BRITAX ROMER avtosedež i-Size 100-150 cm Kidfix BR (2000035120) - črn

Koda izdelka: BRITAX-RMER-1053041
Razprodano
€ 235.00
Količina: 1
Način dostave Razprodano

Opis

Varnost na najvišjem nivoju

Nova generacija legendarnega avtosedeža Kidfix. Po najnovejših varnostnih kriterijih testiran nudi avtosedež Britax Römer Kidfix i-Size v skladu s standardom R129 odlično varnost in udobje. Avtosedež je primeren za otroke od 3,5 let naprej.

Funkcionalnost in udobje
Opremljen s preizkušenimi XP-PAD, SecureGuard in SICT sistemi je eden najvarnejših avtosedežev v svoji skupini. Kompakten in moderen dizajn je eleganten dodatek v vsakem avtomobilu.

Varna in enostavna namestitev
Namestitev z Isofix-priključki nudi varno uporabo. Avtosedež je varno nameščen na sedežu avtomobila, tudi ko otrok ne sedi v njem. Avtosedež lahko na sedež avtomobila namestite in pritrdite z varnostnimi pasovi avtomobila.

Optimalna varnost
Za primer prometne nesreče je Britax Römer razvil posebno blazinico XP-PAD za blažitev trka. Ta blazinica preprečuje, da bi otrok z bradico udaril ob prsni koš in obvaruje vrat.

SecureGuard predstavlja dodatno četrto namestitveno točko zapenjanja. Poskrbi za odlično namestitev preko medenice in ščiti občutljiv predel trebuha. Dodatna bočna zaščita SICT se nahaja na zunanji strani avtosedeža. Ta bočna zaščita se uporablja na strani, kjer so avtomobilska vrata in zmanjša sile pri bočnem trku do 410 %.

Sedežni del z visokim hrbtnim naslonom poskrbi za zaščito od glave do bokov. Naslon za glavo lahko enostavno prilagodite velikosti vašega otroka. Praktične oznake na hrbtni strani pomagajo pri pravilni namestitvi.

Ergonomska sedežna površina in efektivno zračenje.

Skupaj z na novo oblikovano ergonomsko oblikovano sedežno površino je avtosedež Kidfix i-Size najvarnejši prostor v avtomobilu. Ekstra udoben komfort nastane s pomočjo dobro nameščenih zračnih odprtin, ki izboljšajo cirkulacijo zraka. Tako se vaš malček na vsaki vožnji počuti dobro in udobno.

Starši po vsem svetu zaupajo avtosedežem Britax Römer, ki so v celoti razviti in narejeni v Nemčiji. Vse komponente in celoten sedež so bili testirani po strogih kriterijih, da lahko zagotavljajo najvišjo kvaliteto in varnost za vas in vašega malčka.

Tehnični podatki:

  • i-Size standard,
  • starostno priporočilo: 100-150 cm višina / približno 3,5-12 let,
  • Isofix sistem pritrditve,
  • XP-Pad: preprečuje, da bi brada otroka udarila v prsni koš in tako zmanjša sile, ki delujejo nanje – zmanjša se premik glave naprej in zaščiti vrat,
  • SICT (zaščita pred bočnim trkom): zmanjša sile bočnega trčenja do 40%,
  • SecureGuard četrta pritrdilna točka: zagotavlja popolno pozicioniranje nad medenično kostjo in ščiti občutljiv predel trebuha,
  • enostavno nastavljiv ergonomski naslon za glavo,
  • ergonomski sedež in učinkovito prezračevanje,
  • sedežna lupina z visokim naslonom zagotavlja zaščito od glave do bokov. Naslon za glavo se enostavno prilagodi velikosti otroka. Praktične oznake na hrbtu pomagajo pri pravilnem pozicioniranju.

Primerno za:

  • Starost od 3 let in pol do 12 let
Globina (mm): 0
Višina (mm): 0
Širina (mm): 0
EAN: 4000984312089
Priporočena starost: od 3,5 - 12 let
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: BRITAX ROMER avtosedež i-Size 100-150 cm Kidfix BR (2000035120) - črn

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna