Zaupate blagovni znamki Gorenje? To je 5 izdelkov, ki vam jih priporočamo...

10.19.20.
Blagovna znamka Gorenje

Slovenska blagovna znamka Gorenja že desetletja slovi po visokokakovostnih gospodinjskih aparatih in beli tehniki. Skupina Gorenje zastavlja smernice v najnovejših trendih oblikovanja in tehnologije, ki nudi maksimalno udobje v gospodinjstvih po vsem svetu. Izdelujejo hladilnike in zmrzovalnike, pralne in pomivalne stroje, gospodinjske aparate za kuhanje in pečenje, male gospodinjske aparate za pripravo hrane, klimatske naprave ter mnogo več.

V spletni trgovini eMundia je na voljo široka ponudba bele tehnike in gospodinjskih aparatov Gorenje. Izbirate lahko med bojlerji, sanitarnimi toplotnimi črpalkami, kompleti klimatskih naprav, malimi gospodinjskimi aparati, kot so mešalniki, sesalniki, grelci vode, likalniki, opekači, namizni žari in mnogo drugega, ter med belo tehniko, kot so hladilniki, pečice, pomivalni stroji, kuhinjske nape in kuhalne plošče, pomivalni stroji in drugo.

Pralni stroj Waveactive z edinstveno zasnovo bobna

Gorenje pralni stroj Waveactive v energijskem razredu A+++ odlikuje 16 različnih programov pranja, LED prikazovalnik s preprostim vmesnikom, funkcija AutoWash, ki izbere najbolj ustrezen program pranja za vaše perilo, ter tih in učinkovit invertni motor z dolgo življenjsko dobo. Pralni stroj Waveactive z elegantnimi vrati in kontrolo porazdelitve teže perila odlikuje tudi edinstvena zasnova bobna, ki omogoča nežno, a na drugi strani učinkovito obdelavo tudi najbolj nežnih vlaken oblačil.

Kondenzacijski sušilni stroj s toplotno črpalko

Toplotna črpalka v sušilnem stroju Gorenje omogoča visoko energetsko učinkovitost in bolj nežno sušenje do 50 °C, kar preprečuje prekomerno sušenje in krčenje. Tehnologija s kondenzacijo zagotavlja enakomerno posušeno perilo, ki je ves čas podvrženo konstantni intenziteti sušenja. Senzor vlažnosti poskrbi za to, da je perilo vedno ravno prav suho za likanje, za pospravljanje v omaro, ali pa zelo suho. AirFresh program pa je namenjen osvežitvi oblačil, pri čemer svež zrak odpravlja neprijetne vonjave, kot je znoj ter vonj po hrani in cigaretah.

Vgradni hladilnik z zmrzovalnikom na elektronsko upravljanje

Gorenje vgradni hladilnik z zmrzovalnikom v energijskem razredu A+ ima v hladilnem in zamrzovalnem predelu veliko opreme, kot so police, posode in nosilci za živila. Omogoča elektronsko upravljanje preko LED prikazovalnika. Integriran predal CrispZone s Humidity Control ohranja svežino vseh vrst zelenjave in sadja preko nastavitev vlažnosti v predalu, NoFrost DualAdvance tehnologija pa z optimalnim sistemom kroženja hladnega zraka v zamrzovalnem prostoru zmanjšuje raven vlažnosti in preprečuje nabiranje zmrzali in ledu na živilih. Zato tudi ni potrebno dodatno vključevati funkcije za odtajevanje.

Indukcijsko kuhališče s povečano močjo delovanja

Indukcijska plošča Gorenje nudi SmartControl upravljanje ter tehnologijo povečane moči delovanja PowerBoost, ki okrepi in posledično skrajša čas segrevanja, vklop BridgeZone funkcije pa omogoča kuhanje v večjih loncih, pri čemer se dve ločeni ogrevalni površini povežeta med seboj v eno. Za lažje upravljanje in priklic zadnjih nastavitev kuhanja poskrbi funkcija StopGo, ki ustavi kuhanje, vendar ob ponovnem vklopu nadaljuje pri istih nastavitvah. Na plošči lahko nastavite tudi timer na čas. Kuhališče se tako samodejno izklopi, ko nastavljen čas preteče. Dizajn indukcijske plošče pa omogoča poravnano vgradnjo z gladkim prehodom med delovno površino in kuhališčem.

Kombinirani štedilnik s pečico in kuhalno površino

Kombinirani štedilnik Gorenje na tekoči plin s kombinirano kuhalno ploščo s tremi različno velikimi gorilniki in električno hitrokuhalno ploščo ter več sistemsko HomeMade Plus kaminsko obliko pečice z veliko površino za pečenje nudi upravljanje na mehanski izklopni minutnik. Velika prostornina pečice omogoča pripravo večjih količin hrane na širokih pekačih, optimalna razporeditev toplote s 3D infrardečimi grelci pa poskrbi za enakomerno pečene jedi na vseh nivojih. Zaradi SilverMatte materiala so pečice in pekači odporni na ekstremno vročino, funkcija AquaClean pa uspešno zmehča ostanke maščobe, ki se nato iz površine le obrišejo.