Spoznajte se z vrhunskim kopalniškim pohištvom Kolpa San

10.09.20.
Kopalniško pohištvo Kolpa San

Kolpa San, slovenski proizvajalec z razvejano prodajno mrežo po vsej Evropi, izdeluje kakovostno in trajnostno kopalniško pohištvo, ki ustreza evropskim standardom izdelave, pri čemer uporabljajo le materiale evropskih proizvajalcev z ustreznimi certifikati. Poleg kakovosti Kolpa San kopalniško pohištvo odlikuje tudi estetska dovršenost in veliko prostora za shranjevanje različnih potrebščin.

V spletni trgovini eMundia so na voljo različne kolekcije in modeli kopalniškega pohištva Kolpa San. Izbirate lahko med standardnimi kolekcijami ali sestavite kopalnico po vašem okusu z različnimi kosi pohištva in dodatkov. Prav tako lahko izbirate med različnimi barvnimi izvedbami, osvetljavami in ogledali ter dimenzijami stenskih omaric in kopalniškega bloka. Ob naročilu vam nudimo tudi možnost obročnega odplačevanja na 36 obrokov.

Funkcionalne prednosti – zapiranje predalov, osvetlitev in drugo

Poleg izjemne kakovosti uporabljenih materialov, ki skrbijo za dolgo življenjsko dobo in enostavnost vzdrževanja in čiščenja, je pri uporabi kopalniškega pohištva pomembna tudi funkcionalnost, ki se pri pohištvenih elementih Kolpa San odraža v mehkih zapiranjih predalov, odpiranju vrat omaric na potisk, prostornih predalih, v katere je mogoče shraniti vse kozmetične pripomočke in druge potrebščine, ter v ogledalih z LED osvetlitvijo, ki zagotavljajo dodatno svetlobo.



Funkcionalnost kopalniškemu pohištvu daje tudi regulacija osvetlitve na ogledalu, pri čemer je mogoče enostavno prižgati luči in regulirati njihovo intenziteto svetlobe. Odločite se lahko tudi za ogledala z notranjim osvetljevanjem, ki imajo vgrajen digitalni vmesnik, zato jih je mogoče prižgati in regulirati samo z dotikom.

Estetska dovršenost za vse okuse in sloge

Kopalniško pohištvo Kolpa San je na voljo v številnih kolekcijah, ki se med seboj razlikujejo tudi po slogih, oblikah elementov in drugimi detajlih. Kopalniško pohištvo ima lahko vsestranski dizajn, ki zadovolji vse okuse, lahko pa izberete tudi bolj moderne kolekcije z minimalistični linijami in čistimi robovi. Inovativni dizajni zajemajo tudi geometrično skladne pohištvene elemente, minimalistično sodobno eleganco, funkcionalnost v prepletu s prestižnimi zaključnimi detajli ter dopolnitev s kovinskimi mat ročaji.

Prilagodljivi sklopi kopalniškega pohištva

Pri naročilu kopalniškega pohištva Kolpa San se lahko odločite za celotno kolekcijo, ki vključuje določene elemente. Pri tem lahko naročite vse elemente ali pa jih spreminjate, dodajate in poljubno kombinirate. S prilagodljivimi sklopi boste lahko opremili celotno kopalnico, ne glede na dimenzije. Cena celotnega modela kopalnice je sestavljena iz vsakega pohištvenega kosa posebej in dodatkov.

Dodatke, kot je organizator predala, kozmetični koš za spodnje predale, koš za perilo za omarice, nogice za omarice, LED svetilka za toaletno omarico in drugo, lahko dokupite kadarkoli želite, saj ustrezajo dimenzijam pohištvenih elementov.

Sicer pa med osnovne kose pohištva Kolpa San spadajo omarice z ogledalnimi ali navadnimi vrati, omarice z umivalnikom, steklene poličke z nosilci, ogledala z razsvetljavo oziroma z integriranimi svetili in drugo. Dokupite lahko tudi samostojni umivalnik, tuš kad in kabino, kad in drugo. Sanitarno opremo za kopalnice tudi proizvaja Kolpa San.

Izbira barv, front, obodov in luči

Ob izbiri pohištvenih elementov iz določene Kolpa San kolekcije, lahko kopalniško pohištvo prilagodite vašim željam in okusu, saj lahko za pohištvene elemente izberete barvo oziroma barvno nianso, ki je na voljo za izbiro v določenem modelu. Prav tako lahko izbirate med različnimi frontami, ki so na primer lahko izdelane iz lesa, oplaščene s pvc folijo, lakirane in drugo.

Tako lahko kopalniško pohištvo obogatite tudi z izbranimi obodi, ki so lahko izdelani iz oplemenitene iverne plošče, trpežnega lesa ali pa iz antracita v poljubni barvi. Pri lučeh pa lahko izbirate med energijsko varčnimi žarnicami, LED svetili in drugo.