Želite BREZPLAČEN DOPUST v apartmaju tik ob morju?

06.03.16. #Novost
Nagradna igra

Sodelujte v nagradni igri in z malo sreče osvojite brezplačen dopust v apartmaju samo nekaj metrov od plaže!

  
 
Nagradna igra je zaključena!Med vsemi sodelujočimi je žreb izžrebal tri nagrajence oziroma nagrajenke, ki si bodo razdelili nagrade:1. NAGRADA - Poletni dopust v luksuznem apartmaju tik ob plažI - Izžrebana je bila ANDREJA PAVLOVEC.2. NAGRADA - 2 ComzyBag vreči - Izžrebana je bila TANJA SAKELŠEK.3. NAGRADA - 1 ComzyBag vreča - Izžreban je bil MARJAN LENARČIČ.  VSEM NAGRAJENCEM ISKRENO ČESTITAMO!Vsem ostalim sodelujočim pa se zahvaljujemo za sodelovanje, ter podarjamo kupon za 10 € popusta pri nakupu ComzyBag vreče. Kupon boste prejeli na vaš e-mail naslov.
  Tudi vi lahko uživate vaš zasluženi poletni dopust v luksuznem apartmaju tik ob plaži, popolnoma brezplačno! Izpolnite zgornji obrazec, sodelujte v naši nagradni igri in z malo sreče boste prav vi dobitnik glavne nagrade. Žreb bo izmed vseh sodelujočih izbral nekoga, ki bo odšel na brezplačen dopust v ta prekrasen apartma, ki se nahaja le nekaj korakov od plaže. Podjetje Elprema d.o.o. bo torej nekomu izmed vas podarilo štiridnevno (3 nočitve) bivanje v apartmaju LUX v Novigradu (Istra) za 2 odrasli osebi in 2 otroka v času od 01.09.2016 do 30.09.2016.
Nagradna igra traja do vključno 16.8.2016 do 23:59 ure. Žrebanje nagrajenca oziroma nagrajenke pa bo dan kasneje, torej 17.8.2016. Javnega žrebanja se bodo lahko udeležili vsi sodelujoči, prisotnost pri žrebanju pa seveda ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.Izbrani apartma se nahaja v istrskem mestecu Kastanija, le streljaj stran od Novigrada. Apartma je seveda klimatiziran in popolnoma opremljen, urejeno pa je tudi parkirno mesto in brezplačna uporaba brezžične (Wi-Fi) internetne povezave. Do plaže boste potrebovali samo nekaj korakov, zaradi urejenosti okolice apartmaja in neposredne bližine plaže pa je bivanje v tem apartmaju kot nalašč tudi za družine z malimi otroci. Med bivanjem v tem apartmaju si boste resnično lahko spočili in napolnili baterije, zato nikar ne odlašajte in že danes sodelujte v naši nagradni igri. Mi pa držimo pesti, da bo žreb na koncu naklonjen prav vam!  

HIT POLETJA 2016 - VREČE COMZYBAG

Med vsemi sodelujočimi pa bomo izžrebali še dva nagrajenca, ki ju bomo obdarili s praktičnimi nagradami v obliki napihljivega in izjemno priročnega fotelja ComzyBag. 2. nagrada = 2 ComzyBag vreči, 3. nagrada = 1 ComzyBag vreča. Vsi, ki boste sprejeli splošne pogoje in sodelovali v nagradni igri, pa boste prejeli tudi kupon za 10 € popusta pri nakupu ComzyBag vreče.  
 Kaj je ComzyBag vreča, sprašujete? ComzyBag je napihljiv in zelo udoben fotelj, ki se z zrakom napihne v samo nekaj sekundah. Gre za udoben in velik fotelj, ki pa se po končani uporabi izprazni v trenutku in že ga lahko pospravite v priročno torbico ter odnesete s seboj, kamor koli si želite.