Umivalniki Kolpa San so odlična izbira za edinstveno in moderno kopalnico

05.28.20.
Umivalniki Kolpa San

Če opremljate ali prenavljate kopalnico in želite v prostor vnesti pridih svežine, nekaj drznega in nevsakdanjega, so najboljša izbira za vas umivalniki Kolpa San. Zaradi svoje izvirne vizualne zasnove so prava ideja za vse, ki bi radi kopalnico opremili v minimalističnem in futurističnem stilu, poleg tega pa se ponašajo tudi s kakovostno izdelavo, kar pomeni, da vam bodo dolgo in dobro služili.

Se strinjate, da je umivalnik eden najpomembnejših delov kopalniške opreme? Morda umivalnikom, na katere ste naleteli v kopalnicah po svetu, do zdaj niste posvečali posebne pozornosti, a skrajni čas je, da se to spremeni, še posebej, če kupujete umivalnik za svojo kopalnico. Morda ste dobili vtis, da oblika in videz umivalnika ob vseh večjih kosih pohištva, ki običajno dominirajo v kopalnici, nista tako zelo pomembna, a to ne drži, saj lahko že majhen detajl ob pravilni izbiri naredi kopalnico čudovito, ob napačni izbiri pa ustvari občutek, da v prostoru nekaj ni tako, kot bi moralo biti.

umivalniki kolpa sanKopalniški umivalnik je ena prvih »postaj«, ki jih obiščemo takoj zjutraj, ko se zbudimo, in ena zadnjih, kjer se ustavimo, tik preden se odpravimo v posteljo. Neizpodbitno dejstvo je, da pri umivalniku v kopalnici preživimo dobršen del svojega življenja – naj bo, ko se urejamo pred ogledalom, si umivamo zobe, umivamo roke … zato je res pomembno, da svojo kopalnico opremimo z umivalnikom, ki nam bo ustrezal tako vizualno kot funkcionalno. Ljubitelji vsega minimalističnega in modernega boste navdušeni nad umivalniki Kolpa San, ravno tako kot tisti, ki vam ustrezajo ravne linije in klasična bela barva.

Prostostoječi umivalniki Kolpa San imajo svojstven stil.

Nemogoče je zanikati, da imajo umivalniki, ki lahko prosto stojijo kjerkoli v prostoru, prav poseben izgled. Umivalniki Kolpa San se ponašajo z edinstvenim in elegantnim dizajnom, ki bolj kot na klasičen umivalnik spominja na umetniško skulpturo, hkrati pa še vedno opravljajo vse funkcije, ki pritičejo umivalnikom. Prostostoječi umivalnik v kopalnici zaradi svojega zanimivega dizajna poskrbi, da je ta videti nekoliko večja, kot pa je v resnici, saj se zaradi svojih ravnih linij in minimalističnega videza čudovito zlije z okolico, a to nikakor ne pomeni, da se vanjo skrije. Poleg tega večina ljudi, ko iščejo umivalnik za v svojo kopalnico, še vedno najraje izbere enega izmed tistih, ki se montirajo na steno. Zaradi tega bo vaša kopalnica, v kateri bo stal prostostoječi umivalnik Kolpa San, zagotovo izstopala med njimi.

Umivalniki Kolpa San so narejeni iz kakovostnih materialov, to pa jim zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Gladka površina brez nepotrebnih zarez in utorov, kjer bi se lahko nabirala raznorazna umazanija, pomeni, da boste umivalnik lahko enostavno čistili in drugače vzdrževali. Z umivalnikom, ki ga boste lahko uporabljali leta in leta, boste seveda dolgoročno prihranili precej denarja (prihranili pa si boste tudi precej dela), saj njegova trajnost pomeni, da ga ne boste kmalu zamenjali, njegov čudovit videz pa bo poskrbel, da si menjave v resnici sploh ne boste želeli.

kopla san umivalnik

V trgovini eMundia so umivalniki Kolpa San na voljo v različnih dimenzijah, tako da si lahko ne glede na to, ali imate v svojem domu majhno ali veliko kopalnico, izberete takšnega, ki bo ustrezal prostoru. Ravno tako so umivalniki Kolpa San na voljo v več različnih dizajnih, tako da ustrezajo vsakemu okusu.

Umivalniki Kolpa San pa niso odlična izbira le zaradi svojega zanimivega dizajna in dolge življenjske dobe. V trgovini eMundia so vam umivalniki Kolpa San na voljo z obročnim odplačevanjem, tako da nakup ne bo preveč posegel v vašo vsakdanjo finančno situacijo. Z nakupom katerega koli Kolpa Sanovega umivalnika v naši ponudbi pa boste pridobili tudi določeno število točk, ki jih boste lahko nato zamenjali za popuste pri prihodnjih nakupih.

Z umivalnikom Kolpa San boste torej po ugodni ceni pridobili umetniški kos, ki bo postal zvezda vsake kopalnice, po katerem vas bodo spraševali vsi vaši gostje in v katerem si boste lahko tako kot v vsakem drugem umivalniku umili zobe ali roke – z dodano vrednostjo, da boste to počeli v prisotnosti nečesa čudovitega.

Zdaj, ko veste, da se vam bo nakup zagotovo izplačal, si oglejte našo ponudbo in si še danes izberite svoj umivalnik Kolpa San.