ALVEUS enojno in pol pomivalno korito z odcejalnikom Glassix UP 20 - kaljeno steklo

Blagovna znamka: Alveus

Šifra izdelka: 1123822_konf

 • Razdeljena cena
 

468,97 € (cena z 22% DDV)

403,31 € (cena z 22% DDV)

Vaš prihranek: 65,66 € (14%)

ali
12x 34,86 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
18x 23,64 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
24x 18,03 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
Nagradne točke Z nakupom tega izdelka boste pridobili 403 točk (2,69 €).
 • Pomoč pri nakupu
  059 375 180

Opis

ALVEUS enojno pomivalno korito z odcejalnikom Glassix Up 20 je izdelano iz kajenega stekla. Ima Push Pop-Up sifon z gumbom in odtočno ploščico, kar prestavlja čiste linije in predvsem funkcionalnost. Za dodaten estetski vidik pa poskrbi magnetni pokrov odtoka, ki je na rešetko odtoka pritrjen s pomočjo magneta, tako da je rokovanje z njim zelo enostavno. Sifon je mogoče uporabiti na različnih modelih korit. Oblikovan pa je tako, da pod umivalnikom v vaši omarici zavzame čim manj prostora.

vsadniVsadna pomivalna korita se vgradijo v kuhinjski pult in so del zvezne delovne površine. Izdela se izrez ustrezne velikosti, korito se vanj vstavi z gornje strani in pritrdi s priloženimi sponami. 


Kuhinjska korita Wave UP se vgradi kot vsadna.

Tehnični podatki: 

 • Širina korita: 860 mm
 • Globina korita: 500 mm
 • Število posod: 2
 • Oblika korita: enojno in pol
 • Velikost posod: 340x400x180 /148x300x120 mm
 • Min. širina omarice: 60 cm
 • Globina glavne posode: 180 mm
 • Način vgradnje: vsadni
 • Teža: 13,4 kg

Izvedba korita: reverzibilen

Material: kaljeno steklo

Barva: bela ali črna


Priložena oprema:
 Sifon

Navodila

Po vgradnji kuhinjsko korito temeljito očistimo od vseh ostankov, zlasti železnih opilkov, ker bi daljši stik takih delcev z mokro površino korita povzročil rjaste madeže na površini!

S pravilnim in rednim čiščenjem ohranjamo ALVEUS kuhinjska korita v prijetnem in estetskem izgledu, kar je v zadovoljstvo vsakemu uporabniku.

Za čiščenje ALVEUS kuhinjskih korit, ki so izdelani iz nerjaveče pločevine (plemenito jeklo CrNi 18/10), uporabljajte mehke krpe in tekoča čistila za gospodinjstvo.

Nikakor ne uporabljajte čistila za srebro, jekleno volno za čiščenje, belila ali abrazivna čistilna sredstva in nikoli ne odlagajte na korito posode ali orodja iz površinsko nezaščitenega (ogljikovega) jekla. To bi lahko povzročilo površinske praske, trdovratne madeže ali celo trajne poškodbe korita.

V primeru, da pride korito v stik z močnimi kislinami, ga je potrebno takoj oprati z večjo količino čiste vode.

Da bi se izognili nastajanju madežev, na koritu ne puščajte za daljši čas živila ali snovi s korozivnim delovanjem (sadni sok, kuhinjska sol, kis, gorčica, razsol, majoneza in podobno).

Priporočamo, da ALVEUS kuhinjsko korito po uporabi osušite s pomočjo mehke krpe, ker boste na ta način preprečili nastajanje madežev vodnega kamna na površini korita.

Vse reklamacije, ki so posledica nespoštovanja teh navodil so neupravičene.

Čiščenje in vzdrževanje pomivalnih (kuhinjskih) korit

Vzdrževanje je enostavno. Pomivalna korita čistimo z običajnimi tekočimi čistili za gospodinjstvo ali s finimi abrazivnimi čistili, ki so primerna za čiščenje posode iz nerjavečega jekla. 

Vsakodnevne madeže in usedline pri pomivanju preprosto sperite s čisto vodo in nato do suhega obrišite pomivalnik z mehko in čisto krpo. 
Na ta način se izognemo nabiranju vodnega kamna.

Madeži (sadni sokovi, kava, čaj,…) takoj pobrišite s tekočim čistilnim sredstvom in mehko krpo ter izperite s čisto vodo.

Drugi madeži (vodne barve, črnilo…) takoj pobrišite z krpo namočeno v razredčeni alkohol ter izperite s čisto vodo.

Za dnevno odstranjevanje vodnega kamna lahko uporabite jedilni kis, ki ga pustite na površini učinkovati nekaj minut in potem sperite s čisto vodo in obrišite površino s čisto krpo.

Nedovoljeno je čiščenje z grobimi abrazivi in grobimi gobicami, ker lahko matirajo ali razijo gladko površino pomivalnika.

Ne izpostavljajte pomivalnik močnim kemikalijam kot so:
-kisline in baze z več kot 10% koncentracijo
-čistila, ki presegajo 5% koncentracijo aktivne snovi
-odstranjevalci lakov
-čistila za pečice.

Če pride do kontakta, površino  takoj izperite z vodo.
Ne postavljajte na ocejalnik ali dno pomivalnika vroče posode, ki jo vzamete direktno iz pečice ali s kuhalne plošče (vroče ponve,kozice, posode).
Pri zlivanju vrele vode v pomivalnik naj bo odprta tudi tekoča hladna voda.

Ne režite direktno na površini pomivalnika.

Dodatne informacije

Blagovna znamka Alveus
Širina korita 860 mm
Globina korita 500 mm
Izvedba korita Reverzibilna
Oblika korita Enojno in pol
Min. širina omarice 60 cm
Globina glavne posode 180 mm
Odcejalnik DA
Material korita Steklo (posoda Inox)

Vprašanja & odgovori

Ocene

Napisali boste oceno za: ALVEUS enojno in pol pomivalno korito z odcejalnikom Glassix UP 20 - kaljeno steklo

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Zraven ALVEUS enojno in pol pomivalno korito z odcejalnikom Glassix UP 20 - kaljeno steklo priporočamo tudi: