Top peč za pizzo, ki jo enostavno morate preizkusiti!

09.21.20.
Peč za pizzo

Naredite odlično pico kar na domači terasi, vrtu ali verandi. Ne glede na to, ali raje pečete na drva, s paleti, ogljem ali plinom, boste v ponudbi blagovne znamke Ooni našli peč za pizzo, ki bo zadovoljila vaše potrebe, saj izdelki nudijo prilagodljivost pečenja z različnimi gorivi. Poleg pice lahko v peči pripravite tudi ribe, pečeno zelenjavo, zrezke in celo svež kruh.

V spletni trgovini eMundia nudimo različne modele Ooni peči za pico, kot je Fyra, Koda, Koda 16, Karu in Pro model. Peči blagovne znamke Ooni odlikuje zelo visoka toplota, saj peč doseže 500 stopinj Celzija v kratkem času, zato lahko pico s hrustljavo skorjo in dobro stopljenim sirom spečete v samo eni minuti.

Prenosna in kompaktna peč na drva Fyra

Prednost Frya krušne peči za pizzo je v tem, da ima samo deset kilogramov in jo lahko zlahka vzamete povsod s seboj. Ni vam je potrebno sestavljati, saj le zložite in ponovno razprete nogice in dimnik. Peč Frya je zasnovana za optimalno zadrževanje toplote, kar v kombinaciji z naravno učinkovitostjo drv ali peletov nudi izjemno kuharsko izkušnjo, daljši čas gorenja in minimalne odpadke energije. Krušna peč se do 500° C segreje le v 15 minutah, pizzo pa bo pripravljena že v 60 sekundah.

peč za pizzo

Karu peč za pizzo z močnim plamenom gorenja

Prenosna in kompaktna Karu krušna peč blagovne znamke Ooni je v ohišju izdelana iz estetskega nerjavečega jekla, ki je dodatno izolirano s keramičnimi vlakni. S pomočjo pravega lesa ali oglja lahko le v 60 sekundah spečete pico na kakovostnem in trpežnem kamnu za pečenje, ki je izdelan iz kordierita. Krušna peč je tudi združljiva s plinom, pri čemer potrebujete le priključek za plinski gorilnik. Po meri oblikovan pladenj za gorivo povečuje pretok zraka in poskrbi za močan plamen gorenja.

Pro krušna peč z dodanim termometrom na steklenih vratih

Ooni Pro krušna peč na drva, pelete ali plin nudi odlično kuharsko izkušnjo, saj je primerna tako za peko pic kot za peko vseh vrst mesa, kruha, morske hrane in zelenjave. Zaradi večje velikosti kamna za peko in vhodne odprtine lahko v njej pripravite nekoliko večje pizze v premeru 40 cm. Dodan termometer na steklenih vratih vam omogoča, da lahko prilagodite temperaturo pečenja, pri čemer se toplota regulira z dvojnim nadzorom pretoka zraka.

Koda in Koda 16 plinska peč za pizzo nudi enostavno pečenje

Ooni modela Koda in Koda 16 v prenosnem dizajnu sta zasnovana za preprosto in hitro pečenje pic, zelenjave, mesa in kruha. Enostavno odprite zložljive noge, vstavite kamnito ploščo za peko in povežite plinsko cev na peči z jeklenko. Pri modelu Koda lahko le s pritiskom na gumb segrejete kamen za pečenje, kar ne bo ustvarilo dima, a hkrati boste lahko izkoristili vse prednosti pečenja, ki jih nudijo krušne peči na drva.

Peč Koda, ki ima ohišje izdelano iz hladno valjanega karbonskega jekla, ima vgrajen sistem, ki omogoča samodejni izklop dovoda plina, v primeru, če se plamen v peči ugasne. Model peči za pico Koda 16 z inovativnim L plinskim gorilnikom ima širšo vhodno odprtino in večjo ploščo za pečenje, zato lahko v njej pečete večje pizze v premeru v 40 cm.

Številni dodatki in pripomočki za krušne peči Ooni

V spletni trgovini eMundia lahko izbirate med številnimi pripomočki in dodatki za pečenje. Pripomočke tudi proizvaja blagovna znamka Ooni, kar vam nudi neprecenljivo izkušnjo. V ponudbi lahko najdete:

  • Podstavek/miza za peč
  • Torba za prenosne peči
  • Aluminijev ali leseni lopar za obračanje pizz
  • Zaščitne prevleke za peč
  • Plinski gorilec
  • Kamen za pečenje iz kordierita
  • Rezilo za rezanje pice
  • Litoželezna ponev
  • Krtača za čiščenje krušne peči