Pomladna akcija s kodo POMLAD3

03.31.21. #Akcije
Koda pomlad3

Pomlad je pravi čas za izvedbo raznih večjih domačih projektov, predvsem popravil, vzdrževanja in nadgradnje. To pomeni, da boste gotovo potrebovali kar nekaj uporabne opreme, lahko tudi kakšne večje hišne sisteme in naprave. Da bi vam delo kar se da olajšali in razbremenili finančne stroške, vam ponujamo posebno pomladno darilo – promocijsko akcijo, ki vam s kodo POMLAD3 prinaša dodaten popust na ugodne cene v naši ponudbi!

Najbolje bodo popust izkoristili tisti, ki se v tem času pripravljajo na večje projekte. Najboljši primer je kar gradnja hiše, seveda pa se v tem času opravljajo tudi kakšne večje prenove in nadgradnje. Pogosto se pripravljamo na poletje in na aktivnosti, ki jih bomo opravljali preko toplejšega dela leta – to vključuje izdelavo in vzdrževanje terase, vrtnih površin, balkonov in podobno. Marsikaj pa je treba postoriti tudi v notranjosti, kjer je napočil čas za spomladansko čiščenje in osvežitev podobe doma pred poletjem. V vseh teh situacijah boste potrebovali nekaj dodatnih pripomočkov, ki bodo zelo koristni, zato se vsekakor splača izkoristiti dodatni spomladanski popust.

Nujni projekti v spomladanskem času

Promocijsko kodo POMLAD3 bodo gotovo znali izkoristiti tisti, ki dobro skrbijo za dobrobit svojega stanovanja in so pripravljeni nekaj vložiti tudi v visoko kakovost bivanja. Ti stanovalci ne bodo pozabili na nujna opravila, ki nas v domači hiši in okolici čakajo v spomladanskem času.

Predvsem je treba po dolgi zimi očistiti in preveriti opremo in površine, ki v zimskih mesecih niso bile toliko v uporabi. V nekaterih primerih gre za pravo zimsko spanje, včasih pa le za nekoliko manjši obseg uporabe. Spomladi pridejo v poštev vzdrževalna dela in popravila na praktično vseh kosih stanovanjske opreme in pohištva. Tudi tisti kosi, ki zahtevajo le minimalno vzdrževanje, pridejo na vrsto ravno v tem času. Seveda bo s tem nekaj več dela, a le tako lahko poskrbimo, da bo oprema brezhibno opravljala svoje delo preko celega leta in tudi na dolgi rok.

Ne pozabimo na generalno spomladansko čiščenje. Prostore stanovanja je treba dodobra očistiti in osvežiti, v poštev pride tudi preobrazba celotne podobe in občutka v stanovanju. Zime je konec, zato je treba zimsko opremo pospraviti, kar velja predvsem za garderobo, a tudi za dekoracijo in dodatke. Hitro lahko dosežemo zelo posrečene učinke!

Prav tako je treba že pravočasno pomisliti na urejanje zelenice in vrta – to so še posebej pomembna opravila, pri katerih ne želite sprejemati velikih kompromisov.

Nujna oprema za spomladanska opravila

Pri delu v stanovanju in okolici potrebujete raznovrstno opremo in druge izdelke, ki pri delu pomagajo oziroma omogočajo popravila in nadgradnje. Nekateri kosi so naravnost ključnega pomena, lahko so to tudi kakšni večji hišni sistemi. Še pogosteje pa pridejo v poštev dodatki za dom, tudi kakšni drobni kosi ali pa potrošni material. Sproti boste opazili, kaj vse bi vam prišlo prav – pri čiščenju in vzdrževanju hitro opazimo pomanjkljivosti, ki jih je mogoče brez težav odpraviti, če imamo pri roki pravo opremo. Ti izdelki bodo s promocijsko kodo POMLAD3 zdaj še ugodnejši, torej pri spomladanskih opravilih ne bo več izgovorov!