Do lepših in hitreje narejenih tort vam pomaga kuhinjski robot

07.18.16. #Članki
Kuhinjski roboti

Napredki v tehnologiji v zadnjih letih so omogočili, da nam je marsikaj, kar je bilo včasih izredno zamudno in zahtevno, močno olajšano – sem spada tudi kuhanje, ki so ga napredni štedilniki, pomivalni stroji in drugi pripomočki precej poenostavili. Med temi pripomočki so tudi kuhinjski roboti, ki jih lahko dobite v spletni trgovini eMundia.


Kuhinjski roboti spadajo med male gospodinjske aparate, ki jih v eMundii ponujamo v velikem številu. Poleg kuhinjskih robotov v tej kategoriji ponujamo še različne mešalnike, ožemalnike, sesalnike, tako robotske kot običajne, aparate za peko kruha, aparate za vakuumsko pakiranje živil, naprave za pripravo odlične kave, prenosne kuhalne plošče, grelnike za vodo, s katerimi si boste hitro in preprosto pripravili čaj ali kaj drugega, likalnike in likalne postaje, s katerimi bodo vaša oblačila vedno zlikana do potankosti, električne ponve za pripravo hrane zunaj in še marsikaj.

Zakaj potrebujem kuhinjskega robota?

Kuhinjskega robota pravzaprav ne potrebujete – če vam ustreza, da ure in ure preživite tako, da ročno stepate smetano, sekljate čebulo in vas pri tem slepijo solze ter pekoča bolečina, če uživate v tem, ko kljub bolečim mišicam v rokah dolgo mesite testo za kruh ali potico in, ko se med ribanjem sira za na testenine ali pico vedno znova in znova urežete v prst … Če pa v vsem naštetem ne uživate – in verjamemo, da res ne - je kuhinjski robot idealen pripomoček za vas.Ste še vedno v dvomih? Ni vam potrebno dvomiti niti sekunde več.

kuhinjski robotiKuhinjski roboti počnejo skoraj vse, kar morate v kuhinji početi več – lahko sekljajo čebulo, meljejo orehe, stepajo smetano, meljejo kavna zrna za napitek, brez katerega ne morete normalno začeti svojega dne, mesijo testo, pripravijo maso za palačinke, mešajo okusne napitke ali omake, ožemajo citruse, pripravljajo sladoled in vedno svež, naravek sok iz sadja ali zelenjave (ali obojega) … Skratka, s kuhinjskim robotom bo vaše kuhanje enostavno in veliko manj zamudno – kar vam bo še posebej prišlo prav v poletnih dneh, ko je tako neznosno vroče, da se nikomur ne ljubi postavati za štedilnikom, in v dneh, ko za to enostavno nimate časa, a bi vseeno radi zase in za domače pripravili konkreten obrok.

Bosch in Gorenje – najboljše, kar lahko dobite

Kuhinjski roboti, ki jih ponujamo v naši spletni trgovini in v naših fizičnih poslovalnicah, so v večini znamke Bosch ali Gorenje, ki ju odlikuje vrhunska kvaliteta in zelo raznolika ponudba, kar se tiče funkcij in barv. Ne le, da si boste pri nas lahko izbrali kuhinjskega robota, ki bo povsem ustrezal vašim kuharskim ambicijam, temveč boste lahko našli celo takšnega, ki se bo barvno ujemal s preostalim pohištvom in pripomočki v vaši kuhinji.

Dodatni popusti za kuhinjske robote!

Ker vam želimo kar se da olajšati delo v kuhinji, so kuhinjski roboti v naši ponudbi trenutno še dodatno znižani. Najboljši čas, da si zagotovite svojega kuhinjskega robota, je tako prav ta trenutek. Obiščite spletno trgovino eMundia ali katero od naših poslovalnic v Novi Gorici ali Ajdovščini. Pomagali vam bomo izbrati izdelek, ki bo popolnoma ustrezal vašim željam in potrebam.

Nekateri kuhinjski roboti pridejo k vam z brezplačno dostavo

Če boste obiskali našo spletno trgovino, boste opazili, da so nekateri izdelki, ki jih ponujamo, označeni z oznako “brezplačna dostava” – med njimi so tudi kuhinjski roboti. Ta oznaka pomeni, da lahko izdelek naročite preko spletne trgovine, mi pa bomo poskrbeli, da bo varno prišel v vaš dom, vi pa s tem ne boste imeli popolnoma nikakršnih stroškov.

Kar 14 dni časa za vračilo brez vprašanj

Ne le, da vam pri nekaterih izdelkih pripada popolnoma brezplačna dostava, pri vsem, kar boste naročili oziroma kupili pri nas, vam nudimo še tako imenovano štirinajst dnevno garancijo na vaše zadovoljstvo. To pomeni, da lahko izdelek, če iz takšnih ali drugačnih razlogov ne izpolnjuje vaših pričakovanj, vrnete in vrnili vam bomo kupnino. Po nakupu imate dva tedna časa, da nas obvestite, da bi želeli izdelek vrniti, nato pa ga v naslednjih štirinajstih dneh pošljite nazaj ali pripeljite v katerokoli od naših dveh poslovalnic. Brez komplikacij bomo izdelek vzeli nazaj in vam povrnili denar, ki ste ga porabili za nakup. Edini pogoj je, da je izdelek neodprt, nepoškodovan in v svoji prvotni embalaži. V primeru, da izdelek, na primer kuhinjski robot,  pošljete po pošti, krijete le strošek poštnine, če pa artikel prinesete v našo poslovalnico, pa z vračilom nimate prav nikakršnih stroškov.

Verjamemo, da smo vas prepričali, da kuhinjski robot iz naše ponudbe absolutno spada v vašo kuhinjo in da bo z njim kuhanje v vašem zaposlenem vsakdanjiku predstavljalo prijetno opravilo, ob katerem se boste odpočili, namesto neprijetnosti, ki se vam nadležno zažira v vaš prosti čas. Po svojega kuhinjskega robota se lahko oglasite v katero od naših fizičnih poslovalnic v Ajdovščini ali Novi Gorici, tja pa lahko pridete tudi prevzet robota, ki ste ga naročili v naši spletni trgovini. Se vidimo!