Podarjamo sedežno garnituro!

11.28.16. #Članki #Novost
Podarimo sedežno garnituro

Vzemite si nekaj sekund in z malo sreče bo brezplačna sedežna garnitura FEYDOM BonBon S prav vaša!


NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA.

Žreb je določil, da je novi lastnik sedežne garniture FEYDOM BonBon S,

postal g. Iztok Majster. Srečnemu nagrajencu iskreno čestitamo!

Prav vi boste lahko postali novi lastnik te odlične sedežne garniture FEYDOM BonBon S, barvni odtenek omenjene sedežne garniture pa si boste lahko izbrali sami. Sedežna garnitura FEYDOM BonBon S je sestavljena iz 2 x "A" in 2 x "B" elementov. Z dodajanjem in urejanjem elementov, je lahko narejenih veliko različnih kombinacij. Dvosed, trosed, štirised, kotna garnitura, samostojna postelja, dvojno ležišče, počivalnik … so možne kombinacije, katere se lepo podajo zelo majhnih dnevnim prostorom ali pa tudi velikim prostornim salonom. Popolnoma vse spremembe so lahko narejene samo v nekaj sekundah, brez posebnega truda. Garnitura je tudi zelo praktična za uporabo, saj ne vsebuje posebnega mehanizma. Preproste oblikovalske rešitve in jasne linije, zgrajene iz čvrstega lesenega okvirja, HD poliuratana in trajne prevleke, dela ta model zelo preprost za vzdrževanje tekom večletne uporabe.

 

Izjemno hitro in enostavno si lahko sestavite ležišče po meri.

 

 

 

Nagradna igra traja do vključno 26.1.2017 do 23:59 ure. Žrebanje nagrajenca oziroma nagrajenke pa bo dan kasneje, torej 27.1.2017. Javnega žrebanja se bodo lahko udeležili vsi sodelujoči, prisotnost pri žrebanju pa seveda ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Na voljo so vam številni barvni odtenki, ki se prilegajo vsakemu prostoru!

Bi imeli novo sedežno garnituro Feydom BonBon S? Sodelujte v naši nagradni igri!

Je sedežna garnitura v vašem stanovanju že obrabljena ter staromodna? Bi imeli novo, in to popolnoma brezplačno? Potem ste na pravem naslovu! V trgovini eMundia smo za vas pripravili izjemno nagradno igro – z nekaj sreče lahko na enostaven način prejmete popolnoma novo sedežno garnituro modnega videza, ki se bo lepo podala vsakemu stanovanju. Vse kar morate storiti je, da všečkate našo stran na Facebooku ter na svojem profilu delite prispevek, ki je objavljen na naši strani. Za sodelovanje v žrebu izpolnite tudi obrazec, ki se nahaja na spletni strani nagradne igre – vpisati boste morali svoje ime, priimek ter elektronski naslov in odgovoriti na nagradno vprašanje.  

Marsikdo se spoprijema z vprašanjem, kako kar najbolj optimalno opremiti prostore svojega stanovanja ter maksimalno izkoristiti prostor, ki je na voljo. Aktivnost nakupovanja novega pohištva se seveda sliši nadvse razburljivo, vendar pa lahko kaj kmalu ugotovimo, da je pri izbiri slednjega potrebno upoštevati veliko različnih dejavnikov, kot je cena, oblika, velikost, barva ter slog, ki se bo vašemu stanovanju najbolje podal.

V trgovini eMundia vam želimo olajšati izbiro sedežne garniture, saj je včasih zelo težko najti takšno, ki bi ustrezala vsem vašim potrebam ter željam. V naši ponudbi boste našli pestro izbiro elegantnih in nadvse funkcionalnih sedežnih garnitur znamke Feydom. Ravno zaradi njihove funkcionalnosti ter neštetih načinov njihove uporabe smo se odločili, da eno izmed njih tudi podarimo. Sedežne garniture Feydom BonBon so ene izmed najbolj prodajanih, saj jih odlikuje izjemna prilagodljivost. Sestavljene so iz več sestavnih elementov, ki omogočajo medsebojno kombiniranje ter ustvarjanje novih oblik. Tako lahko obliko sedežne garniture prilagajate obliki ter velikosti prostora, pa tudi trenutnim potrebam.

Sedežna garnitura Feydom BonBon S je sestavljena iz dveh elementov A (dvosed/postelja) ter dveh elementov B (blazina). Tako dobimo več kot pet različnih kombinacij postavitve. Boste vaš večer preživeli ob gledanju televizije? V roku nekaj sekund lahko sedežno garnituro  prilagodite v kotno obliko, na kateri se bo veselila cela družina. Bi raje uživali v branju dobre knjige? Nič lažjega, dvosedni element lahko preprosto oblikujete v počivalnik ter ga premaknete v prostor, kjer boste lahko uživali v tišini ter miru. Sedežno garnituro BonBon S lahko enostavno prilagodite tudi v obliko postelje, na kateri bodo udobno prenočili vaši prijatelji.

Vse garniture Feydom so oblikovane preprosto, sodobno ter kvalitetno. Omogočajo enostavno premikanje, zato je vsaka sprememba lahko opravljena v nekaj pičlih sekundah. Masivna lesena konstrukcija, v kombinaciji z udobnim sediščem in trajno prevleko ne zahteva nobenega posebnega vzdrževanja in zagotavlja izjemno dolgo življenjsko dobo, naslon za roke pa zagotavlja tudi dodatni prostor za shranjevanje.

Vabljeni torej k sodelovanju v naši nagradni igri, kjer boste z nekaj sreče popolnoma brezplačno prejeli sedežno garnituro v vrednosti 1000 evrov!