Vinske vitrine za najžlahtnejšo kapljico

08.07.16. #Članki
Vinske vitrine

Ste ljubitelj vina in mnogokrat gostite zabave, na katerih te alkoholne pijače ne primanjkuje? Imate radi žlahtno kapljico, a nimate vinske kleti, kamor bi jo lahko shranili? Rešitev za to težavo so vinske vitrine, kakršne vam ponujamo v spletni trgovini eMundia.


Vino mora biti, da razvije najžlahtnejši okus in, da karseda dolgo ostane pitno, ohlajeno na primerno temperaturo – to pravi ljubitelji in poznavalci kapljice dobro vedo. Ta potreba po primerni temperaturi je razlog, da tisti, ki želijo uživati v izbranih vinih, investirajo v prostore, kjer lahko skladiščijo svoje vino. Čeprav vinske kleti v mislih ljudi še vedno veljajo za najprimerneše mesto za spravljanje vina, so vinske vitrine pravzaprav primernejše za to nalogo – temperaturo v vitrinah namreč lahko natančno nadzorujete in vedno ostaja ista, ne glede na zunanje dejavnike. V vinskih vitrinah, ki so večconske, lahko vino hladite na dveh različnih temperaturah.

Vinske vitrine, kakršne so na voljo v spletni trgovini eMundia, so izdelki proizvajalcev Bosch, Dunavox in Winus, ki so med najboljšimi proizvajalci tovrstnih izdelkov.

Vinska vitrina za vsak dom

Vinske vitrine so v glavnem dveh različnih oblik. Prve, tiste bolj široke, so namenjene ljudem, ki imajo na tleh še dovolj prostora. Za prostorsko stisko še bolj primerne so tiste, ki so ozke, a visoke – sten običajno ne izkoristimo dovolj, zato bo takšna vinska vitrina našla svoj prostor še v tako majhnem stanovanju.vinske vitrine

Vinske vitrine, ki jih ponujamo v spletni trgovini eMundia, so izdelane iz kvalitetnih materialov, ki zagotavljajo vino, ohlajeno do popolnosti. So različnih dimenzij, tako da lahko pri nas najdete tudi vinsko vitrino, primerno za zelo majhno stanovanje. V naših vinskih vitrinah lahko hkrati hladite tudi to 36 steklenic vina naenkrat.

eMundia je najboljša za vas

Naročanje artiklov v spletni trgovini eMundia ima poleg izredno visoke kakovosti kupljenih izdelkov še številne druge prednosti:

Hitra dostava: Če je artikel, ki ste ga naročili, na zalogi v našem skladišču, ga bomo na pot k vam poslali še isti dan.

Brezplačna dostava: Določeni artikli, predstavljeni na naši spletni strani, imajo oznako “brezplačna dostava”, kar pomeni točno to – da z dostavo artikla ne boste imeli prav nobenih dodatnih stroškov.

Nizke cene: Izdelki, ki jih ponujamo, se že tako ali tako lahko ponašajo z izjemno ugodno ceno glede na svojo kakovost in funkcionalnost, samo za vas pa je zdaj marsi katera vinska vitrina na voljo po znižani ceni tudi do 15 odstotkov.

Ugodna oskrba: Bela tehnika in nekateri podobni izdelki, ki jih ponujamo v spletni trgovini eMundia, potrebujejo redno vzdrževanje – to vam po ugodnih cenah zagotavljamo pri nas, prav tako ugodno pa vam zagotavljamo tudi rezervne dele za nekatere izmed izdelkov, ki jih lahko kupite pri nas, in njihovo zamenjavo.

Vračilo denarja brez vprašanj: Včasih se pač zgodi, da naročite izdelek, za katerega kasneje ugotovite, da vam ne služi tako, kot ste mislili, da vam bo. V eMundii to popolnoma razumemo in zato svojim strankam dovolimo, da v roku 30 dni od dneva nakupa vrnejo izdelek, če se zanj izkaže, da ni to, kar so si želeli. Vse, kar morate storiti, je, da nas v roku dveh tednov po nakupu obvestite, da bi izdelek želeli vrniti, nato pa ga v roku nadaljnjih dveh tednov tudi dejansko vrnete – kupnino vam bomo povrnili. Edini pogoj je, da je izdelek neodprt in nepoškodovan. Vračilo lahko izvedete po pošti, v tem primeru krijete poštnino, ali pa izdelek, ki ga želite vrniti, pripeljete v katero od naših fizičnih poslovalnic.

Fizične poslovalnice: V eMundii spoštujemo prav vse stranke in želimo, da se med nakupovanjem počutijo kar najbolje. Nekaterim bolj ustreza, da nakupujejo tako, da sedijo v najljubšem domačem naslanjaču in brskajo po spletu, spet drugi pa si ne morejo predstavljati, da bi kupili izdelek, ki ga niso prej videli in potipali. Takšne stranke so dobrodošle katero od naših dveh fizičnih poslovalnic, ki se nahajata v Ajdovščini in v Novi Gorici.

Ugoden odvoz: Zavedamo se časovne in prostorske stiske, ki jo ima marsikdo, zato vam v eMundii ponujamo odvoz starega aparata po ugodni ceni, pod pogojem, seveda, da pri nas vzamete nov aparat, ki ima isto funkcijo kot tisti, ki smo ga odpeljali – na primer, če se odločite za nakup vinske vitrine, doma pa vas že čaka stara, odslužena vinska vitrina, vam bomo to vitrino za malo denarja odpeljali, da boste lahko takoj pričeli z montažo nove.

Vinske vitrine, ki jih ponujamo v naših trgovinah, tako v spletni kot v fizični različici, se, kot ste lahko prebrali, ponašajo z visoko kvaliteto in tem, da vam bodo po nakupu dobro služile še kar precej let.

Vinska vitrina bo naredila uživanje v kozarčku žlahtne kapljice v družbi prijateljev in družine prijetnejše in enostavnejše. Vaša vinska vitrina bo najboljša, če se boste ponjo odpravili v eMundio ali pa jo naročili preko naše spletne trgovine. Obiščite nas in se prepričajte, da imamo najbolj pestro ponudbo vinskih vitrin. Veselo vas že pričakujemo.