Vas po tuširanju zebe?

06.27.16. #Članki
Kopalniški radiatorji

Naj vas grejejo kopalniški radiatorji iz spletne trgovine eMundia!


Dandanes se pri opremljanju hiše ali stanovanja oziramo predvsem na to, da nam bo naša nova oprema prinesla udobje – brez udobja skorajda ne moremo več živeti. Eden od prostorov v našem domu, kjer je še posebej pomembno, da nam je toplo, je vsekakor kopalnica. V njej namreč mnogo časa preživimo brez oblačil, najsi bo to med tuširanjem, kopanjem ali preoblačenjem, zato smo v tem prostoru še posebej dovzetni za to, da nas začne hitro zebsti. V kopalnici zato potrebujemo grelna telesa vrhunske kvalitete, ki nam omogočajo, da med skrbjo za osebno higieno ostanemo na toplem tudi, če temperature zunaj niso tako zelo prijazne. Le malo je ponudnikov, ki vam zagotavljajo takšno kvaliteto, pestrost in ugodno ceno izdelkov, kot vam jo zagotavljamo v spletni trgovini eMundia. Kopalniški radiatorji, ki jih dobite pri nas, vas bodo še dolgo razveseljevali s svojo toplino in v vaš dom prinašali ne le udobje, temveč tudi lepoto.

Kopalniški radiatorji, ki vam jih ponujamo v spletni trgovini eMundia, so, razen v primeru izjem, bele barve, od radiatorja do radiatorja pa se razlikujejo po dimenzijah – višji, kot je radiator sam, višja je njegova cena. Kopalniški radiatorji, ki so na voljo v naši spletni ponudbi in naših poslovalnicah, pa se ne dobijo le v klasični beli barvi. Medtem ko je ta barva precej nevtralna in neopazna, lahko tistim, ki imate pri opremljanju svojega doma bolj moderen, že skoraj futurističen okus, ponudimo tudi radiatorje v krom različici.

kopalniški radiatorjiLahko naredite tudi sami

Kopalniški radiatorji se torej, tako kot radiatorji, namenjeni uporabi v vseh ostalih prostorih vašega doma, dandanes lahko dobijo v mnogih različnih barvah in oblikah, vendar boste morali, če ste zahtevna stranka in si želite izdelka, ki ga nimamo v prodaji, vsaj ne v natanko takšni obliki, v kakršni si ga želite, poseči po nekaterih »naredi si sam« postopkih, da boste svoj kopalniški radiator popolnoma prilagodili svojim željam in potrebam. Za to boste potrebovali mojstra ali lastne spretnosti, v vsakem primeru pa kvalitetne pripomočke, za katere verjetno ne boste odšteli malo denarja.

Če vam barva radiatorja, ki ga imate trenutno v kopalnici ali v kakšnem drugem prostoru, ni všeč ali pa se je zaradi starosti in pogoste uporabe radiatorja začela luščiti, lahko radiator pobarvate v odtenke, ki vam bodo bolj po godu. Postopek predelave vašega radiatorja začnite s tem, da radiator najprej temeljito očistite. S tem boste odstranili vso maščobo in umazanijo, ki se je skozi leta nabrala na radiatorju in bi lahko preprečila, da bi se nova barva dobro prijela. Grelno telo nato dodobra pobrusite z brusilnikom ali brusilnim papirjem, da se popolnoma znebite stare barve. Na radiator nato nanesite eno do dve plasti pripravljalne barve, ki bo prav tako pomagala pri tem, da se bo barva prijela, in na koncu šele nanesite dve ali tri plasti barve, v katero želite pobarvati vaš radiator. Katera vrsta barve je najprimernejša za barvanje materiala, iz katerega so izdelani vaši kopalniški radiatorji, povprašajte v trgovini, v kateri barvo kupujete.

Tudi za sušenje perila

Kot je verjetno že na prvi pogled razvidno iz njihove oblike, je prepričanje, da so kopalniški radiatorji namenjeni le gretju kopalnice, povsem zmotno. Naj z vami delimo naš najljubši trik, ki vam bo pomagal do precejšnjih prihrankov: perilo in brisače lahko, namesto, da jih sušite v stroju ali na stojalu, posušite tudi na vašem kopalniškem radiatorju. Tako bo radiator opravljal dvojno funkcijo gretja in sušenja, poleg tega pa bodo vaša oblačila na radiatorju iz očitnih razlogov suha veliko hitreje, kot če bi jih sušili na stojalu. S takšnim sušenjem perila boste prihranili pri električni energiji, ki bi jo sicer za sušenje porabil sušilni stroj, ali pri prostoru, če oblačila običajno sušite na stojalu, ki lahko, polno mokrega in težkega perila še posebej v majhnem stanovanju postane prava nadloga. A, tako kot pri drugih stvareh, je tudi tu priporočljiva zmernost – preveč perila in brisač, ki jih boste obesili na vaš radiator v kopalnici, lahko močno oslabi njegovo delovanje (iz istega razloga je pri običajnih radiatorjih odsvetovano prekrivanje z oblačili, zastiranje z zavesami ali postavljanje pohištva prednje). Z obešanjem perila na kopalniški radiator sicer načeloma ne bi smelo biti problemov, vendar nikar ne pretiravajte s količino tekstila, ki se bo naenkrat sušila na vašem radiatorju.

V spletni trgovini eMundia oziroma v naših dveh poslovalnicah, ki se nahajata v Ajdovščini in Novi Gorici, stremimo k temu, da bi kar najbolj zadovoljili naše stranke. Medtem ko v ostalih trgovinah, v primeru, da kupljeni izdelek ne izpolnjuje vaših zahtev – kopalniški radiatorji niso prave barve, na primer -, ne morete storiti prav ničesar, če izdelek nima napake, za katero pa niste krivi vi, vam v eMundii ponujamo neverjetno – v roku 14 dni od dneva nakupa nas obvestite, da želite izdelek vrniti in, če ga vrnete v naslednjih 14 dneh, vam bomo povrnili vašo kupnio – brez kakršnih koli vprašanj! Izdelek naj bo v prvotni embalaži, nepoškodovan in neodprt, vrnete pa ga lahko s pošiljanjem po pošti, v primeru česar stroške krijete vi, oziroma tako, da ga sami pripeljete v katero izmed naših dveh poslovalnic, v primeru česar ne boste imeli z vračilom čisto nobenih dodatnih stroškov.

Če si želite radiatorja, ki vas bo v vaši kopalnici ne le grel in sušil vaše perilo, temveč bo predstavljal tudi čudovit, moden dodatek v prostoru, so kopalniški radiatorji, ki jih ponujamo v spletni trgovini eMundia, ravno pravšnji za vas. Obiščite našo spletno trgovino in sebi ter svojim najdražjim privoščite toplino v obliki najboljšega radiatorja, kar jih je!