Zakaj so vgradne pečice Simfer prava izbira za vašo kuhinjo?

12.22.20. #Članki
Vgradne pečice Simfer

Mednarodno priznana blagovna znamka Simfer v sklopu kuhinjskih aparatov izdeluje tudi vgradne pečice, ki se z varnostjo, učinkovitostjo, priročnostjo in napredno tehnologijo prilagajajo sodobnemu življenjskemu slogu in potrebam v kuhinji. Dizajn izdelkov se lepo poda tako v moderne kot v klasične kuhinje.

V spletni trgovini eMundia lahko izbirate med različnimi modeli vgradnih pečic Simfer, pri čemer nudimo tudi različne sete, ki so sestavljeni iz pečice in kombinirane kuhalne plošče. Na vgradne pečice v energijskem razredu A nudimo petletno garancijo.

Nastavitve termostata

S pomočjo gumba termostata lahko nastavite temperaturo kuhanja hrane, ki jo želite peči v pečici. Z vrtenjem gumba lahko prilagodite temperature pečenja tudi, ko je hrana že v pečici. Razpon temperature je od 40 do 240 stopinj Celzija.

Nastavitve mehanskega časovnika in programov pečenja

Z gumbom za časovnik lahko določite čas pečenja hrane v pečici. Z nastavitvijo 90 minutnega časovnika se samodejno izklopi tudi grelnik, na kar vas opozori zvok. Določite lahko tudi vrsto ogrevalnih in pred nastavljenih programov za pečenje. Razlike programov določajo, s katerimi grelniki bo hrana v pečici pečena.

Modeli pečic v različnih funkcijah pečenja

Različni modeli vgradnih pečic ponujajo tudi različne funkcije pečenja oziroma programe za peko. Izbirate lahko med pečicami s 5, 6, 8, 9 in celo 13 funkcijami pečenja. Pred nastavljenim standardnim programom je lahko dodano še ventilatorsko pečenje, 3D peka in funkcijo za peko pice.

Vrste programov za peko različnih živil

Spodnji grelni element vključite ob koncu, če želite, da bo spodnji del hrane bolj zapečen. V kombinaciji z ventilatorjem je spodnji grelni element idealen za peko sadne torte. Zgornji grelni element vključite za naknadno pečenje zelo majhnih kosov hrane. Kombinacija spodnjega in zgornjega dela pa je idealna za peko živil, kot je pica, torta in piškoti. Dodana funkcija ventilatorja je primerna tudi za pečenje mesa, različnih jedi, pogač in lazanj. Program za žar omogoča peko mesa, kot so zrezki, klobase in ribe. Program turbo grelca in ventilatorja pa je primeren za peko in istočasno praženje različnih jedi.

Elektronski zaslon za upravljanje in pogrezljivi gumbi

Izbirate lahko med modeli vgradnih pečic Simfer, ki nudijo upravljanje s pomočjo pogrezljivih gumbov, ter novejšimi modeli, ki nudijo LED digitalni zaslon za hitro nastavitev želene funkcije peke. Na upravljalni plošči iz nerjavečega jekla je mogoča tudi kombinacija nastavitev z gumbi in z elektronskim zaslonom za upravljanje.

Različne kapacitete vgradne pečice in osvetlitev

Na voljo so različne kapacitete vgradne pečice, pri čemer lahko izbirate med 56, 60 in 80 litri notranje prostornine. Vsak model pečice pa nudi notranjo osvetlitev.

Eno nivojska izvlečna vodila in ostala oprema v notranjosti

Vsi modeli vgradnih pečic Simfer so v notranjosti opremljeni z eno nivojskimi izvlečnimi vodili, ki olajšajo peko in jo naredijo bolj priročno. Ostala oprema v notranjosti pa vključuje tudi mrežno rešetko in en globok pekač.

Sodoben dizajn in dvojna steklena vrata

Na voljo so modeli vgradne pečice v kombinaciji črne barve in nerjavečega jekla ter modeli v črni ali bež barvi, ki dajejo rustikalen videz domačnosti in so opremljeni z inox ročaji. Vgradne pečice imajo dvojno zasteklitev, pri čemer lahko izbirate med belim in črnim steklom. Hladna steklena vrata preprečujejo segrevanje prednjega stekla, steklo pa ohranja vrata hladna tudi med peko.

Katalitične obloge, odstranljivo steklo in samočistilni sistem za enostavno čiščenje

Nekateri modeli vgradne pečice Simfer imajo vgrajeno notranje steklo na vratih, katero lahko enostavno odstranite, kar vam omogoča lažje čiščenje notranjosti. Novejši modeli pečic so opremljeni z Aqua Clean samočistilnim sistemom z vodno paro. Enostavno čiščenje pečice nudijo tudi katalitične stenske obloge, ki delujejo tako, da absorbirajo ostanke maščobe. Pri tem pečico najprej eno uro segrevajte na 250 stopinj Celzija, nato pa maščobo le obrišite z vlažno krpo.