Do najboljše vodne črpalke s trgovino eMundia

08.03.16. #Članki
Vodna črpalka

Ste se znašli v situaciji, ko morate kar naenkrat prečrpati velike količine vode? Morda je ta potreba zgolj v namene konjička in uživanja v prostem času, morda pa je zadeva precej bolj resna, v vsakem primeru brez vodne črpalke tega ne boste zmogli. Vodna črpalka vam bo pomagala pri praznjenju bazena ali greznice. Po ugodnih cenah jih ponujamo v spletni trgovini eMundia.


V spletni trgovini e-Mundia.si vam na izbiro ponujamo več vrst vodnih črpalk:

 

POTOPNE ČRPALKE

potopne črpalke

PRETOČNE ČRPALKE

pretočne črpalke

HIDROFORJI

hidroforji

Vodna črpalka pride še posebej prav, če želite svoj bazen ali ribnik oskrbeti s svežo, čisto vodo, prav tako pa pomaga pri ustvarjanju nekaterih estetskih efektov, kot so na primer fontana in umetni slapovi. Za vse to bo potrebna vodna črpalka, ki ne varčuje z močjo, zato, da bo dobro opravila vsako delo, za katerega jo boste želeli uporabiti. In kako si lahko zagotovite, da bo vaša vodna črpalka resnično najboljša, kar jih lahko dobite v Sloveniji, poleg tega pa vas ne bo prehudo udarila po žepu? Odgovor je na dlani: obiščite našo spletno ali fizično trgovino eMundia in naši zaposleni, ki so pravi strokovnjaki na področju naprav, ki vam jih ponujamo, vam bodo gotovo znali svetovati, kako izbrati izdelek, ki bo kar najbolje ustrezal prav vsem vašim zahtevam, pa naj bodo še tako nemogoče.

Vse vrste, najboljša kvaliteta

V spletni trgovini eMundia so na voljo vodne črpalke različnih vrst – pri nas lahko kupite potopne črpalke, pretočne črpalke in hidroforje znamke Omega-Air, ki se v tem trenutku postavlja ob bok najboljšim ponudnikom na tem področju.

vodna črpalkaPoleg potopnih in pretočnih vodnih črpalk vam v spletni trgovini eMundia ponujamo tudi hidroforje – to je vrsta vodne črpalke, ki se uporablja za zagotavljanje vode, ko je ta potrebna. Idealna je za uporabo v hribih, saj za lažje črpanje ustvarja še nekaj dodatnega tlaka.

Pretočna in potopna črpalka se razlikujeta glede na način svojega delovanja. Pretočna črpalka se ponaša s svojo zanesljivostjo, učinkovitostjo pri porabi energije za delovanje, ter z ugodno ceno. Potopna črpalka je sicer dražja, je pa zato tišja od pretočne in bolj učinkovita. Slednja je namenjena predvsem tistim, ki se s svojim vodnim sistemom ne želijo veliko ukvarjati, saj ne zahteva veliko vzdrževanja.

Pretočna črpalka, se, tako kot seveda vse vodne črpalke, uporablja za črpanje vode. Najprimernejša je za uporabo za zalivanje pridelka ali rož na vrtu, z njo lahko črpate talno vodo, jo izčrpavate ali jo prečrpavate. Potopna črpalka se, nasprotno kot pretočna vodna črpalka, potopi v tekočino, ki jo želite črpati. Ker jo odlikuje velika moč črpanja, lahko z njo izsušujete bazene in ribnike, uporabne pa so tudi za ustvarjanje fontan za na vrt, za zalivanje vrtov in za ustvarjanje umetnih slapov.

Splet in fizične trgovine

eMundia je v prvi vrsti spletna trgovina, v kateri vam ponujamo marsikaj za udobnejši dom, vendar imamo tudi dve fizični poslovalnici – delujemo namreč na lokacijah v Ajdovščini in Novi Gorici. Spletna trgovina je sicer precej cenejša od fizične, saj ni stroškov najema prostora, vendar smo se samo za vas, naše stranke, odločili odpreti še dve poslovalnici, in sicer iz dveh razlogov: prvič, pri eMundii povsem razumemo, da stranka izdelka ne more vedno kupiti “na daljavo”, ampak ga prej želi videti v živo in ne le na fotografiji, se ga dotakniti in se na lastne oči in prste prepričati, da bo res kupila to, kar želi, in drugič, stranka s tem, da obišče našo fizično poslovalnico, še dodatno prihrani, saj ji za to, da izdelek odpelje iz katere izmed omenjenih dveh lokacij, ni potrebno plačati poštnine. Izdelek lahko kupite v naši trgovini v Ajdovščini ali v Novi Gorici, ali pa ga naročite preko spleta in ga v eni izmed dveh poslovalnic zgolj prevzamete.

Naša ponudba vodnih črpalk v spletni trgovini eMundia je izredno pestra, vendar pa to ni edini razlog, zakaj se vam obisk naše spletne trgovine oziroma naših fizičnih poslovalnic v Ajdovščini in v Novi Gorici resnično izplača. Trenutno so cene nekaterih izdelkov, ki jih ponujamo pri nas, nižje za od 19 pa tja do 25 odstotkov, zato je dobro, da se čimprej odločite za nakup pri nas.

Vse dobro pa se tu še vedno ne konča. Pri označenih izdelkih vam namreč ponujamo brezplačno dostavo, poleg tega pa lahko pri nas uveljavljate 14 dnevno garancijo na vaše zadovoljstvo – to pomeni, da lahko izdelek, če se izkaže, da ni to, kar ste želeli, lahko neodprt in nepoškodovan vrnete v katero od naših poslovalnic in povrnili vam bomo kupnino. Še namig: izdelek rajši pripeljite sami kot da ga pošiljate po pošti, saj v slednjem primeru na vas padejo tudi stroški pošiljanja. Za nekatere naprave v naši ponudbi vam bomo prav tako po ugodni ceni nudili popravila in redno vzdrževanje ter vam po potrebi priskrbeli še nadomestne dele, pa naj se vam pokvari pretočna črpalka, potopna črpalka ali kar koli drugega.

Pridite torej in se prepričajte, da je naša spletna trgovina resnično najboljša med najboljšimi. Tako na naši spletni strani kot v naših fizičnih poslovalnicah vas že nestrpno pričakujemo.