Najboljša toplotna črpalka zrak voda vas čaka v eMundii!

06.18.16. #Članki
Toplotna črpalka zrak voda

Prenavljate svoj ogrevalni sistem in ne veste, za kakšen artikel bi se odločili? V spletni trgovini eMundia vam priporočamo nakup naših toplotnih črpalk zrak voda, ki bodo zadovoljile vaše potrebe po ogrevanju vašega stanovanja in celo pri oskrbi s stoplo sanitarno vodo, v vročih mesecih pa bodo uspešno nadomeščale klimatsko napravo. Če se odločite za našo toplotno črpalko zrak voda, vam zagotavljamo, da vas ta ne bo razočarala.


 

V spletni trgovini e-Mundia.si vam na izbiro ponujamo dve vrsti toplotnih črpalk:

 

 

           OGREVALNE TOPLOTNE ČRPALKE

 

         SANITARNE TOPLOTNE ČRPALKE

 

 

 

Kdaj lahko uporabljate toplotno črpalko zrak voda?

Nakup toplotne črpalke zrak voda je še posebej priporočljiv v primerih, ko v bližini svojega doma nimate na voljo ne vodnega vira za toplotno črpalko voda voda, ne dovolj zemlje za montažo toplotne črpalke zemlja voda. Toplotna črpalka zrak voda je cenovno najbolj ugodna izmed vseh treh opcij.

Toplotna črpalka zrak voda se najbolje obnese v stanovanjih, ki imajo manj kot 200 kvadratnih metrov talne površine in običajno izolacijo, dobro pa deluje tudi v primeru večjih stavb z majhnimi izgubami toplotne energije.

Toplotne črpalke zrak voda, ki jih lahko najdete v ponudbi v naši spletni trgovini in v obeh naših fizičnih poslovalnicah, so znamke LG, ki se ponaša z enimi izmed najboljših toplotnih črpalk. Črpalke so visoke kvalitete in imajo visoke energijske izkoristke ter so zelo energijsko učinkovite.

Toplotna črpalka zrak voda je eden od mnogih načinov ogrevanja in hlajenja in nikakor ni edina naprava, ki vas lahko greje v mesecih, ko se temperature spustijo neprijetno nizko ali vas ohladi, ko vam je vroče. V spletni trgovini eMundia vam poleg toplotnih črpalk zrak voda nudimo tudi druge vrste toplotnih črpalk, najrazličnejše kamine, kotle, radiatorje, bojlerje in mnoge druge artikle, ki vam bodo pomagali, da vas v hladnih dneh ne bo zeblo.

Nekaj nasvetov za boljše delovanje

Če imate doma toplotno črpalko, ki vaše stanovanje greje ali hladi, je dobro, da upoštevate nekaj nasvetov, da bo vaša črpalka kar najbolje delovala.

Usmerite zrak – topel zrak iz toplotne črpalke bo imel največji učinek, če ga boste usmerili proti tlom, obratno pa vas bo hladen zrak najbolje hladil, če bo usmerjen višje. Previdni bodite, da črpalka, še posebej, ko iz nje piha hladen zrak, ne bo usmerjen neposredno v vas, saj lahko to pripelje do zdravstvenih težav. Prav tako se izogibajte usmerjanju črpalke v vaš delovni prostor, v upanju, da se boste tako bolje ogreli ali ohladili in lažje delali. Poleg že omenjenih zdravstvenih težav, ki jih to prinese, vam bo zrak razpihal papirje.

Odprite vrata – povečajte prostor, ki ga vaša črpalka greje ali hladi, s tem, da na stežaj odprete vrata v stanovanju. Zrak bo tako zakrožil po celotnem stanovanju in ne bo vam potrebno ogrevati ali hladiti vsakega prostora posebej.

Očistite filtre – filtri za prah v toplotnih črpalkah se radi zamašijo s prahom, to pa močno oslabi njihovo delovanje. Filter na svoji toplotni črpalki redno čistite s sesalcem ali pa ga spirajte in ga vsakič dodobra posušite, preden ga namestite nazaj na črpalko. Tako boste maksimizirali grelno ali hladilno funkcijo vaše toplotne črpalke in ne boste po nepotrebnem izgubljali na energiji.

Preko spleta ali v kateri izmed naših poslovalnic

Spletna trgovina eMundia je morda res v prvi vrsti spletna trgovina, vendar pa je razmišljanje dostopna le preko spletne strani. Oglasite se lahko tudi v kateri izmed naših dveh poslovalnic, ki se nahajata v Ajdovščini in v Novi Gorici in si tam pobliže ogledate vse odlične produkte najrazličnejših znamk, ki vam jih ponujamo in med katerimi so, seveda, tudi toplotne črpalke zrak voda. Prav tako v naši poslovalnici lahko pridete prevzet artikle, ki ste jih naročili preko naše spletne trgovine, ki je dostopna na spletnem naslovu eMundia.si.

Kar dva tedna garancije brez kakršnih koli vprašanj!

Če boste iz kakršnega koli razloga ugotovili, da je bila vaša nova toplotna črpalka zrak voda zgrešen nakup ali da za vas ne bo mogla opravljati funkcije, ki naj bi jo opravljala, torej skrbeti, da vam bo toplo in da boste imeli vedno na voljo toplo sanitarno vodo, nas v roku dveh tednov obvestite, da želite artikel, ki ste ga kupili, vrniti, nato pa ga v roku naslednjih 14 dni tudi pripeljite v eno izmed naših poslovalnic. Pri tem vam ni potrebno skrbeti, da bi vam postavljali nadležna vprašanja. Kakršenkoli je že bil vaš razlog, da želite svoj kupljeni izdelek vrniti, vam ne bomo postavljali nikakršnih nerodnih vprašanj, temveč bomo artikel brez besed in vprašanj sprejeli nazaj. Izdelek mora biti v prvotni embalaži, neodprt in nepoškodovan. Kot že rečeno, ga lahko pripeljete v katero izmed naših fizičnih poslovalnic, ali pa ga pošljete nazaj po pošti, v tem primeru pa vi krijete stroške pošiljanja.

Vrhunska kakovost in ugodne cene pa niso edino, kar nam daje prednost pred drugimi trgovinami, tako spletnimi kot fizičnimi. Pri nekaterih izdelkih, med katerimi so tudi toplotne črpalke zrak voda, lahko vidite oznako BREZPLAČNA DOSTAVA, ki pomeni točno to – da vam bomo izdelek dostavili na dom, s tem pa vi kot kupec ne boste imeli prav nikakršnih dodatnih stroškov. Prav tako ste ob nakupu toplotne črpalke zrak voda ali katere koli druge toplotne črpalke in tudi nekaterih drugih izdelkov upravičeni do montaže po izjemno ugodnih cenah. Naši monterji se bodo oglasili pri vas in vaša nova toplotna črpalka zrak voda bo na vaš ogrevalni sistem priklopljena v zelo kratkem času. Samo za vas kot za našo stranko bomo izvajali tudi redna servisiranja in vzdrževanja, če se vam karkoli pri vašem izdelku okvari, pa vam bomo po ugodni ceni priskrbeli tudi rezervne dele.

Obiščite nas v spletni trgovini eMundia ali v kateri od naših dveh fizičnih poslovalnic v Ajdovščini in Novi Gorici in si privoščite najboljšo toplotno črpalko zrak voda, kar jih je na tržišču.