DUNAVOX vinska vitrina DX-7.20WK/DP

Blagovna znamka: Dunavox

Šifra izdelka: 5999558432867

 • Brezplačna dostava
 • Razdeljena cena

Dobava: od 1 do 7 delovnih dni Dobavni rok predvidevamo glede na logistične podatke izdajnih skladišč ali na podlagi preteklih dobav tega izdelka. V primeru, da pri proizvajalcu zmanjka zaloge, se lahko dobavni rok podaljša.

656,36 € (cena z 22% DDV)
ali
12x 56,75 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
18x 38,48 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
24x 29,36 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
Nagradne točke Z nakupom tega izdelka boste pridobili 656 točk (4,37 €).

Opis

Za 7 steklenic z enim hladilnim področjem, podpultno vgradna vinska vitrina z belim okvirjem vrat - DUNAVOX DX-7.20WK/DP.

Dunavox vinska vitrina s svojim elegantnim izgledom omogoča enostavno prileganje in izpopolni vsak prostor. Hladilni sistem vitrine zagotavlja nadzorovano in nastavljivo stabilno temperaturo, tako da imate svoje najljubše vino vedno hranjeno pri idealni temperaturi za serviranje ali za dolgoročno hrambo. Vitrina z enim področjem hlajenja vam omogoča hranjenje priljubljenega vina na pravi temperaturi.

Osnovne karakteristike:

 • Hladilni sistem s kompresorjem z avtomatskim odtajanjem.
 • Steklena vrata z UV zaščito s črnim, INOX ali belim okvirjem.
 • Aparat je namenjen za vgradnjo pod kuhinjski pult med pohištvene elemente.  
 • Digitalno upravljanje s prikazom temperature na LCD zaslonu za enostavno nastavitev in spremljanje temperature.
 • Modra LED luč (z možnostjo izklopa) omogoča lažje iskanje želenih steklenic v prostoru s slabo osvetlitvijo in poudari estetiko vinske vitrine.

Tehnične specifikacije:

 Število steklenic:  7 steklenic (0,75 litra)
 Prostornina:  20 litrov
 Mere V, Š, G:  825, 148, 525 mm
 Temperatura hlajenja:  5-22°C
 Energetski razred:  B (186 kWh/leto)
 Glasnost:  43 dB
 Garancija:  2 leti

Dokumentacija:

Download PDFSpecifikacija Download PDFVgradne mere Download PDFNavodila za uporabo Download PDFGarancijski list Download PDFKatalog

Dodatne informacije in opozorila:

 • Aparata ne priklapljajte v omrežje 48 ur po dostavi ali transportu.
 • Garancijo je mogoče uveljavljati le v primeru upoštevnja opozoril.
 • Za napake ne odgovarjamo, pred nakupom preverite točnost podatkov pri prodajalcu.
 • Možna je sprememba smeri odpiranja vrat. Tovarniško so tečaji pritrjeni na desno stran, priloženi so tudi tečaji za levo stran.
 • Tovarniško prezračevalno masko lahko zamenjate s perforirano prezračevalno masko, ki bo estetsko usklajena z vašim pohištvom.
 • Aparat je namenjen za vgradnjo v elemente in ima odprtino za prezračevanje kompresorja na sprednji spodnji strani, ki se je ne sme blokirati.
 • Police so zasnovane za standardne steklenice Bordeaux (0,75) in glede na to je deklarirana kapaciteta steklenic. Če želite shraniti večje steklenice, se zmanjša število steklenic, ki jih lahko shranite v vinsko vitrino.

Ko se izbira vinska vitrina je najpomembnejši dejavnik število steklenic, ki jih nameravate hladiti. Drugi dejavnik je lokacija postavitve vitrine in kako se prilegala v vaš prostor. Ko veste odgovore na ti vprašanji, lahko preprosto izberete med samostoječimi ali vgradnimi modeli iz široke ponudbe DUNAVOX vinskih vitrin z enim, dvema ali tremi hladilnimi področji.

Dodatne informacije

Blagovna znamka Dunavox
EAN 5999558432867
Teža (kg) 18.0000
Globina (mm) 525
Širina (mm) 148
Višina (mm) 825

Vprašanja & odgovori

Ocene

Napisali boste oceno za: DUNAVOX vinska vitrina DX-7.20WK/DP

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena