Naša priporočila najbolj zaželenih tuš setov znamke Grohe

09.30.20.
Tuš seti

Grohe kot vodilni svetovni proizvajalec in dobavitelj sanitarnih armatur zasleduje vrednote nemške blagovne znamke kakovosti, dovršene tehnologije, sodobnega oblikovanja in trajnosti. Med široko paleto izdelkov spadajo tudi tuši seti in sistemi, ki zagotavljajo zanesljivost in visoko zmogljivost, saj združujejo več vodilnih tehnologij v industriji.

V spletni trgovini eMundia lahko izbirate med različnimi Grohe kolekcijami tuš setov z armaturo in brez armature, ki so zasnovani na različnih sistemih. V tuš setu boste našli nadglavno prho ali ročno prho, tuš ročko, cev in stensko držalo Tuš seti so zasnovani V EcoJoy sistemu, ki varčujejo s porabo vode in energije, izdelani pa so iz visokokakovostne kromirane površine, ki je odporna proti praskam in nudi trajen sijaj. Na nakup kompleta Grohe vam nudimo pet let garancije.

Rainshower tuš seti za razkošno tuširanje

tuš seti - grohe

Tuš seti v kolekciji Rainshower združujejo ključne elemente odlične prhe ter druge prednosti, ki povečujejo udobje med tuširanjem. S popolnoma kovinsko nadglavno prho boste uživali v razkošni, a na drugi strani mehki in nežni Grohe PureRain prhi, ki posnema topel poletni dež. Ročna prha pa ponuja tri različne vzorce pršenja vode.

Rainshower tuš set ima vgrajen termostat Grohe CoolTouch, ki preprečuje nevarnosti za opekline na telesu in ščiti kromirano površino, saj je vodni tok zaščiten pred prevelikim segrevanjem. Termostatski sistem ima tudi vložek TurboStat, ki s pomočjo zelo občutljivega termometra nudi stalno in venomer zanesljivo temperaturo za maksimalno udobje. Poleg tega funkcija QuickFix omogoča spreminjanje položaja zgornjega nosilca glede na obstoječe izvrtane luknje, kar nudi hitro namestitev.

Euphoria tuš seti z različnimi pršili

Z enim samim vrtljajem gumba lahko nadzorujete in spreminjate različna pršila vode, kot je Jet krožno pršenje z močnejšim curkom vode za izpiranje šampona, Rain dežno nežno pršilo za sprostitev telesa po dolgem napornem dnevu, masažno pršilo vode za spodbujanje cirkulacije telesa in Champagne mehkejše kapljice vode z nežnim vzorcem pršenja. Funkcija DropStop preprečuje naknadno kapljanje vode po zaprtju ventila, tehnologija SpeedClean pa omogoča, da lahko iz silikonskih šob na prhi enostavno odstranite umazanijo.

Tuš seti v kolekciji Euphoria se enostavno pritrdijo na steno in imajo vgrajeno tehnologijo termostatskega sistema Grohe CoolTouch in TurboStat. Posebnost je v njihovem inovativnem oblikovanju, saj zajemajo dizajne v kombinaciji kvadratnih in pravokotnih oblik, ki se odlično podajo k sodobnim slogom kopalnic ter tuš kadi in kabin. Tuš seti so izdelani v čistih geometrijskih oblikah.

Tempesta tuš seti v sodobnem dizajnu

Tuš seti v kolekciji Tempesta so s svojimi ostrimi valjastimi profili in značilnimi poševnimi detajli odlična izbira za moderno zasnovane kopalnice. 210 mm široko nadglavno prho in 390 mm široko ročno prho, ki je nastavljiva po višini s pomočjo drsne komponente, lahko vrtite, dokler ne ustvarite popolnega kota, medtem ko ima ročna prha dva vzorca pršenja, in sicer močnejši curek vode Jet in razkošno Rain pršenje.

Tuš ročka ima cev, ki se ne zvija. Tuš vodilo ima notranji vodnik za vodo, termostat tehnologija Grohe pa nudi razkošno tuširanje, pri čemer voda ohranja vnaprej izbrano temperaturo, tudi če se tlak vode spremeni.

Za takojšnjo jutranjo osvežitev ali nežno sprostitev ob koncu napornega dne pa poskrbi funkcija DreamSpray, ki zagotavlja maksimalno udobje v tuširanju. Vsi modeli tuš setov iz kolekcije Tempesta so opremljeni s funkcijo DreamSpray, katera poskrbi za popolnoma uravnoteženo porazdelitev vode z enakomerno porazdeljenimi šobami. Na eni strani nudi razkošno prhanje, na drugi strani pa porabi manj vode in energije.