Pametni wi-fi hladilniki

04.15.22. #Novost

Hiter svet, v katerem živimo, in vse priložnosti, ki jih ponuja, lahko prispevajo k občutku, da nimate nadzora nad lastnim življenjem. Še posebej, če se vam zdi, da v enem dnevu ni dovolj ur.

Ključna je organizacija in dobro upravljanje časa. Zato pri nakupu novega hladilnika izkoristite prednosti novih tehnologij in izberite takšnega, ki podpira povezan življenjski slog. Hladilniki z zamrzovalniki Gorenje GardenFresh z WiFi omogočajo daljinsko spremljanje, oddaljena obvestila in nastavitve ter komunikacijo s servisnim centrom neglede na to kje se nahajate..

Pametni hladilniki Wi-Fi poenostavljajo vaše vsakdanje življenje, saj so tu, da zadovoljijo vaše različne potrebe.

Uporaba Wi-Fi hladilnika

Hladilnik enostavno povežete z vašim brezžičnim internetnim omrežjem (Wi-Fi) doma in enostavno upravljate prek aplikacije ConnectLife od koder koli. Z namestitvijo aplikacije ConnectLife na pametni telefon ali tablico preprosto nastavite želeno temperaturo kar med nakupovanjem oz. vklopite funkcijo SuperCool ali FastFreeze. Hladilnik vas bo samodejno obvestil tudi v primeru odprtih vrat, padca temperature in drugih nevšečnosti.

Glavne prednosti pametnega hladilnika

Obvestila

Bodite na tekočem o delovanju vašega hladilnika.

Vaš hladilnik preko aplikacije pošilja obvestila neposredno v mobilno napravo in vas tako na priročen način obvesti, o previsoki temperaturi v hladilniku, če so vrata hladilnika odprta ali v primeru izpada električne energije. Končno hladilnik, ki popolno skrbi za vas in vašo hrano.

Daljinsko upravljanje

Vaš pametni hladilnik lahko enostavno upravljate, kjerkoli se nahajate. V aplikaciji lahko vedno nastavite temperaturo v hladilnen ali zamrzovalnem delu in ko se vrnete domov iz trgovine, lahko živila shranite v že ustrezno ohlajen hladilnik. Prav tako lahko nastavljate tudi način delovanja hladilnika, npr. EcoMode.

Funkcija SuperCool ali FastFreeze

Pametni hladilnik ima funkcijo super hlajenja. To je funkcija, s katero bo hladilnik za nekaj časa samodejno znižal temperaturo in bo primerno ohlajen, da bo sveža hrana dlje časa ostala sveža. Čez čas se seveda ta funkcija samodejno izklopi, da ne bi porabili preveč elektrike. Funkcijo lahko enostavno vklopite v mobilni aplikaciji.

MultiFlow sistem za enakomerno porazdelitev zraka

MultiFlow sistem skrbi za to, da je po vsem hladilniku hladen zrak enakomerno porazdeljen in nežno kroži po njem. Nihanja temperature so tako minimalna in čas hlajenja se skrajša – to omogoči, da vaša živila okus ohranijo dlje časa.

Servisni zahtevki

Poprodajna podpora in pogosta vprašanja na dosegu roke

Če se pojavijo težave z vašim pametnim hladilnikom, jih lahko enostavno rešite preko aplikacije z dostopom do baze podatkov »Pogosta vprašanja«. Če tam ne najdete odgovora in težave ne rešite sami, se lahko obrnete na podporno službo neposredno iz aplikacije. Še bolj priročno je, da vam ni treba razmišljati o modelu in serijski številki vašega kombiniranega hladilnika, ki sta potrebna za servis, saj bodo vsi potrebni podatki o aparatu poslani neposredno iz aplikacije.

Sprejmite pametno izbiro, ki vam bo spremenila življenje

Izberite pametno napravo, ki vam bo resnično olajšala življenje. Naprava, ki bo vaše življenje naredila bolj povezano in pametnejše. Za več informacij o pametnih hladilnikih z zamrzovalniki Gorenje GardenFresh obiščite spletno stran Gorenje.