Umivalnik z omarico je idealna rešitev za majhne kopalnice

04.09.20.
Umivalnik z omarico

Pohištvo in drugo opremo za dom si moramo izbirati v prvi vrsti glede na to, kaj potrebujemo, kaj spada v naš prostor in kaj nam je všeč. Seveda moramo upoštevati tudi velikost prostora, v katerega želimo postavljati opremo. Mnogim se zatakne ob opremljanju majhnih prostorov in naredijo marsikatero napako, zaradi katere je prostor videti še manjši. Še posebej so tu na udaru kopalnice. Kos, ki lahko majhno kopalnico optično poveča in ki na enem mestu nudi skoraj vse, kar potrebujete v kopalnici, je umivalnik z omarico.

Shramba, umivanje, urejanje – umivalnik z omarico ponuja vse troje v enem.

Ena izmed prednosti umivalnika z omarico je, da v majhen prostor vnese dodaten element shranjevanja, ki ga pri drugih umivalnikih (recimo tistih, ki stojijo na pedestalu) ni. Minimalističen, enovit izgled, ki, če ga izberemo kot temo celotnega prostora, pa tega optično poveča in tako majhno kopalnico iz prenatrpanega prostora, ki prej prispeva k stresu, kot ga odpravlja, spremeni v miniaturno oazo sprostitve.

Umivalnik z omarico lahko dobite v različnih oblikah.

V trgovini eMundia so vam na voljo umivalniki z omarico različnih variant. Za majhne kopalnice pridejo v poštev ožji umivalniki in omarice, za večje širše ali celo takšne z dvema umivalnikoma, ki omogočata, da si roke, zobe … umivata dve osebi hkrati. Nekaj takšnih umivalnikov z omarico je na voljo tudi v kompletu s stenskim ogledalom, pri nekaterih pa so omarica, umivalnik in ogledalo v enem kosu – to imenujemo kopalniški sestav.

Še posebej so kopalniški sestavi z omarico pod umivalnikom in na strani ogledala primerni za majhne kopalnice, saj v enem kosu ponujajo vse, kar v kopalnici potrebujemo – prostor, kamor bomo pospravili vse stvari, ki jih želimo v kopalnici imeti na dosegu roke, mesto za umivanje rok in drugo osnovno higieno ter ogledalo, kamor se bomo lahko pogledali ob jutranjem urejanju. Le še stranišče in kopalna kad ali kabina za tuširanje, pa imamo popolnoma opremljeno in funkcionalno, pa čeprav majhno kopalnico.

Opremite si kopalnico po svojih željah in okusu – dva namiga za ljubiteljske notranje oblikovalce

Prednost sestava za majhno kopalnico je tudi v tem, da notranji oblikovalci priporočajo, da v majhen prostor vnesemo manj večjih kosov kot več manjših, saj bo z mnogo majhnimi delčki in kosi pohištva majhen prostor po nepotrebnem videti še manjši in še bolj natrpan, kot je v resnici. Izberite gladke, minimalistične linije, ki se bodo zlile v prostor.

Če se na neki točki naveličate videza svoje kopalnice, lahko umivalnik z omarico oziroma kopalniški sestav zlahka popestrite tako, da mu zamenjate ročaje, nekatere pa lahko z uporabo primerne barve celo prebarvate in tako kosu in celotni kopalnici date čisto novo podobo.

V trgovini eMundia ponujamo obročno odplačevanje, s katerim vam želimo pomagati, da si resnično izberete kos, ki vam bo všeč in bo ustrezal vašemu prostoru, brez da bi pri tem morali preveliko pozornost posvečati finančnim omejitvam. Obiščite našo spletno stran in poiščite umivalnik z omarico, ki bo ustrezal vam, vašemu okusu in prostoru, kamor ga boste postavili. Kaj kmalu boste ugotovili, da je bil nakup res dobra odločitev, ki je ne boste obžalovali.