je največji svetovni proizvajalec klimatskih naprav za bivalne prostore. TXE je klimatska naprava, z vsemi najpomembnejšimi funkcijami, ki jo le pri nas lahko kupite po izjemno ugodni ceni. Proizvajalec garantira kvaliteto klimatske naprave TXE s kar 5-letno garancijo.

Če iščete kvalitetno klimatsko napravo po najnižji ceni, potem ne smete spregledati te ponudbe.

Še vedno ne veste katero klimatsko napravo izbrati?

Brez skrbi. Kontaktirajte naše prijazne svetovalce. Ti vam bodo pomagali izbrati najboljšo klimatsko napravo za vaš dom. Pokličite 080 50 53 ali nam pišite na [email protected]