Pečica je srce vaše kuhinje

12.26.18.
Pečica

Pri opremljanju vaše kuhinje je pečica zagotovo aparat, ki mu je treba posvetiti nekaj več pozornosti. Pri izbiri se je treba najprej odločiti, ali potrebujete vgradno ali prostostoječo pečico. Tako v moderno kot tradicionalno kuhinjo pa v današnjem času spada tudi mikrovalovna pečica, ki je izredno praktična za gretje hrane, za hitro odmrzovanje ...

Pri nas boste našli zelo širok izbor pečic v vseh cenovnih razredih, zastopamo pa najkvalitetnejše proizvajalce na tržišču, kot so Gorenje, Bosch, Beko, Elektrolux in Korting. Izbor barvnih tonov je zelo pester, na zalogi imamo bele, črne, matirane črne, aluminijaste, slonokoščene in barvni odtenek česanega nerjavnega jekla, skratka za vsak okus in stil se bo našla prava pečica. Ne glede na to, ali imate prostor za vgradnjo, ali pa bi mikrovalovno pečico potrebovali kasneje, imate možnost nakupa primerne pri nas, saj imamo tudi zelo široko paleto vgradnih in prostostoječih mikrovalovnih pečic.

Družinski večer ob gledanju filma bodo zagotovo popestrile kokice, ki so pripravljene v mikrovalovki v treh minutah. Mikrovalovna pečica zagotovo ni zelo zahteven nakup, zato jo lahko enostavno naročite na naši spletni strani, kjer imamo tudi natančne opise, tako da bo nakup še lažji. Seveda nas vedno lahko tudi pokličete ali se oglasite v enem od naših prodajnih salonov, kjer vam bomo z veseljem priskočili na pomoč. Če se sprašujete, zakaj sploh potrebujete mikrovalovko, saj je tudi vaša babica kuhala gurmanske obroke brez nje, pomislite na tempo življenja, ki ga živimo v sodobnem času, saj za pripravo obrokov nimamo veliko časa in mikrovalovna pečica bo zagotovo dobrodošla, ko boste morali skuhati kosilo v pol ure, pa tudi za gretje in odmrzovanje bo prav prišla. Tudi otroci se hitro navadijo nanjo in zagotovo bodo nad njo navdušeni vsi družinski člani.

Ko se odločate za nakup, preverite moč mikrovalovne pečice, ki je po navadi od nekaj sto pa vse do nekaj tisoč vatov, in pa seveda njeno prostornino, ki je pri manjših izvedbah nekaj litrov, in večjih, ki jih uporabljajo tudi v restavracijah. Odvisno seveda, kakšne so vaše potrebe, ločimo jih tudi glede na čas segrevanja, mikrovalovna pečica pa ima lahko tudi več dodatnih funkcij, kot so konvekcijsko pečenje, žar …

Poleg mikrovalovke pa je seveda pečica zagotovo osrednji element vsake kuhinje in pri nas boste našli zelo širok izbor različnih modelov. Zato bo morda obisk našega prodajnega salona dobrodošel, saj boste dobili strokovne nasvete, naši vrhunski svetovalci vam bodo znali svetovati, saj bodo glede na vaše želje, možnosti in potrebe našli pečico, ki je narejena prav za vaš slog in način življenja. Verjetno že sami veste, ali potrebujete vgradno ali prostostoječo pečico, za vse ostale nasvete pa smo seveda tukaj mi, da vam olajšamo sam nakup in seveda tudi nadaljnjo uporabo v kuhinji.


Naše stranke se neprestano vračajo k nam, saj znamo prisluhniti prav vsakomur, ne glede na to, ali je mikrovalovna pečica tisto, kar potrebujete, ali gre za vgradno ali prostostoječo pečico, pa tudi za vse ostale gospodinjske aparate. Za vsako kuhinjo bomo našli primerno pečico, saj je velik izbor med različnimi modeli priznanih znamk, za katere lahko z gotovostjo trdimo, da so vrhunske kvalitete. Ne glede na to, ali vam je blizu moderni stil, ali prisegate na retro in domačnost, ambient naših babic, zagotovo bomo našli model, ki bo kot narejen za vašo kuhinjo. Pečica enostavno mora biti kvalitetna, tudi če peka pri vas ni ravno vsakdanjost, mikrovalovna pečica ne zmore nadomestiti klasične z vsemi funkcijami, ki so na voljo. Ste vedeli, da so na voljo modeli z LCD zasloni, kjer lahko do podrobnosti spremljate pečenje, kdaj je potrebno temperaturo zmanjšati in kdaj povečati, koliko časa se bo jed še pekla, skratka vse podrobnosti so vam na voljo ves čas pečenja.

Tudi parna pečica je zelo dobrodošla, saj bo hrana okusnejša in bolj zdrava, samo pečenje pa je enostavno kot v klasični pečici, večina modelov pa ima kombinacijo obeh pečenj. Ker gre tehnologija seveda v korak s časom, ali bolje rečeno s pomanjkanjem časa, ima veliko pečic na voljo tudi pirolizo, kar pomeni, da ima na voljo samočistilno funkcijo. Tudi na ta način boste prihranili čas in energijo, ki bi jo sicer porabili pri čiščenju pečice.

Seveda lahko vse modele naročite na naši spletni strani, kjer si lahko pogledate tudi natančne opise in cene, naročeno pa vam bomo dostavili na dom v najkrajšem možnem času. Mikrovalovna pečica je preprostejši nakup, za vse nasvete pa smo seveda tukaj za vas, za telefonsko svetovanje in osebni pristop v naših prodajnih salonih. Zaupajte nam vaše želje in skupaj bomo našli najoptimalnejšo rešitev za vas, z našimi dolgoletnimi izkušnjami in znanjem bomo točno vedeli, kaj je tisto, kar potrebujete. Zastopamo vse vrhunske znamke na tržišču, vedno pa se najde tudi kakšna posebna akcija, kjer vam lahko ponudimo zelo ugoden nakup. Preverite!