Čistilna naprava PurooElements 2-5 PE SBR S

Blagovna znamka: Zagozen

Šifra izdelka: 214303200

  • - 10%

  • Brezplačna dostava
  • Razdeljena cena

Dobava: do 14 delovnih dni Dobavni rok predvidevamo glede na logistične podatke izdajnih skladišč ali na podlagi preteklih dobav tega izdelka. V primeru, da pri proizvajalcu zmanjka zaloge, se lahko dobavni rok podaljša.

2.801,94 € (cena z 22% DDV)

2.521,74 € (cena z 22% DDV)

Vaš prihranek: 280,20 € (10%)

ali
12x 218,16 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
18x 147,95 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
24x 112,86 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
Nagradne točke Z nakupom tega izdelka boste pridobili 2521 točk (16,81 €).

Opis

Biološka čistilna naprava je bila razvita v sodelovanju z nemškim podjetjem ATB.
Ohišje čistilne naprave je izdelano po postopku rotacijskega litja in je zaradi uporabe prvovrstnih materialov izredno vzdržljivo, povsem vodotesno, zavzame malo prostora in preprečuje možnost onesnaženja podtalnice. Zaradi vkopanega ohišja čistilna naprava ne posega v videz okolice. Samo ohišje je tudi dobro odporno proti kemični agresivnosti, UV žarkom in različnim temperaturnim spremembam. Zaradi svoje majhne teže v primerjavi z betonskimi izvedbami pa to ohišje omogoča tudi hiter, varčen in enostaven transport in vgradnjo.
Čistilna naprava temelji na aerobnem čiščenju. Celoten proces je krmiljen s pomočjo krmilnika. V čistilno napravo je vgrajen patentiran in zanesljiv kroglasti ventil. Čistilni modul je izveden kot izvlečna tehnološka oprema, ki jo je možno servisirati brez praznjenja prekatov ter izvleči ob predhodnem odvitju dveh varnostnih vijakov.
Čistilna naprava deluje po načelu aktivnega blata po SBR-postopku čiščenja. Ob povprečni uporabi vode se dnevno izvedejo do trije cikli. Čiščenje sestavljajo štiri faze.

Prva faza je faza polnjenja, kjer odpadna voda priteče v prvi prekat, kjer se neraztopljene snovi usedejo, odpadna voda priteče v SBR prekat.
Druga faza je faza čiščenja, kjer se izvaja aerobno prezračevanje.
Tretja faza je faza usedanja, kjer se mulj usede na dno SBR prekata.
Četrta faza je faza odstranjevanja, kjer očiščena voda odteče iz čistilne naprave.

Prednosti te čistilne naprave se kažejo v tem, da je celoten proces krmiljen s pomočjo enostavnega krmilnika. Vgrajen je kroglasti plovni ventil, ki nadomešča elektromagnetne ventile. Ima že vgrajeno posodo za vzorčenje, nadgradnja je mogoča. Čistilna naprava se prilagaja vsem okoliščinam, ne glede ali gre za premajhno obremenitev ali visoke konice dovajanja odpadne vode. Ker sta primarni usedalnik in SBR-reaktor povezana je izravnalna površina večja, zmogljivost čiščenja pri nihajoči obremenitvi je boljša, čas zadržanja odpadne vode se občutno podaljša zaradi primernega volumna primarnega usedalnika. Čistilni modul je enostavno mogoče izvleči. V ohišju naprave ni električnih komponent. Krmilnik se lahko nastavi do 8 PE.


Cena zajema: SBR čistilno napravo PurooElements, dostavo (po Sloveniji) in zagon.

Investitor (kupec) zagotovi: izkop gradbene jame predpisane velikosti, utrjeno dno gradbene jame (betonska podlaga če je potrebno), dovod zaščitne cevi premera in električni kabel do čistilne naprave, vodo za prvo polnjenje čistilne naprave (ne sme biti deževnica), pvc cevi in priklop vtoka in iztoka v/iz čistilne naprave, zasip čistilne naprave, ureditev okolice.


Po dogovoru pa nudimo tudi možnost montaže »na ključ«. Ceno montaže se določi po predhodnem dogovoru.


Število oseb (PE): max 5 PE
Volumen (l): 3780
Višina vtoka (mm): 1560
Višina iztoka (mm): 1520
DN vtoka/iztoka (mm): 160/160
Moč puhala (kW): 0,08

 

Dostava je do dvorišča. Dostava se vrši z šleperjem. Stranka mora samo organizirati razklad blaga.

Dodatne informacije

Blagovna znamka Zagozen
Teža (kg) 240.0000
Globina (mm) 2160
Širina (mm) 1750
Višina (mm) 2100

Ocene

Napisali boste oceno za: Čistilna naprava PurooElements 2-5 PE SBR S

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena