Vgradni pomivalni stroj 45 cm – idealna rešitev za majhne kuhinje

04.08.20.
Vgradni pomivalni stroj 45 cm

Pomivalni stroji, za katere je nekdaj veljalo, da so luksuzna dobrina, so danes postali gospodinjski pripomoček, brez katerega v zaposlenem vsakdanu ne zmoremo več. Modelov je mnogo, razlikujejo se glede na zmogljivost, energijski razred, ceno, namestitev in velikost. Marsikdo se v svojem stanovanju sooča s pomanjkanjem prostora, zato priporočamo nakup vgradnega pomivalnega stroja manjših dimenzij, ki je odličen za majhno kuhinjo.

V svojo kuhinjo namestite vgradni pomivalni stroj – 45 cm povsem zadošča za par ali majhno gospodinjstvo.

Velikost pomivalnega stroja morate seveda izbirati tudi glede na to, koliko posode dejansko na dan umažete. Vgradni pomivalni stroj 45 cm povsem zadostuje za potrebe para ali majhne družine.

Vgradni pomivalni stroj 45 cm za majhen prostor ni idealen samo zaradi svojih dimenzij. Ker namestimo pod že obstoječo delovno površino, se zlije s kuhinjo in ne izstopa – enovit, minimalističen slog pa majhen prostor optično poveča. Lahko se odločite tudi za integrirani oziroma popolnoma vgrajen pomivalni stroj, pri katerem je upravljalna plošča skrita na zgornjem delu vrat in lahko do nje dostopate le tako, da odprete pomivalni stroj, na njegova vrata pa namestite vrata in ročaj, ki se ujema z videzom preostale kuhinje.

Po svoj pomivalni stroj 45 cm pridite v spletno trgovino eMundia

Pomivalni stroj 45 cm kljub svoji majhnosti predstavlja za prenašanje še vseeno predstavlja kar velik zalogaj. A brez skrbi, če boste svoj pomivalni stroj naročili v trgovini eMundia, vam ga bo izbrana poštna služba dostavila na dom. Pomivalne stroje v eMundii odlikujejo visok energetski razred, zmerna cena in tudi možnost plačila na obroke. Kakovostni pomivalni stroji za vsako kuhinjo in vsak žep so le nekaj klikov oddaljeni od vas.

Kako poskrbeti za optimalno delovanje pomivalnega stroja?

Tako, v spletni trgovini eMundia ste si izbrali idealen vgradni pomivalni stroj za vas in ga že namestili v kuhinjo. Da vam bo čim dlje in čim bolje služil, smo vam pripravili nekaj kratkih nasvetov za pravilno delovanje.

Zmanjšajte negativne učinke trde vode s soljo za pomivalni stroj. Trda voda ima večjo vsebnost mineralov kot mehka. Trda voda na posodi in priboru ne pušča le na pogled neprijetnih belih ostankov, ampak povzroči tudi nalaganje mineralov na notranjih površinah v vašem pomivalnem stroju, kar lahko privede do rjavenja in morebitnih okvar različnih njegovih delov.

Izberite ustrezne programe in možnosti. Tako kot pralni stroji imajo tudi pomivalni stroji različne programe in možnosti, primerne za različne potrebe pranja. Glede na to, kako umazano posodo želite oprati, lahko pomivalni stroj nastavite tako, da pere krajši čas, bolj posuši posodo … Vedno preverite priročnik za podrobna navodila.

Pazite, kako zlagate posodo. Ko zlagate posodo v pomivalni stroj, naj bo vedno postavljena na glavo, tako da voda odteče s površine. Pazite, da se površine različnih posod ne prekrivajo, saj na ta mesta curki vode ne morejo prodreti.

Še danes odklikajte v spletno trgovino eMundia in si izberite pomivalni stroj 45 cm (ali druge dimenzije), ki bo ustrezal vašemu prostoru in vam.