Sestavljive sedežne garniture Matacao v trgovini eMundia

12.02.16. #Članki
Sedežna garnitura

Opremljate vaše stanovanje oz. ga prenavljate? Potrebujete novo sedežno garnituro? Želite, da bi le-ta bila udobna ter kvalitetna, hkrati pa bi ne bila enaka kot vse ostale? Potem si oglejte ponudbo trgovine eMundia. Tam boste na enem mestu našli odlično ponudbo sedežnih garnitur Matacao, ki slovijo po svoji funkcionalnosti, prilagodljivosti ter modernem izgledu.


Zakaj je vsaka sedežna garnitura Matacao posebna? Ker jo enostavno sestavite kar sami! Sestavljena je iz več različnih delov – natančneje iz več naslonjačev, blazin ter podpor za hrbet ter roke. Tako lahko obliko garniture popolnoma prilagodite potrebam vašega prostora, pa tudi namembnosti. Obliko lahko na primer preoblikujete iz kotne v trosed, dvosed ali celo več enosedov, pa tudi v udobno posteljo. Prav zaradi svoje posebne oblike ter modularnosti, je sedežna garnitura Matacao lahko vsak dan nekaj novega – enkrat ležišče za sproščanje, spet drugič pa je lahko vsak njen element samostojni kos pohištva v različnih prostorih. Sicer imate na voljo tudi več različnih barv, tako da boste sedežno garnituro lahko tudi barvno uskladili z estetiko prostora.

Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo ter izberete garnituro za vaše potrebe. Za vsako vprašanje v zvezi z našimi produkti ter storitvami pa smo vam na voljo tudi preko telefonske številke ter elektronskega naslova.

Zakaj namesto klasične izbrati sestavljivo sedežno garnituro?

Ena izmed največjih naložb, ki jo boste storili z vidika pohištva, je investicija v kakovostno in udobno sedežno garnituro. Tovrstni kosi pohištva so običajno nekoliko dražji, zavzamejo  pa tudi precej veliko prostora. Tako v prostor vnesejo nov stil, nekaj barve ter nove oblike. Predstavljajo prostor, kjer boste tako sami, kot z družino preživljali zelo velik del prostega časa. Ravno zato je pred nakupom potrebno dobro premisliti, kakšen bo namen vaše sedežne garniture.

sedežna garnitura

Odkrito se vprašajte, ali bo garnitura namenjena gledanju televizije, dremanju, branju knjig ali pa bo morda predstavljala tudi pomožno ležišče za prijatelje vaših otrok. Pred nakupom se prepričajte tudi, da bo vaša garnitura trajna – zagotovo si ne želite kupovati nove vsaki dve leti.

Odlične sestavljive garniture Matacao so zelo trajne, saj bodo zdržale tudi čez 25 let. Nudijo vam nešteto različnih opcij postavitve, ki so odvisne le od vaših osebnih želj ter potreb. Prilagajajo se vsem vašim potrebam, saj jih lahko uredite v klasično kotno postavitev, dvosed, enosed ter celo v posteljo. Izbirate lahko med več različnimi elementi, iz katerih boste sestavili svojo sanjsko sedežno garnituro. Na voljo so udobni sedalni elementi različnih dimenzij, sestavljeni iz trajne, večslojne konstrukcije, funkcionalna naslonjala za roke ter blazine različnih oblik. Nakup sestavljive garniture vam bo omogočil vsestransko povezavo med vsemi izbranimi elementi.

Pod vsakim sedalnim elementom se nahaja tudi velikodušen prostor za shranjevanje, kamor boste lahko pospravili nujne stvari, za katere še nimate posebnega prostora. Na sedišču ter blazinah je mogoče enostavno odstraniti prevleke ter jih oprati, kar je seveda zelo funkcionalno, saj ne boste rabili kupovati novih prevlek, ki bi ščitile vašo garnituro. Če imate otroke ali domače živali so tovrstne sedežne garniture torej popolne za vas!

Sestavljiva garnitura bo kot nalašč za vas tudi v primeru, da radi svoje pohištvo večkrat reorganizirate ter tako dosežete popolnoma svež izgled vašega stanovanja.

Napake, ki jih lahko storite ob nakupu sedežne garniture

Če pred nakupom ne izmerite prostora, kjer bo garnitura stala, pa tudi garniture same, se vam lahko kaj hitro zgodi, da bo le-ta za vaš prostor prevelika ali premajhna. Prostor tako ne bo optimalno izkoriščen, kar pomeni, da vam ne bo nudil maksimalnega udobja bivanja. V najslabšem primeru se vam lahko zgodi tudi to, da sedežne garniture ne bo mogoče spraviti po stopnicah ali hodniku do same sobe. Zato pred nakupom izmerite tudi prostore (ali okna) skozi katere boste pohištvo prinesli v stanovanje. Na tem mestu imajo sestavljive sedežne garniture ogromno prednost – v prostor jih lahko prinesete po delih, brez napora, popolnoma enostavno. Ker jih lahko sestavljate v poljubne oblike, od enosedov do postelj, bo z njihovo pomočjo vaše udobje maksimalno. Nemogoče je namreč, da bi morda izbrali garnituro napačne velikosti.

Naslednja napaka, ki jo lahko storite je, da kupite garnituro, ki se ne sklada s stilsko ureditvijo vašega prostora. Estetski namen sedežne garniture je, da koordinira stil, oz. da je skladna s stilom preostalega pohištva, ki se nahaja v sobi. V vsakem domovanju prevladuje določen estetski stil, zato lahko z napačno izbiro sedežne garniture močno spremenite izgled prostora (v negativnem smislu seveda). Izbira sestavljive sedežne garniture vas bo rešila tudi te nadloge. Ker so na voljo v najrazličnejših barvah, jo je mogoče popolnoma prilagoditi osrednji barvi vaših sten, pohištva ali dodatkov, zaradi svoje brezčasne elegance ter kakovostne tkanine pa se bo skladala z vsakim stanovanjem. Sestavljivi elementi bodo omogočili, da se bo njena oblika zlila skupaj s prostorom.

Največja napaka, ki jo lahko storite pri nakupu sedežne garniture je, da izberete zofo, ki ni kakovostna. Seveda je naravno, da si pred nakupom vsakega kosa pohištva zastavite tudi najvišjo ceno, ki ste jo pripravljeni odšteti, vsekakor pa se njen račun ne odpovejte kvaliteti ter z njo povezana trajnost, dolga življenjska doba, funkcionalnost ter udobje. Saj je udobje pravzaprav končni namen vsake garniture, ali ne?