Nove pečice Optibake

04.14.22. #Novost

Vemo, da je čas bistvenega pomena in da želite svoje dneve čim bolje izkoristiti. Zato vam nove vgradne pečice Gorenje OptiBake ponujajo obilico funkcij, s katerimi bo kuhanje lažje in prijetnejše, predvsem pa manj zamudno. Mi poskrbimo za kuhanje, vi pa uživajte v življenju.

Res uživate v peki in kuhanju, a je na vašem seznamu preveč novih receptov? Niste prepričani, kdaj boste lahko pripravili vse te jedi? Z novimi pečicami OptiBake vam ni več treba preživeti ure in ure v kuhinji, da bi naredili odlično večerjo. Večstopenjska peka vam bo prihranila čas in vam zagotovila popoln obrok. Presenetite svoje najdražje z nenavadnim receptom. Oblika HomeMade zagotavlja stabilno temperaturo po celotni pečici, tako da bodo vaše jedi enakomerno pečene. Bi radi pripravili gurmanski obrok s 4 hodi? Brez težav, hrana se bo enakomerno zapekla na vsakem posameznem pladnju oziroma nivoju v pečici.

Glavne prednosti pečic OptiBake

Funkcija SteamAssist - Za popolno skorjico

Z dodajanjem vode v posodo za vodo bodo vaše jedi popolno pripravljene in hrustljave. Ko izbirate program s funkcijo dodatka pare, vam bo pečica sporočila pravi čas za to. Odvisno od modela pečice, morate pritisniti na gumb oziroma zaslon na dotik, da aktivirate paro.

Funkcija AirFry - Za zdrava razvajanja

Sedaj lahko uživate v hrustljavi in okusni ocvrti hrani brez dodatnih kalorij. Metoda pečenja z vročim zrakom namreč ne zahteva maščob za doseganje hrustljave zlate skorje. V kombinaciji s posebnim perforiranim pekačem (odvisno od modela), ki zajame jed iz vseh strani, lahko dosežete še boljše rezultate pečenja. Primerno za manjše kose mesa, rib, zelenjave in vnaprej pripravljenih zamrznjenih izdelkov, kot so pomfrit in piščančji medaljončki.

Pizza funkcija - Najboljša pica v mestu

Program omogoča nastavitev temperature do 300 °C in je posebej oblikovan za peko pice, fokače, tortilij in podobnih pekovskih dobrot. Poiščite recept in se pripravite na odlično pečeno pico, ki vas bo v trenutku popeljala v romantično italijansko vas. Buon apetito!

Priporočamo uporabo Pizza seta, v katerem dobite kamen za pečenje in zložljiv lopar. Kamen je popolen za zadrževanje in oddajanje toplote, za peko kot iz krušne peči.

Funkcija FastPeheat - Za ideje v zadnjem trenutku

OptiBake pečica se segreje na 200 °C v samo 5 minutah kar pomeni, da porabi 30% manj časa kot standardne pečice in je tako ena izmed najhitrejših pečic na trgu. Ta funkcija je še posebej priročna za pripravo jedi, pri katerih mora biti pečica predhodno že dobro segreta. Ob doseženi temperaturi nas pečica opozori z zvočnim in svetlobnim signalom.

Oglejte si našo pestro ponudbo pečic OptiBake: