DUNAVOX vinska vitrina DAU-32.78DSS

Blagovna znamka: Dunavox

Šifra izdelka: 5999558432737

 • - 18%

 • Brezplačna dostava
 • Razdeljena cena

Dobava: od 1 do 7 delovnih dni Dobavni rok predvidevamo glede na logistične podatke izdajnih skladišč ali na podlagi preteklih dobav tega izdelka. V primeru, da pri proizvajalcu zmanjka zaloge, se lahko dobavni rok podaljša.

1.426,18 € (cena z 22% DDV)

1.169,00 € (cena z 22% DDV)

Vaš prihranek: 257,18 € (18%)

ali
12x 101,12 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
18x 68,58 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
24x 52,31 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
Nagradne točke Z nakupom tega izdelka boste pridobili 1169 točk (7,79 €).

Opis

Za 32 steklenic z dvema hladilnima področjema, podpultno vgradna vinska vitrina z INOX okvirjem vrat - DUNAVOX DAU-32.78DSS.

Dunavox vinska vitrina s svojim elegantnim izgledom omogoča enostavno prileganje in izpopolni vsak prostor. Hladilni sistem vitrine zagotavlja nadzorovano in nastavljivo stabilno temperaturo, tako da imate svoje najljubše vino vedno hranjeno pri idealni temperaturi za serviranje ali za dolgoročno hrambo. Dva področja hlajenja vam omogočata hkratno shranjevanje različnih vrst vina pri različnih temperaturah, ki so zanje optimalne.

Osnovne karakteristike:

 • Steklena vrata z UV zaščito s INOX okvirjem.
 • Lesene izvlečne police za vodoravno skladiščenje.
 • Hladilni sistem s kompresorjem z avtomatskim odtajanjem.
 • Aparat je namenjen za vgradnjo pod kuhinjski pult med pohištvene elemente.  
 • Digitalno upravljanje s prikazom temperature na LCD zaslonu za enostavno nastavitev in spremljanje temperature.
 • Modra LED luč (z možnostjo izklopa) omogoča lažje iskanje želenih steklenic v prostoru s slabo osvetlitvijo in poudari estetiko vinske vitrine.

Tehnične specifikacije:

 Število steklenic:  32 steklenic (0,75 litra)
 Prostornina:  78 litrov
 Mere V, Š, G:  820, 380, 563 mm
 Temperatura hlajenja:  zgoraj 12-18°C, spodaj 5-12°C
 Energetski razred:  A (140 kWh/leto)
 Glasnost:  43 dB
 Garancija:  2 leti

Dokumentacija:

Download PDFSpecifikacija Download PDFVgradne mere Download PDFNavodila za uporabo Download PDFGarancijski list Download PDFKatalog

Dodatne informacije in opozorila:

 • Aparata ne priklapljajte v omrežje 48 ur po dostavi ali transportu.
 • Garancijo je mogoče uveljavljati le v primeru upoštevnja opozoril.
 • Za napake ne odgovarjamo, pred nakupom preverite točnost podatkov pri prodajalcu.  
 • Možna je sprememba smeri odpiranja vrat. Tovarniško so tečaji pritrjeni na desno stran, priloženi so tudi tečaji za levo stran.
 • Tovarniško prezračevalno masko lahko zamenjate s perforirano prezračevalno masko, ki bo estetsko usklajena z vašim pohištvom.
 • Aparat je namenjen za vgradnjo v elemente in ima odprtino za prezračevanje kompresorja na sprednji spodnji strani, ki se je ne sme blokirati.
 • Pri zgornjem področju (za rdeče vino) se vedno nastavi višja temperatura od spodnjega (za belo vino), najvišja dovoljena temperaturna razlika med obema področjema je 8°C.
 • Police so zasnovane za standardne steklenice Bordeaux (0,75) in glede na to je deklarirana kapaciteta steklenic. Če želite shraniti večje steklenice, se zmanjša število steklenic, ki jih lahko shranite v vinsko vitrino.

Ko se izbira vinska vitrina je najpomembnejši dejavnik število steklenic, ki jih nameravate hladiti. Drugi dejavnik je lokacija postavitve vitrine in kako se prilegala v vaš prostor. Ko veste odgovore na ti vprašanji, lahko preprosto izberete med samostoječimi ali vgradnimi modeli iz široke ponudbe DUNAVOX vinskih vitrin z enim, dvema ali tremi hladilnimi področji.

Dodatne informacije

Blagovna znamka Dunavox
EAN 5999558432737
Teža (kg) 32.0000
Globina (mm) 563
Širina (mm) 380
Višina (mm) 820

Vprašanja & odgovori

Ocene

Napisali boste oceno za: DUNAVOX vinska vitrina DAU-32.78DSS

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena