EKOM samočistilni filter za vodo EKO SIMPLY 1" (85052)

Blagovna znamka: EKOM

Šifra izdelka: 85052

  • - 13%

  • Razdeljena cena

Dobava: do 10 delovnih dni Dobavni rok predvidevamo glede na logistične podatke izdajnih skladišč ali na podlagi preteklih dobav tega izdelka. V primeru, da pri proizvajalcu zmanjka zaloge, se lahko dobavni rok podaljša.

64,66 € (cena z 22% DDV)

56,25 € (cena z 22% DDV)

Vaš prihranek: 8,41 € (13%)

ali
3x 18,88 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
Nagradne točke Z nakupom tega izdelka boste pridobili 56 točk (0,37 €).

Opis

EKO SIMPLY - SAMOČISTILNI FILTER ZA VODO

Tehnične lastnosti:

  • Priključek: R 1"
  • Višina ohišja: 10"
  • Obratovalni tlak pri hladni vodi je 7 barov.
  • MAX temperatura vode: 30C°

Mehanski filter vložek zadrži vse trdne delce v vodi večje od 60 ali 150 mikronov (pesek, mulj, opilki). Uporablja se za pitno vodo, kot tudi za vodo, ki je namenjena za tehnološko uporabo. Ščiti armature, vodovodno napeljavo, pipe in naprave za gospodinjstvo, industrijo, farmacijo, itd. Montirate ga lahko neposredno za vodomerom ali pa pred samimi uporabniki vode.

Filter ima na spodnjem delu lonca nameščen kroglični ventil, ki ga enkrat na mesec odprete tako, da odstranite trdne delce, ki se nahajajo v samem filtru. Izpiranje filter vložka izvedete na naslednji način: Zaprite dovod vode in nato odprite pipico na dnu filtra tako, da tlak iz hišnega sistema povratno izpere filter vložek, zatem ventil pred filtrom ponovno odprite. Za boljšo propustnost filter vložka in čistočo, lahko postopek izpiranja ponovite večkrat zapovrstjo.

Montaža: Montažo naj izvede strokovno usposobljena oseba. Ob montaži je potrebno tesniti s TEFLONOM. Vgradnja naj bo izvedena v obhodnem vodu (bay pass). Obvezna je uporaba gibljivih cevi.

Dodatne informacije

Blagovna znamka EKOM
EAN 3830017085052

Ocene

Napisali boste oceno za: EKOM samočistilni filter za vodo EKO SIMPLY 1" (85052)

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Zraven EKOM samočistilni filter za vodo EKO SIMPLY 1" (85052) priporočamo tudi: